Orijinalini görmek için tıklayınız : Direksiyon teyp tusunun kabini bulamiyorum
tellilizm
06/12/2015, 21:41
S.a hayirli aksamlar baslikta pek anlatamasamda direksiyonun ustunde bulunan teyp tuslarinin bulundugu ucgene benzer kab kirildi parcayi bulamiyorum nerden bulabilirim.
yetkili servislerde oluyo yoksa hemen getirtiliyor fiyatı en son 350 lira idi tabi bide çıkmacılarda vardır oda komple direksiyonla birlikte verir yine aynı paraya gelir benimkilerde çalışmıyor komple serviste değiştirmeyi düşünüyorum
AykutCelebi
06/12/2015, 23:33
Bende de + basınca radyo da ses falan kısılıyor. Ne yapmak lazım acaba ?
söküp temizleyin kontak spreyi ile bi süre idare ediyor
AykutCelebi
06/12/2015, 23:58
söküp temizleyin kontak spreyi ile bi süre idare ediyor
elimle yokladım da, hassas elimde kalmasından korktum. Kolay bir yöntemi var mı sökmenin? yoksa direk aradan mı sprey sıksam..
yetkili servis benimkinde spreylemeyi yaptı düzelmedi
yetkili servis benimkinde spreylemeyi yaptı düzelmedi
airbag sargısıda etkiliyor muş galiba bunu benimkide artık düzelmiyor 1yıl önce 2ay idare etmişti gayet güzel. sizin sargı ne durumda benimki gibi bitikmi ben buna bağladım kurcalamıyorum artık çalışmazsa çalışmasın :D
AykutCelebi
07/12/2015, 01:27
Peki bu durumu nasıl düzeltebiliriz kalıcı olarak? ?
airbag sargısıda etkiliyor muş galiba bunu benimkide artık düzelmiyor 1yıl önce 2ay idare etmişti gayet güzel. sizin sargı ne durumda benimki gibi bitikmi ben buna bağladım kurcalamıyorum artık çalışmazsa çalışmasın :D
servis sargı falan demedi direkt tuşlar değişcek dedi 300 küsür lira fiyat çıkardı para peşin verilip tuşlar beklenecek ne zaman gelirse o zaman takıcaklarmış vazgeçtim bende