Orijinalini görmek için tıklayınız : Baskı Balata
Herkese hayırlı günler.. Benim aracımın baskı balata arıza lambası yanmaya başladı.. Fiyat hakkında pek bilgim yok. 4 takımı değiştirmeyi düşünüyorum fiyat olarak ne olur... yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...
Pardeleus
29/12/2015, 11:34
Hocam Fren balatasından bahsediyorsunuz sanırım. Ustaya gidipte 4 baskı balata önleri arkaları değiştir derseniz. Bu kelimeyi duyunca elini ovuşturmaya başlar. :)
Evet ustam fren balatasından bahsettim... Doğru diyorsunuz :) herkesin farklı bir fiyat vereceği kaçınılmaz yani
Önlere kale marka takarsanız 65 tl idi.
Arkaları bilmiyorum hiç değiştirmedim daha.
4 takım yedek parça ve tamiri ile 300 TL tuttu...
mehmetheleloy
04/01/2016, 16:18
Puntolarda arkalar kampana değil mi? Balata diye neyi değiştiler acaba :)
Ustam zonguldak yolunu bilir misin bilmem ama yokuş yolunda el frenini çektiğim zaman aşırı bir şekilde ses geliyordu. ondan dolayı değiştirdim. bide sert çektiğimden dolayı arabaya kıydım.. oda beni mahvetti anlayacağınız... Bu yüzden kendim değiştirttim..
4 fren balatası için çok değilmi yahu yetkili servistemi yaptırdınız?
mehmetheleloy
04/01/2016, 18:54
Ustam zonguldak yolunu bilir misin bilmem ama yokuş yolunda el frenini çektiğim zaman aşırı bir şekilde ses geliyordu. ondan dolayı değiştirdim. bide sert çektiğimden dolayı arabaya kıydım.. oda beni mahvetti anlayacağınız... Bu yüzden kendim değiştirttim..
Çok iyi bilirim, Bartınlıyım, dedemler Asma'da oturuyor Zonguldak'ta.
Ön diskler + balataların değişimi + arka kampanaların bakımları + işçilik = 200tl(orjinal) verdim. Tabi serviste değil.
El freni arka tekerlerle ilgili, kampana temizliğinin yapılması gerekiyordur.
4 fren balatası için çok değilmi yahu yetkili servistemi yaptırdınız?
Hocam yedek parçalarına 170 lira verdim... Maalesef afyondaki sanayi adamlara laf sormaya gelinmiyor. aracın bişeyini sor gitti 20 lira... anlayacağın 170 yedek parça 130 tamir ücreti adamla bunun için kavga ettim.
Çok iyi bilirim, Bartınlıyım, dedemler Asma'da oturuyor Zonguldak'ta.
Ön diskler + balataların değişimi + arka kampanaların bakımları + işçilik = 200tl(orjinal) verdim. Tabi serviste değil.
El freni arka tekerlerle ilgili, kampana temizliğinin yapılması gerekiyordur.
Ustam bende servise yaptırmadım.. Maalesef afyonda yaşadığım için buradaki esnaflar çok kurnaz maalesef... 170 tl orjinal parça 130 işçilik verdim yani.
Birkan61
05/01/2016, 11:13
teker başına balata değişimi işçiliği 10 liradır yahu o nasıl bi işçilik almış
valla orda yaşasam mekanik ustası olmak için elimden geleni yapardım
valla ne namussuz adamlar var servisten pahalı yapmışlar nerdeyse yapacak bişey yok sağlık olsun
Valla hiç sormayın... öyle bir esnafları var ki aklınız hayaliniz durur...