Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi servise gitmeliyim?
Arkadaşlar. 2011 punto evo sahibiyim. Gecen bir kaza yaptım.Arka tampon ve bagaj kapağında hasar var. Kaskodan yaptıracağım. Allianz sigortanın Çankaya da anlaşmalı servisleri şunlar. Hangisini tercih etmeliyim. Hizmet ve güvenilirlik açısından.
1Net grup otomotiv İran caddesi
2Otokoç otomotiv Ümit mahallesi
3Kartaş karaoğuzlar. Konya yolu
4Prokar. Konya yolu
5Hoşdere oto aksesuar
Bunlar Çankaya'da olanlar. Allianz anlaşmalı başka varsa ve bunlardan iyiyse o önerilere de açığım. Sağolun
evren iskent
27/01/2016, 21:29
Arkadaşlar. 2011 punto evo sahibiyim. Gecen bir kaza yaptım.Arka tampon ve bagaj kapağında hasar var. Kaskodan yaptıracağım. Allianz sigortanın Çankaya da anlaşmalı servisleri şunlar. Hangisini tercih etmeliyim. Hizmet ve güvenilirlik açısından.
4Prokar. Konya yolu
5Hoşdere oto aksesuar
Bunlar Çankaya'da olanlar. Allianz anlaşmalı başka varsa ve bunlardan iyiyse o önerilere de açığım. Sağolun
Kavaklidere de var o listede buraya almamissiniz. Kartas, Otokoc, Kavaklidere zaten yetkili servisler. Benim aracin bakimlari Kartasta yapiliyordu simdi kavakliderede. Konumu nedeniyle tercih etmistim, memnuniyetim dolayisiyla devam ediyorum. Bunlar islerinin uzmani, musteri memnuniyetine onem veren servisler zaten. Memnuniyetsizlik olacagini dusjnmuyorum. Birmot Ostim taraa o da anlasmalidir. Otokoc iyidir ama birmot ve otokoc filo araclarinin da tercih noktasi oldugu icin daha kalabalik olabilir.
Saygilarimla.
SM-T810 cihazımdan gönderildi
ibrahim0
27/01/2016, 23:43
4Prokar. Konya yolu
5Hoşdere oto aksesuar
Kavaklıdere yetkili servisini tavsiye ederim.