PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam Filmi ve Rüzgarlik Hakkinda

halilimo
21/02/2016, 18:47
Merhabalar, arkadaslar daha once hicbirini taktirmadim cam filmi 70 tl den basliyor. Pahalisiyla ucuzu arasindaki fark nedir? Ruzgarlikta ise yapistirmali ve gecmeli var. Yapistirilanin boyaya zarari var midir? Yapistirmali mi gecmeli mi onerirsiniz? Ayni sekilde cam filmi oneriniz nedir?

Mert34
21/02/2016, 21:14
bence yapıştırmalı mugen rüzgarlıklardan alın boyaya zarar vermiyor geçen gün söktüm ben eskileri bir sorun olmadı. geçmeliler daha güzel ama 4kapı için hiç görmedim internette (serviste var diyorlar). cam filminde çok bilgim yok en son eski aracıma yaptırdım 3-4yıl oldu 3M çizilmez 3numara demişti usta 4kapı+arka cam 150 lira vermiştim memnundum çizilme atma solma olmadı

batuhan67
21/02/2016, 21:47
Cam filmi hakkında detay vereyim bir filmciye gidip aracıma film taktıracaktım 70 tl ve 200 tl fiyat verdi bana
Neden ucuz diğer film ?
Dediğimde cevabı uygulamalı gösterdi arkadaş.
Suyu döküp azcık silincr film beyazlamaya başladı ve çok basit şeylerle (örn,tırnak ile) çizilmişti. Tavsiyem bir kere yaptırın tam yaptırın. 3m ve Llumar ı öneririm. Bulabilirseniz LLumar taktırın. Kalite tesadüf değil. Komple 2 ön cam 0,5 yaptırın güzel görünür.

Sent my iPhone using

halilimo
23/02/2016, 00:47
bence yapıştırmalı mugen rüzgarlıklardan alın boyaya zarar vermiyor geçen gün söktüm ben eskileri bir sorun olmadı. geçmeliler daha güzel ama 4kapı için hiç görmedim internette (serviste var diyorlar). cam filminde çok bilgim yok en son eski aracıma yaptırdım 3-4yıl oldu 3M çizilmez 3numara demişti usta 4kapı+arka cam 150 lira vermiştim memnundum çizilme atma solma olmadı

Hangi markayi kullaniyorsunuz birde kolay kolay atmiyor dimi bunlar biri kapinin ust taraan elini falan koyar birakiverir kendini

[QUOTE=batuhan67;985182]Cam filmi hakkında detay vereyim bir filmciye gidip aracıma film taktıracaktım 70 tl ve 200 tl fiyat verdi bana
Neden ucuz diğer film ?
Dediğimde cevabı uygulamalı gösterdi arkadaş.
Suyu döküp azcık silincr film beyazlamaya başladı ve çok basit şeylerle (örn,tırnak ile) çizilmişti. Tavsiyem bir kere yaptırın tam yaptırın. 3m ve Llumar ı öneririm. Bulabilirseniz LLumar taktırın. Kalite tesadüf değil. Komple 2 ön cam 0,5 yaptırın güzel görünür.

0,5 ne kadar koyu oluyor bilmiyorum ama polislerin dikkatini cekmekte istemem gunesten korumasi icin istiyorum.

batuhan67
23/02/2016, 00:54
0,5 belli bile olmuyor inanın tam istediğiniz gibi olur

Sent my iPhone using