PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tamircinin de bulamadığı ses

LilSaint
02/11/2015, 11:00
Herkeze selam arkadaslar. Aracimi ilk hareket ettirdigimde sanki biseyler vuruyormus gibi ses geliyor motor kulaklarina ön takima baktirdim hic birsey bulamadik ve sabahlari sogukken direksiyonu cevirirken de ayni ses geliyor. Cok sinir bozucu olmaya basladi ama bulamadik

HTC One mini 2 cihazımdan gönderildi

fencolic
02/11/2015, 12:01
Motorun alt kisminda ince uzun bir koruma demiri var. Arabanin altini surttuyseniz o demir egzoza temas ediyor olabilir ve oyle bir ses yapabilir. Benimde basima gelmisti. Demiri sokup cekicle duzelttik tekrar taktik ses kesildi.

GT-N7100 cihazımdan gönderildi

SinanTR
02/11/2015, 12:26
direksiyon miline baktırmanı öneririm

ORS15
02/11/2015, 13:51
bende de aynı sorun var, benim araçta 7 gün serviste kaldı bulamalar, eğer bulursan bana bildirimisin benimde çukurlardan geçerken sol ön taraftan lakırdı geliyor.

LilSaint
02/11/2015, 13:52
Motorun alt kisminda ince uzun bir koruma demiri var. Arabanin altini surttuyseniz o demir egzoza temas ediyor olabilir ve oyle bir ses yapabilir. Benimde basima gelmisti. Demiri sokup cekicle duzelttik tekrar taktik ses kesildi.

GT-N7100 cihazımdan gönderildi
O basima geldi onu yaptim ama ozaman gelen sesle bu farkli

LilSaint
02/11/2015, 13:53
bende aynı sorun var, benim araçta 7 gün serviste kaldı bulamalar, eğer bulursan bana bildirimisin benimde çukurlardan geçerken sol ön taraftan lakırdı geliyor.
Senin o dedigin ses z rot olabilir 15 lira bisey onlari bi degistir istersen

ORS15
02/11/2015, 14:07
sol z rotu test edildi, amortisör test edildi, amortisör takozu test edildi, direksiyon kutusu test edildi, direksiyon mili test edildi, fren balataları değişti ,kalorifer radyatörü kontrol edildi, klima boruları izole edildi, ön düzen kontrol edildi, aracın altı kontrol edildi, koruma demiri kontrol edildi, ön tampon demiri kontrol edildi,(test edildi derken yenisi takılıp test edildi) bu arada beni de delirt ti.

halilimo
02/11/2015, 14:14
Herkeze selam arkadaslar. Aracimi ilk hareket ettirdigimde sanki biseyler vuruyormus gibi ses geliyor motor kulaklarina ön takima baktirdim hic birsey bulamadik ve sabahlari sogukken direksiyonu cevirirken de ayni ses geliyor. Cok sinir bozucu olmaya basladi ama bulamadik

İlk hareket ettiginizde gelen ses depriyaji cekince tik diye birsey vuruyor gibi onu mu kasdediyorsunuz

ugurturkeli92
02/11/2015, 14:34
Amortisor takozlarına birdaha baktırmanızda fayda var aynı sorun bendede vardı

Sent my iPhone using

LilSaint
02/11/2015, 14:45
İlk hareket ettiginizde gelen ses depriyaji cekince tik diye birsey vuruyor gibi onu mu kasdediyorsunuz
Evet bazen yavas giderken frene bastigimda da geliyor

halilimo
02/11/2015, 14:50
Kalkislarda vites degistirdigimde hatta frene basip depriyajla sonra gaza yuklendigimde ayni sesi duyuyorum sanirim kronik birsey sanziman takozunu degistirdi ustam hala ayni bence ses sanzimandan geliyor alttan vuruyor cunku sanzimanda bosluk varmis gibi zarari olmadigi icin acikcasi baktirmadim

LilSaint
02/11/2015, 15:20
Kalkislarda vites degistirdigimde hatta frene basip depriyajla sonra gaza yuklendigimde ayni sesi duyuyorum sanirim kronik birsey sanziman takozunu degistirdi ustam hala ayni bence ses sanzimandan geliyor alttan vuruyor cunku sanzimanda bosluk varmis gibi zarari olmadigi icin acikcasi baktirmadim
Oyle bi durum aynen vardi motor ust kulaginin lastigi yipranmis ve bosluk yapiyordu onu bulup yaptik