Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaradan merhaba
Arkadaslar 28 yasindayim ankarada yasiyorum ve beden egitimi ogretmeniyim...
Punto 1.4 t-jet almayi dusunuyorum... Suan fiyatlar 30 civarinda onerileriniz nedir?
Simdiden tesekkur ederim...
Sent my iPhone using
Kadir00906
30/12/2015, 13:03
Hoşgeldiniz, 28-34 arası fiyatlar değişiyor km, temizliğine göre. Umarım kısa sürede istediğiniz düzeyde bir araç alabilirsiniz.
Siyah 57 binde ama hata boya varmi bilmiyorum bursada araba 28 bin istiyor... Sizce edermi? Cam tavan yok aracta..
Sent my iPhone using
Hoşgeldiniz, boya durumunu bilmeden yorum yapmak doğru olmaz....
Boya durumunu arayip sormadim valla kafamda fiyat fazlami? Alirsam sorun yasarmiyim dusunceleri var cunku :)
Sent my iPhone using
Kadir00906
31/12/2015, 09:11
Boya değişen yoksa, km de orjinalse fiyat gayet iyi. Öncelikli olarak boya , değişen durumunu öğrenmeniz fiyat belirlemede çok yardımcı olacaktır.
Bugun ariycam arkadasi durumu yazicam buraya yardiminiz icin tskkur ederim
Sent my iPhone using
Arkadaslar bursadaki 2009 model aracta 1 degisen ( sag camurluk) 2 boya ( kaput ve arka camurluk ) kaput kus pisliginden dolayi boyali foto var diyor... Orjinal 57 binde .. Fiyat 28.000
Istanbulda beyaz var 2009 model 61 binde ama km orjinal mi bilmiyor adam uc parca boya var diyor ve lpg var arabada ... Bide cam tavanli ... Fiyat 28.000
Ankarada 2008 model 81 binde siyah iki ufak lokal boya var oda fiya 29.000 diyor...
Sizce hangisi alinir... Yada hic biri alinmazmi? ilk kez turbolu arac alicam bakmam gereken baska ne olabilir...
Sent my iPhone using
Yardim :)
Sent my iPhone using
Ben olsam aynı şehirde olanı alırdım hem bakma imkanınız da var. Hem de daha temiz görünüyor. Fiyatı da biraz daha indirebilirsiniz....
Bende onu dusunuyorum ama 2008 olmasi (digerleri 2009 ) birde km si 81 binde olmasi acaba mi dedirtiyor ... Ama gidip bakicam arabaya suana kadar yakit harici eksi bi olayi yok aracin okudugum kadariyla ...
Sent my iPhone using
gorillaz
03/01/2016, 16:09
Bende onu dusunuyorum ama 2008 olmasi (digerleri 2009 ) birde km si 81 binde olmasi acaba mi dedirtiyor ... Ama gidip bakicam arabaya suana kadar yakit harici eksi bi olayi yok aracin okudugum kadariyla ...
Sent my iPhone using
Koray hocam tekrardan hosgeldiniz.
Ilk aracınız mi olacak bilmiyorum ama performans istiyorsanız Tjet'ler kusursuzdur, bastı mi gider ama yakitta üzer.
Temiz bir Tjet bulmak samanlikta igne aramak gibi.
Ilan numaralari varsa forum olarak daha cok yardim gelecektir elbette...
Sorunsuz Tjet
İlan No: 202581063
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2008 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 202581063 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sorunsuz-tjet-202581063/detay)
Ankarqdaki arac iki ufak lokal boya var diyor birde sanzimanda plastik bi aksam varmis onu yeni degistirdim kirildi dedi
Sent my iPhone using