PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Yedek Parça Tedarik Edilmiyor...



Haberci
23/01/2016, 00:35
https://forum.grandepuntotr.com/images/sikayetvar_amblem_v1.png Fiat Stilo 1.6 2004 model aracımın 4684****0 kodlu motor takozu parçası kırıldı ve aracım yatıyor. 2 aydır tüm servisleri aradıktan sonra üretimi durdurulduğu için hiçbir şekilde tedarik edemeyeceklerini söylüyorlar. Kafalarına göre tedarik etme süresi 10 yıl diye bir şey çıkarmışlar, hiçbir yerde yazmıyor ayrıca bu sadece Fiat'a mı mahsus, Yetkili servis fabrikaya, fabrika çağrı merkezine, çağrı merkezi yetkili servise mail atarak problemimi çözdüklerini zannediyorlar. Fiat marka araçların 10 sene sonra en ufak bir yedek parçasını bile bulamayacağınızı hiçbirinize söylüyorlar mı?


Kaynak: sikayetvar.com | Şikayetin devamı... (https://www.sikayetvar.com/fiat-yedek-parca-tedarik-edilmiyor)

SinanTR
23/01/2016, 19:51
işte bi daha fiatı tercih etmeme sebepleimden biri puntoların kaderide böyle olurmu bilemem ama fiatla işim olmaz bi daha

fluminense
23/01/2016, 22:55
işte bi daha fiatı tercih etmeme sebepleimden biri puntoların kaderide böyle olurmu bilemem ama fiatla işim olmaz bi daha

aynen Sinan kardeşim.

teo53
24/01/2016, 13:06
Kanunen 10yıl parça sağlama zorunluluğu var. 1
0 yıldan sonra servis vermeyi reddedebilir bu sadece Fiat için geçerli değil tüm araç üreticileri bu şekilde çalışır sanayide her türlü işinizi halledebilirsiniz.

feyzullah
24/01/2016, 14:28
Piyasa springlerin eski renoların parçaları bulunuyor hatta tempraların da parçaları var ama 2004 model aracın parçasının bulunmaması sıra dışı bir durum olmuş.