PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön Hoparlör değişimi Yardımcı olabilcek ?

ugurturkeli92
17/11/2015, 19:10
Bugün aracımın ön kapı hoparlörlerini değiştirmek için Pioneer 16cm hoplarlör aldım 2 adet ve bunların değişimi kolay dediler bende plakayı söktüm hoparlör içinden çıkmıyor kapının plastiğini mi sökmem gerek o hoparlör oraya nasıl girdi [emoji3]

Sent my iPhone using

besyo3454
17/11/2015, 21:46
kapının iç kısmını komple çıkarman lazım. klipsler var ama dikkat et soketler felan başına iş açma :) kolay aslında ama dıkkatlı ol. ben sökerken bıraz sert davrandım heralde cam acma kapama bozuldu karsılıgı ise 20 tl tuttu :) git bi tesisatçıya söküp taksın hemen hiç uğraşma kendin :)

ugurturkeli92
18/11/2015, 00:51
Tamam en iyisi bi tesisatcıya gitmek :)

Sent my iPhone using

Mert34
21/11/2015, 21:23
hoparlör leri ne kadara aldınız

khanunl
22/11/2015, 00:56
Bugün aracımın ön kapı hoparlörlerini değiştirmek için Pioneer 16cm hoplarlör aldım 2 adet ve bunların değişimi kolay dediler bende plakayı söktüm hoparlör içinden çıkmıyor kapının plastiğini mi sökmem gerek o hoparlör oraya nasıl girdi [emoji3]

Sent my iPhone using

Ön hoparlörler plastik kasnakla bir bütündür.Kasnaklı hoparlörü montaj perçinlerini matkapla çürüterek çıkartabilirsiniz.Çıkarma işlemini yaptıktan sonra yeni hoparlörü kapı saçına vida ile tutturmak zorundasınız.Bu montaj hareket halinde yada müzik dinlerken kapıdan trim sesler çıkmasına sebep olabilir.Benim tavsiyem montaj yaptıracağınız yeni hoparlörlerin altına 18mm mdf den yeni kasnak yaptırıp önce kasnagı kapı sacına montajlayıp daha sonra hoparlörünüzü bu kasnağa sabitleyerek işlemi bitirmenizdir.Kolay gelsin.

yasar01
21/11/2017, 15:09
konu boş çıkıyor ancak bir şey yazarsam, diğer yazılanları görebiliyorum neden böyle oluyor