Orijinalini görmek için tıklayınız : Dizel yayi benzliye olurmu h&r 3.5
Herkese mrb acil olarak bisey sormak isyorumm bi yerde hr 3.5 yay buldum ama dizel yayiymis aracim benzinli sizce olurmu fiyat olarakda uygunn sizinde fikirlerinizi almak istiyorumm
Ne kadar dusurur bilgisi olan varmi zaten fazla dusmesini istemiyorumm benim icin biraz dusse yeterli yok mu bilgisi olan arkadas
fencolic
12/02/2016, 18:20
Ne kadar dusurur bilgisi olan varmi zaten fazla dusmesini istemiyorumm benim icin biraz dusse yeterli yok mu bilgisi olan arkadas
Birazdan kastınız nedir? Yay zaten en fazla 2.5-3 cm dusurecekti bide dizel olunca daha da azalacak. Yani takmanın bi mantığı kalmayacak. Olmasina olur ama aracın düştüğü belli olmaz.
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
Amacim 3 filan dusurmekti dediginiz dogru takmanin bi mantigi yokk tesekkurler
Tavsiye etceginiz bir yay varmi peki
hbaspinar
12/02/2016, 19:35
Apexi 5 cm alabikursiniz hem fyati uygun hem idare edecek kalitede 5 cm yaklasik 4 cm falan dusurur..
MethyLen
12/02/2016, 20:34
Benzinli yayı dizele olur. Hemde çok güzel durur. Ancak aynı durum benzinli araca dizel yayda tersi olur. Dizel motor ağırlığı eşit olmadığından aracınızdaki düşme 1,5-2 cm olur. Aksi halde böyle bir ayrım olmazdı zaten.
Spor yayda H&R , Eibach ve Vogtland haricinde yay takmamanızı tavsiye ederim. Tabi aracınızı seviyorsanız :) Şahsen 50cm H&R kullanmıştım son puntomda.
Tesekkurler sagolun arkadaslar vermis oldugunuz bilgiler icin
Yay konusunda tecrübelerim ile sabit olmakla H&R , Eibach, Vogtland, sıralama budur. Nacizane diğerlerini kullanmadığım için bilgim yok...