Orijinalini görmek için tıklayınız : Blow off mu dump valve mi?
Merhaba arkadaşlar, bayadır bu konuyu araştırıyorum ama net bir sonuca ulaşamadım. Dizel gp me hangisi olur ve hangisi zararlı zararsız bilemiyorum kafam karıştı. Öncelikli olarak ikisinden birini takmış yada tecrübe eden arkadaşlarımız varsa bilgilendirsin lütfen.
hbaspinar
08/02/2016, 14:29
1.4tsi golfte dump valf var harika bir sesi var blow off elektriklinin sesini duydum hic begenmedim..
elektirkli blow off tırt zaten saçma sapan bişey bence. dump valve in daha sağlıklı olduğu söyleniyo amam bakalım bi araştıralım iyice.
hbaspinar
08/02/2016, 14:59
Wala dump walfin verdigi hazi hic bisey vermez bence
Merhaba arkadaşlar, bayadır bu konuyu araştırıyorum ama net bir sonuca ulaşamadım. Dizel gp me hangisi olur ve hangisi zararlı zararsız bilemiyorum kafam karıştı. Öncelikli olarak ikisinden birini takmış yada tecrübe eden arkadaşlarımız varsa bilgilendirsin lütfen.
Dizele dump valve uygulanabiliyo mu?
Sent my iPhone using
takılıyormuş,dizel için dump valve i öneriyorlar zaten.Yabancı bir sitede aç kapalı dump valve vardı ama nasıl uygulanmış anlamadım çok karışıktı.