PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haysiyetsiz Sürücüler

stonebridge
01/01/2016, 16:18
Aracım evimizin önünde nizami park halindeyken gerizekalı bir sürücü tarafından vuruldu. ve sıkı durun bu sürücü arkasına bile bakmadan kaçtı. Ama bilmediği birşey var ki bizim komşunun gözlerinden kaçmadı.
Sabah baktığımda aracımı bu halde buldum ve komşum aradı ben gördüm diye "72 AN 667" plakalı Fiat Fiorino tarafından bu hale getirildi. Neyse sürücüye ulaşmaya çalıştık ki telefonu kapalı dolayısıyla adli olarak şikayetçi olduk birde idari yönden kaza terkten cezai işlem ruhsat sahibine uygulandı. aracımda çok birşey yok ama karşı tarafın sistemden sorguladık trafik sigortası var ama şahıs firar sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Saygılarımla.

Sis farının ayakları kırıldı camları sağlam çalışıyor.
Sinyal lambası tamamen kırıldı değişecek.
Tampon kısmen boyanacak.

https://i.hizliresim.com/A5qdLQ.jpg

https://i.hizliresim.com/Jn4yaE.jpg

darkkod
01/01/2016, 19:06
bu tür insanlardan nefret ediyorum.bnmde basıma geldı trafıkte adamı kovaladım resmen arabayla cam cama geldık bastım kufuru yaslı bır amca eskı bır araba.Verdigi zarar bısey degıl kaçması bnı delı ettı.Allaha havale ettım.
Şerefsız ne kacıyorsun sankı ılk kez trafık kazası yasanıyor.adam ol gel özurdıle herkesın basına gelır senı oldurecek degılız en azından BİZ İNSANIZ.
urasmaya degmez derım kımın ne bela oldugunu bılemezsın. kaskon vaarsa mini onarımdan yaptır derım.içeriyorsa tabi.
geçmiş olsun.

volkan1065
01/01/2016, 21:21
Aracın yakından ver uzaktan detaylı resimlerini çektiğiniz varsayıyorum. Olay yerine polis çağırıp tutanakta tutturmuş ve şikayetçi olduysanız geriye sadece aracınızı yaptırıp çıkan faturayı trafik şubeye başvurup araç sahibinin sigortasından almak. Mümkünse şahitlerinizle beraber birde o araca ait kamera görüntüsü bulabilirseniz iyi olur kaza anı olmasa bile o sokaktan geçerken herhangi bir görüntü olsada yeterli olur eğer iş zora binerse mahkemeye vermeniz lazım.

ORS15
01/01/2016, 21:22
Geçmiş olsun, bence zararını hepsimi bu kaçan şahıstan karşılaya biliyorsan karşıla, çünkü yaptıgı tam bir terbiyesizlik.

stonebridge
01/01/2016, 21:31
Gerekli adli işlem başlamıştır. Yaptığı yanına kalmayacak inşallah bu saatten sonra zararı karşılasa bile geri çekmem şikayetimi. Saygılarımla. ;)

feyzullah
02/01/2016, 00:17
Çok geçmiş olsun.