Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç kamerası montajı yardım
fencolic
16/01/2016, 17:47
Yeni araç kamerası aldım. Montaj şemasında kablonun bir ucunu akünün (+) kutbuna diger ucunu şaseye bağlayın diyor. Ben elektrigi puntolardaki navigasyon takma yerine gelen kablolardan almak istiyorum. Oraya da kontak açıkken elektrik geliyor ve 12v. Bu şekilde aküden almak yerine ordan alsam birsey farkeder mi?
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
Ben de yaklaşık 1 yıldır araç kamerası kullanıyorum,elektriği aküyle kontakla uğraşmadan,xioami marka powerbankla halkettim.torpidoya koydum powerbankı,yan direkten de usb kablosunu geçirdim.
Günde 1 saat falan kullanıyorum aracı,yabancı bi yere parkettiğimde kamerayı açık bırakıyorum powerbank sayesinde.
Yaklaşık 14-15 saat şarjı gidiyo 10400mah.şarjı biterse de çakmak girişinden şarj edebilirim.
Sent my iPhone using
stonebridge
16/01/2016, 21:32
Araç kameranız nedir peki
Yeni araç kamerası aldım. Montaj şemasında kablonun bir ucunu akünün (+) kutbuna diger ucunu şaseye bağlayın diyor. Ben elektrigi puntolardaki navigasyon takma yerine gelen kablolardan almak istiyorum. Oraya da kontak açıkken elektrik geliyor ve 12v. Bu şekilde aküden almak yerine ordan alsam birsey farkeder mi?
akuye direk baglamak, surekli acik anlamina gelir.. ozelligini bilmiyorum ama genelde cakmaklik veya kontak acildiginda elektrik beslemesi oldugunda otomatik acilir, kontak kapandiginda da ya kapanir ya da kapanmadan once sorar... vs... ve usb den calisir, 5v sanirim..
sizin urunde akuye baglayin demesi garip geldi...
12 volt, hatta marstan sonra 14 kusur volt var akude..,sizin cihazin beslemesi kac volt?
once ona dikkat edin bence...
5 volt filan ise hic 12v aramayin..
fencolic
16/01/2016, 21:47
akuye direk baglamak, surekli acik anlamina gelir.. ozelligini bilmiyorum ama genelde cakmaklik veya kontak acildiginda elektrik beslemesi oldugunda otomatik acilir, kontak kapandiginda da ya kapanir ya da kapanmadan once sorar... vs... ve usb den calisir, 5v sanirim..
sizin urunde akuye baglayin demesi garip geldi...
12 volt, hatta marstan sonra 14 kusur volt var akude..,sizin cihazin beslemesi kac volt?
once ona dikkat edin bence...
5 volt filan ise hic 12v aramayin..
Kullanim kılavuzunda 9-16 V arasi calisir yaziyor. 12volt ile cihaz açılıyor ama kayıt yapmıyor. Sanırım ürün bozuk geri iade edeceğim.
fencolic
16/01/2016, 21:49
Araç kameranız nedir peki
brees h-2028 dvr model. hepsiburdadan aldim. Ekransiz direkt hafiza kartina kayit yapan kucuk bi kamera. Yer kaplamasin diye bundan aldim ama kayıt yapmıyor bağlantıyı doğru yapmama rağmen.
9-16v ile calismasi ilginc..
arac cakmakligindan usb ile calisan denk geldi hep.. powerbank veya pc den de sarj oluyor veya ayni usb ile baska cihazlara da baglanilabiliyor vs..
fencolic
16/01/2016, 21:57
9-16v ile calismasi ilginc..
arac cakmakligindan usb ile calisan denk geldi hep.. powerbank veya pc den de sarj oluyor veya ayni usb ile baska cihazlara da baglanilabiliyor vs..
Bunun çakmaklık girişi yok. Cihaz şöyle birşey:
https://i.hizliresim.com/gZOODN.png (https://hizliresim.com/gZOODN)
bence daha universal beslemesi, girisi olan urun tercih edin... usb ile calisan...
kullanimi, sarji, tasimasi, bir cihaza baglamasi vs kolay olur..
Gecen hafta park sensoruyle ilgili brees in ithalatcisiyla gorustum ve sorunumu cok cabuk hallettiler yani bende hepsiburadadan almistim ve isler biraz yavas hepsiburadada. Degisim veya montajla ilgili sorunlarinla ilgili tel numarasi verebilirim. Benim arizali sensorun yerine ayni gun fazla fazla sensor gonderdiler. Yani 40 liralık sensore boyle destek vereceklerini dusunmemistim ben.
fencolic
17/01/2016, 08:50
Gecen hafta park sensoruyle ilgili brees in ithalatcisiyla gorustum ve sorunumu cok cabuk hallettiler yani bende hepsiburadadan almistim ve isler biraz yavas hepsiburadada. Degisim veya montajla ilgili sorunlarinla ilgili tel numarasi verebilirim. Benim arizali sensorun yerine ayni gun fazla fazla sensor gonderdiler. Yani 40 liralık sensore boyle destek vereceklerini dusunmemistim ben.
Çok iyi olur hocam, telefon numarası verirsen ben de bi arayayım durumu anlatayım. Belki değişim yaparlar.
fencolic
17/01/2016, 08:56
Çok iyi olur hocam, telefon numarası verirsen ben de bi arayayım durumu anlatayım. Belki değişim yaparlar.
özel mesajla gönderdim numarayı.