Orijinalini görmek için tıklayınız : Şu Parçanın Adını Bilen Varmı Arkadaşlar..
Arkadaslar aracimin resimdeki kirilmis olan parcasinin adini bilen varmi ? On iki tekerin arasinda onlara bagli bir parca. Simdiden tskler.
Tam olarak adını ve ne işe yaradığını söyleyemem ama aracın altı bir yere sürteceği zaman ilk bu parça sürtüyo ve seni daha fazla gitmemen konusunda uyarıyo,zaten bu parçanın fiat tarafından niye koyulduğu ne işe yaradığı forumda bayağı bi tartışılmıştı, benim araçtada aynı parça eğilmiş ses yapıyodu bende söktüm şuan bagajda duruyor. :)
halilimo
30/01/2016, 12:57
Karter koruma demiri kirilmis
Sagolun beyler aracim 2 haftalik 0 aldim yola düşen bir kaya parçasi karşi seritin dolu olmasi sebebiyle kurtaramadim ortaliyim dedim bende ve olan da bu gene ucuz atlattik birde işin garibi bundan sonra motor kaput kolu da kaputu acmaz oldu..
fencolic
30/01/2016, 22:24
Gecmis olsun hocam. Bu demir parcasi koruma amacli bir parca. Aynisini bulamasaniz bile benzer bir parca yaptirip taktirin. Aracin alti yere vurdugunda korumasi icin. Benim de bir tekerlek derin bir cukura dustu bu demir sayesinde daha buyuk masraflardan kurtuldum. Dikkat edin egzoz borusuna sürtmesin kalkislarda donuslerde filan ses yapiyor.
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
Birkan61
31/01/2016, 13:05
Viraj denge demiri değil mi o?
Arkadaslar parcayi bugun evin onunde söktum. B422 yaziyor uzerinde bilginiz olsun. Cekicle duzelttim guzelce demirdeki civata deligi parcalanmisti . Demir bir pul buldum etrafini spiralle kuculterek parcalanan civata deligine kaynak yaptim ve tekrardan monte ettim. Ses seda titreme kesildi cok sukur :)
Arkadaslar parcayi bugun evin onunde söktum. B422 yaziyor uzerinde bilginiz olsun. Cekicle duzelttim guzelce demirdeki civata deligi parcalanmisti . Demir bir pul buldum etrafini spiralle kuculterek parcalanan civata deligine kaynak yaptim ve tekrardan monte ettim. Ses seda titreme kesildi cok sukur :)
Bende bir iki sefer yamulttum o koruma demirini çekiçle düzeltip yerine taktırmak en mantıklısı..........