Orijinalini görmek için tıklayınız : Artık ben de Grande Punto'cuyum :)
chaghrie
05/12/2007, 20:42
Fiat çalışanı indiriminden faydalanarak 20.400 YTL 'ye Grande Punto 5K 1.4 Fire Active sipariş etmiş bulunmaktayım. İstediğim renk (Rock Siyahı) ellerinde bulunmadığı için haftaya gelecek. Merakla bekliyorum :)
Normalde 15 civarına 2. el bakıyordum fakat az daha fazla vereyim hele böyle indirim varken fırsatı kaçırmayım dedim.
Neden dizel değil derseniz 4000 ytl civarı fiyat artıyor ve ben 4000 ytl'yi egale edecek kadar km yapamam. Araba almak için başta öngördüğüm 15000 YTL'den 24000 YTL'ye çıkamazdım. İmkanları zorladım yani.
Aldık bakalım hayırlısı... Gelince fotoları da koyarım :)
:dj:
Hoşgeldiniz
ve hayırlı olsun.
hayırlı olsun oncellikle siz gene sanslıymıssınız wala ben 3 ay beklemıstım renk icin:D:D:D
ıyı fıyat ben bır ay önce 20900 e almiştım hayırlı olsun kaskoyu yaptırdınmı kaca yaptılar ıyı gunlerde bın
Hayırlı olsun! Aramıza hoşgeldiniz... Profilinize adınızı girmeniz gerekmez ama en azından yaşınızı girerseniz, hitapta kusur işlememiş oluruz! ;)
chaghrie
05/12/2007, 22:44
Teşekkürler arkadaşlar.
@iso1907 (https://forum.grandepuntotr.com/members/iso1907.html) Kaskoyu aracı teslim alırken yaptıracağım. 1100 YTL.
@Linos (https://forum.grandepuntotr.com/members/linos.html) 25 yaşındayım tamam ekliyorum profilime :)
Uzun süredir grande punto'ya sempatim vardı ama "nerdeeeeee" diyordum :) Bu forumu da yakından takip ediyordum. Modif araba resimlerine bakıyordum. Allah'a şükür önümüzdeki hafta nasip olacak :)
hayirli olsun ...
gule gule kullanin ...
hoş geldin... :)
hayırlı olsun... :)
Hoşgeldin Ç K, aracın hayırlı olsun...
Hayirli Olsun
Güle Güle Kullanin.
sempatin mi vardı?eyvaaaaaaaah,ben almadan önce haberim bile yoktu bu arabadan,galericiye gittim ve aldım.şimdi becerebilsem akşam yatağa da alcam:):):):),seni düşünmek bile istemiyorum.neyse güle güle kullan,doğru seçim.ama renk biraz uğraştıracak seni.
Hayırlı olsun güle güle kullan Aktif forumlar dilerim.
İbrahimKC
06/12/2007, 22:06
Hayırlı olsun Ç.K.,
Aracını güle güle, kazasız cezasız kullan..
orjinal kırmızı logo olmasına dikkat et zira maviler 2007 model
chaghrie
07/12/2007, 18:22
Arkadaşlar Teşekkürler
Active siparişimi iptal edip Dynamic sipariş ettim. Hem daha erken elime geçecek. Hem de içime tam sinecek :) Biraz ekonomik olarak zorlancaz ama değecek sanırsam :)
FoR_ReaL
08/12/2007, 03:01
Arkadaşlar Teşekkürler
Active siparişimi iptal edip Dynamic sipariş ettim. Hem daha erken elime geçecek. Hem de içime tam sinecek :) Biraz ekonomik olarak zorlancaz ama değecek sanırsam :)
Bu sefer fiyat ne oldu peki ??
ati rugerm
08/12/2007, 11:29
aramıza hoşgeldin ç.k güzel günlerde kullan
EAGLE SAİM
08/12/2007, 14:36
hayırlı olsun
hayırlı olsun kardesım kazasız belasızınsallah allah tabanını düz bastırsın
hayırlı-uğurlu-kazasız-belasız inşallah...
chaghrie
08/12/2007, 16:20
Teşekkürler arkadaşlar...
Bu sefer fiyat ne oldu peki ??
22 oldu :)
FoR_ReaL
08/12/2007, 20:37
Teşekkürler arkadaşlar...
22 oldu :)
Benim aldığım 23 lük fiyat gayet iyi ozaman :)
Neocaesarea
08/12/2007, 21:42
Kardeşim hayırlı olsun, güle güle kullan.
chaghrie
19/12/2007, 15:39
Ve arabam geldi arife öncesi... :)
ilk izlenimim:
yol tutuşu, görünüm, malzeme kalitesi çok iyi. bakalım keşfedeceğiz daha...
size de MAŞALLAH demesi düşüyor artık :):):)