Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil YARDIM LPG ruhsata işlenmesi!!!
arkadaşlar bir araç buldum lpg takılmış ama ruhsata işlenmemiş adam fiyattan düşerim dedi lpg işletmek uğraştırmalı bir işmi ilk arabam sonuçta tahmini ne kadar gider bu arada işletmeyip 2 yıl sonraki muayene tarihinimi beklesem trafikte polis beni çevirmez çünkü ceza yemem yani anlayın sizce napmalıyım???
feyzullah
10/11/2015, 18:48
LPG montajı ne zaman yapılmış. Eğer yeni tarihli ise işiniz çok zor değil.
LPG montajı ne zaman yapılmış. Eğer yeni tarihli ise işiniz çok zor değil.
valla hocam tlfda görüştük yeni taktırdım dedi ne kadar doğru bilmiom yenise neler yapılması gerekio??
feyzullah
10/11/2015, 18:52
İki yıl sonra bir daha proje çizdirmeniz gerekir masraf artar.
feyzullah
10/11/2015, 18:55
Yeniyse faturasını alırsınız mühendisler odasından sızdırmazlık raporunu alırsınız. Sonra Şöförler Cemiyetinden ek-1 belgesi sonra muayene sonra da trafik şubeden ruhsat değişimi yaparsınız. Muayene yaptırmazsanız onun cezası olur bir de üzerine yeniden proje çizimi eklenir. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama LPG tankının da güncel tarihli yani 2015 yılı için 2015 tarihli olması gerekiyor muayeneden geçmeniz için.
Yeniyse faturasını alırsınız mühendisler odasından sızdırmazlık raporunu alırsınız. Sonra Şöförler Cemiyetinden ek-1 belgesi sonra muayene sonra da trafik şubeden ruhsat değişimi yaparsınız. Muayene yaptırmazsanız onun cezası olur bir de üzerine yeniden proje çizimi eklenir. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama LPG tankının da güncel tarihli yani 2015 yılı için 2015 tarihli olması gerekiyor muayeneden geçmeniz için.
anladım masraf total olarak ne tutar ??herhalde bunlar 1 günde biter
feyzullah
10/11/2015, 19:18
Bir günde hepsini tamamlamak için çok hızlı hareket edebilmeniz gerekir. Muayene ve emniyet işi bir sonraki güne kalsa daha rahat olur. Ben bir kaç ay önce yaptırdım ama tam hatırlamıyorum ortalama 300 tl civarında tutar.
Bir günde hepsini tamamlamak için çok hızlı hareket edebilmeniz gerekir. Muayene ve emniyet işi bir sonraki güne kalsa daha rahat olur. Ben bir kaç ay önce yaptırdım ama tam hatırlamıyorum ortalama 300 tl civarında tutar.
Hmm anladım emniyet işi kolay hallederim arkadaşlardan eyvallah sağol kardes
SM-N910C cihazımdan gönderildi
45 gün önce taktirmis hocam
SM-N910C cihazımdan gönderildi
yakın zamanda lpg işleten yokmu ne kadara mal oluyor acaba???
feyzullah
11/11/2015, 15:29
Aşağıda paylaştığım linkte güncel tutar yazılı.
LPG Ruhsata İşletme Nasıl Yapılır? | Plakadan Araç Sorgulama PLAKADANSORGULA.COM (https://www.plakadansorgula.com/lpg-ruhsata-isletme/)
Aşağıda paylaştığım linkte güncel tutar yazılı.
LPG Ruhsata İşletme Nasıl Yapılır? | Plakadan Araç Sorgulama PLAKADANSORGULA.COM (https://www.plakadansorgula.com/lpg-ruhsata-isletme/)
eyvallah hocam sağol....
Kadir00906
12/11/2015, 09:26
Sızdırmazlık raporu 35 TL, EK-1 FORMU EMNİYETTEN ALIRSAN 10 TL, BİRDE MUYANE İSTASYONLARINDA BU FORMU YAZANLAR VAR ONLARDADA 15 TL, RUHSATA İŞLETME BEDELİ 100 TL, BEN 1 HAFTA OLUYOR LPG TAKTIRALI BU İŞLEMLERDE 1 HAFTADIR UĞRAŞIYORUM YARIN RUHSAT ALMAYA GİDECEĞİM. Ama sizin sadece ruhsata işletme olduğu için max iki gün sürer, tabi ruhsatı almanız 3-4 güne uzar.
feyzullah
12/11/2015, 10:06
Sızdırmazlık raporu 35 TL, EK-1 FORMU EMNİYETTEN ALIRSAN 10 TL, BİRDE MUYANE İSTASYONLARINDA BU FORMU YAZANLAR VAR ONLARDADA 15 TL, RUHSATA İŞLETME BEDELİ 100 TL, BEN 1 HAFTA OLUYOR LPG TAKTIRALI BU İŞLEMLERDE 1 HAFTADIR UĞRAŞIYORUM YARIN RUHSAT ALMAYA GİDECEĞİM. Ama sizin sadece ruhsata işletme olduğu için max iki gün sürer, tabi ruhsatı almanız 3-4 güne uzar.
Hayırlı olsun lpg. Araba motosiklet gibi gelecek bundan sonra :)
eyvallah hocam sağol çok yardımcı oldun
Kadir00906
12/11/2015, 18:52
Teşekkür ederim, şimdiden diyorum keşke daha önce taktırsaymışım :D
aynen kardeş benzinle başa çıkılamaz:D
feyzullah
13/11/2015, 00:42
Olsun en azından bundan sonrasını kurtardık :)