Orijinalini görmek için tıklayınız : Askere Gidiyorum
karamurat1735
17/12/2015, 19:01
Yarın sabah İstanbul'dan Hatay'a gitmek üzere uçağa biniyorum. Oradan da İskenderun Deniz Er Eğitim Alayına gideceğim. Kısmetimizde bahriyeli olarak askerlik yapmak da varmış.
6 aylık bir "tatil" e gidiyorum. Dönüşte tekrar görüşmek üzere, Allah' a emanet olun.
bulent45
17/12/2015, 20:24
Hayırlı tezkereler.
gorillaz
17/12/2015, 22:56
Yarın sabah İstanbul'dan Hatay'a gitmek üzere uçağa biniyorum. Oradan da İskenderun Deniz Er Eğitim Alayına gideceğim. Kısmetimizde bahriyeli olarak askerlik yapmak da varmış.
6 aylık bir "tatil" e gidiyorum. Dönüşte tekrar görüşmek üzere, Allah' a emanet olun.
Hayırlı tezkereler olsun. Tez gidip gelin:)
hayırlı tezkereler, hayırlısıyla git gel.
Kadir00906
18/12/2015, 09:25
Hayırlı tezkereler kardeşim, sağ salim gidip gelesin inşalllah..
Hayırlı tezkereler. Ben de İskenderun'da mekanize piyade tugayında yapmıştım askerliğimi. Zor bir askerlik değildi. Denizciler bizden de iyi durumdaydı (imkanlar açısından). Kazasız belasız biter, merak etme :)
feyzullah
18/12/2015, 21:54
Hayırlı tezkereler olsun inş. İskenderun'un dürümü künefesi meşhurdur. Orda var mı bilmem ama biberli ekmekte lezzet bakımından eşsizdir. Vakit bulabilirseniz tecrübe etmenizi tavsiye ederim.
Hayırlı tezkereler.. güle güle git güle güle gel...