Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Direlsiyon Kaplama

merghat
28/11/2015, 23:32
Arkadaşlar direksiyonu sarma tip kılıfla kapladım.

Direksiyon kaplama için tüyo vereyim. Netteki videolarda yanlış tarif ediliyor. Kılıfın kenarında dikişler var. İğneyi didikişlerin geçtiği delikten geçirmeyeceksiniz, dikili ipin boşlukları arasından geçirip öreceksiniz. Her delikten geçirirseniz daha güzel olur ama daha çok vakit alır ve ip ucu ucuna yeter. Ben bir boşluk vererek yaptım.

Direksiyon daha tok ve güzel oldu.

Mert34
28/11/2015, 23:35
elinize sağlık saat 10 ve 2 kısmında ki bombeler cuk oturmuş, birde göğüsteki çıtayı sizmi kapladınız bende yapmak istiyorum karbon görünümlü folyo ile

SinanT
29/11/2015, 01:59
Cok hos olmus, mert in dedigi gibi cuk oturmus

LG G3-

merghat
29/11/2015, 14:23
Yapımı zor gözüküyor ama basit. Kılıfı gerdiğinizden kendi oturuyor, dediğiniz bölgeler daha geniş olduğundan biraz daha fazla germek gerekiyor. İlk yapışımdı ikinci seferde yarım saatte bitiririm. Direksiyonu solak olduğumdan hep saat 1 noktasınsan tutarım keşke orası deforme olmadan yapsaydım diyorum.

Araç 2009 dynamic. Karbon kaplama vs hiçbir şey yapmadım aracın orijinalidir diye düşünüyorum.

ORS15
25/01/2016, 16:02
ben daha önce direksiyonu ve vites topuzunun derisini kaliteli bir deri ile değiştirmiştim, gayet memnun kalmıştım 150 TL idi.

tellilizm
25/01/2016, 17:07
Aynisindan bende yaptim direksiyon kilifinin dikis iplerini kirmizi kullandim. Vites korugundeki dikisleride kirmizi yaptim takim oldu gayet basarili bir uygulama yapmissiniz gule gule kullanin.