Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese selamlar

DofLaw
06/12/2015, 19:02
Herkese merhaba yaklaşık bir aylık üyeliğim sonucu bende Punto'mu aldım :)
Adım Gökhan Kırıkkale'de oturuyorum Ankara'da üniversite okuyorum ve Samsunluyum yaş 20.
Uzun arama sonuçları Seat-İbiza Opel-Corsa Citroen-C3 Fiat-Punto ve VW-Polo seçeneklerinden Puntoyla ayrıldık gayette memnunuz şuan. Şimdi yapmak istediğim birkaç birşey var bu ve bunun benzeri şeyler için önerilerinizi bekliyorum.
2012 Punto 1.3 Multijet Paket 9.200 km'de aldım şuan 11.700 km'de.
Bu arada Ankara'da buluşma vb şeyler yapılırsa katılırım.
Bir de 88 Oto İvedik sanayi bölgemizde araç temizlik ürünleri üretiyoruz cam suyu buz çözücü akü asidi lastik jant ve jant temizleyici göğüs sütü gibi dükkanada beklerim :)
Araca yapmak istediğim şeyler amerikan park modülü(bunu uygun fiyatlı nerede ve ne şekilde yapacağımı söylerseniz sevinirim) sinyal lambalarına sarı film çekmeyi düşünüyorum, bütün camlara film çekmeyi düşünüyorum birde forum stickerı taktık mı tamamdır diye düşünüyorum :) Jant almayı düşünmüyorum malum öğrenciyiz maliyeti düşük tutmak gerek.
Unutmadan birde teypte aux özelliğim var aux çıkışında usb/aux çıkışı ne kadara mal olur nerede yaptırabilirim

gorillaz
07/12/2015, 00:27
Hoşgeldin Gökhan kardeş.
Sana yakın Ivedik Osb de Kemal oto var. Mehmet abi dediklerinin hepsine yardımcı olur.
Aracının maşallahı var gerçekten. Tekerine tas degmesin inşallah.
Bu arada ben de Samsunluyum ve Ankaradayim:) Aklına takilan bir sey olursa elimden, elimizden geldigince yardımcı olmaya çalışırız. Buluşmalarda insallah görüşürüz kardeşim.
Saygılar

DofLaw
08/12/2015, 02:44
Saolasın abi Kemal otoya yakın zamanda uğramayı düşünüyorum, ilk buluşmada görüşmek dileğimle :)