PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Camlarima Film Cektirdim

mizginn
01/12/2007, 14:45
Arkadaslar,

Iki gun once Puntomun camlarina flim cektirdim, amerikan cizilmez, fiyat olarakta 150YTL'yi 6 ya boldurdum. Normalde 250-300'e cektiklerini soylediler, ben tanidik araciligiyla gittigim icin bu fiyata olabilecegini soylediler. Flimin sorun cikarip cikarmayacagini bilmiyorum suan gozlemliyorum. Resimleri de yakin zamanda siteye koymaya calisacagim.

Ayrica, flimin isi bitti cikarken kaput koruma yapalim mi diye sordular bir de kaput koruma yaptirdim, fiyati 75 YTL. Bu kaput koruma mazemesini internette bulmustum, internette anlatilan bildingimiz cam sil ile cekcek yapilarak yapistirilacagi yaziyorudu, o kadar la isin bitmedigini ayni zamanda kurutma makinasina benzer bir aletle bazi yerleri isitarak yapistirdiklarini gordum. Iyiki siparis verip yapistirmaya kalkmamisim isitma islemini bilmedigim icin sinirlenip kaldirip atardim..:-).

Kendi, kaput koruma flimi cekmeyi dusunen arkadaslar asagidaki linkte urunu bula bilirsiniz. Benim gozlemledigim kadari ile cam suyunu cekcekle, eger cekcekiniz ufakli buyuklu sekilde ise daha yararli olacaktir, bir de kurutma makinasi yardimi ile guzelce isitip yapistirmaniz yeterli olacaktir. Ben bir adet siparis verip yapilmasinin yararli olacagini dusundugum yerler var oralara yapmayi dusunuyorum, islemi yaptiktan sonra detayli resimleri sizlerle paylasacagim..

https://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=1681&IID=83493

Flim cektirmeyi dusunen arkadaslar icin umarim yararli olur. Bu arada da cam fliminin5 yil garantili oldugunu soylediler, bekleyip gorecegiz...!

Tesekkurler...

Auto engineeR
01/12/2007, 16:50
hayırlı olsun. güzel fiyat amerikan cam filmi için. umarım memnun kalırsın, ben de düşünüyorum filmi

BERKAY
01/12/2007, 16:59
Ayrica, flimin isi bitti cikarken kaput koruma yapalim mi diye sordular bir de kaput koruma yaptirdim, fiyati 75 YTL. Bu kaput koruma mazemesini internette bulmustum, internette anlatilan bildingimiz cam sil ile cekcek yapilarak yapistirilacagi yaziyorudu, o kadar la isin bitmedigini ayni zamanda kurutma makinasina benzer bir aletle bazi yerleri isitarak yapistirdiklarini gordum. Iyiki siparis verip yapistirmaya kalkmamisim isitma islemini bilmedigim icin sinirlenip kaldirip atardim..:-).

(saç kurutma makınesı ılede oluyo kaputtakı bazı egımlere fılm dönmedıgı ıcın ısınınce yumusamakta ozaman oranın seklınde yapısıyo ve fılmın devamını bozmadan yapıstırabılıyosun mantık daha once bı getz ın stoplarına fılm cektık ordan bılıyorum)

biloGP
01/12/2007, 21:21
hayırlı olsun

mizginn
02/12/2007, 08:14
Tesekkurler arkadaslar.. Dunden itibaren camlari da acip kapatmaya basladim simdilik bir sorun gorunmuyor. Camin bazi yerlerinde kucuk baloncuklar vardi yaptirdigim yeri aradim, getirin biz duzeltelim dediler, olmasi normalmis, goturdugumuzde normal olup olmadigini gorecegiz...:thumbup1: