PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba Eskişehirden serkan

ocult8055
26/11/2015, 10:35
Herkese iyi günler ben Eskişehirden serkan Altınbaş 28 yaşındayım özel bir bankada çalışmaktayım 2 gün önce 2010 MODEL 1.4 grande punto fire active ST aldım 60.000 km de yakut kırmızısı aracımı yeni yeni kullanmaya başladım ilk izlenimim bu arabalar tasarım bakımından ve genişliği bakımından çok güzel HB araçlara göre tabiki ilk defa HB araba alıyorum ve çokta hoşuma gitti lakin benim aracım zannediyorsam 8 valf emin olmak için servise sorucam artık birde direksiyon hafif soyulmaya başlamış direksiyonla ilgili yardım istiyorum sizlerden şimdiden teşekkür ederim herkese hayırlı günler

gorillaz
26/11/2015, 11:27
Serkan hocam hosgeldiniz.
Ayni meslekten selam olsun.
Dogrudur araciniz fire ise 8v 77bg'dir. Performansi yoktur,tasarrufu coktur.
Direksiyon soyulmasi icin de bi iki arkadasimiz internetten kilif almislardi ve memnunlardi,tek sorun iyi sekilde diktirmeniz.

Tekrardan hayirli olsun. Kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle.

ocult8055
26/11/2015, 12:24
Teşekkürler Rabbim daha iyilerini daha güzellerini sizlere nasip etsin işallah Yakıt olarak baya iyiymiş herkes çok memnun birde benim aracımda LPG yok aldığım kişi hiç taktırmamış ben ikinci sahibiyim performansa bir süre ara vericem artık 😊 kılıf için bir LİNK gönderebilmeniz mümkündür

gorillaz
26/11/2015, 12:57
Teşekkürler Rabbim daha iyilerini daha güzellerini sizlere nasip etsin işallah Yakıt olarak baya iyiymiş herkes çok memnun birde benim aracımda LPG yok aldığım kişi hiç taktırmamış ben ikinci sahibiyim performansa bir süre ara vericem artık 😊 kılıf için bir LİNK gönderebilmeniz mümkündür
Amin inşallah Serkan hocam.
Durumunuz elverirse lpg taktirmanizi tavsiye ederim. Fire motorlar lpgye uyumlu en iyi motorlardandir.

Deri Direksiyon Kılıfı Sarmalı Dikmeli Siyah Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/deri-direksiyon-kilifi-sarmali-dikmeli-siyah-p-OTSV2500000508837?utm_source=affiliate&utm_medium=go&utm_campaign=cpa&utm_content=13752&utm_term=kategori-genel&wt_af=go.domain.kategori-genel.cpa)
Bazi arkadaslar bunu yaptırmış memnunlar. Bazıları da hususi olarak oto kilifcilarina yaptirmislar onun da fiyati 100 ile 300 arasinda iscilige gore degisiyormus ama Eskisehirde nere var onu bilemiyorum:)

ocult8055
26/11/2015, 13:45
Ben Fazla Kilometre yapmıyorum ama ilerde ne olur bilemem anlaşılan bu araba tam memur arabası 😊 Tavsiyeniz için teşekkürler

murat26
17/12/2015, 22:34
Hoşgeldiniz keyifli forumlar

Scottie
18/12/2015, 22:37
hoşgeldin... keyifli forumlar...