Orijinalini görmek için tıklayınız : Puntom paramparça :(
Boya bile yok derken olaya bak, ama çok şükür kemerimi tuşuna bastim çiktim fiat teneke diyenlere kapak olsun eşim ve bende siyrik dahi yok.. Araç pert kasko 19 verdi itiraz ettim sizce ne eder
BU ARADA ARACIMDA KAZA SIRASINDA OLMAYAN FİAT DAMGALI FİTİLE GEÇEN ORJİNAL RÜZGARLIKLAR SATILIKTIR İHTİYACI OLAN MSJ ATABİLİR AYRICA FIRLAMIŞ AMA KIRILMAMIŞ :) ÇİZİKSİZ İÇ AYNA VE KIRMIZI DİKİŞLİ YIPRANMAMIŞ DERİ VİTES TOPUZU SATILIKTIR
hocam çok çok geçmiş olsun..bence bastırın 19 çok düşük rakam..
geçmiş olsun, sağdaki tabelaya vurdun galiba.
sağ aynanın içindeki termometreyi alabilirsen satın alırım :cool0000:
Çok çok geçmiş olsun kardeşim....
Geçmiş olsun kardeş. Allah korumuş.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM arabayı sigorta teslim aldı mutabık olduk 23.500 verdiler yoksa hemen sökerdim
Çok çok geçmiş olsun kardeşim....
çok saol..
çok teşkkrler
Cok gecmis olsun kardesim.buyuk bir kaza
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun :(
Kadir00906
26/10/2015, 18:01
Büyük geçmiş olsun, inşallah daha başka kimse yaşamaz bu kötü durumları.
ykaya1983
26/10/2015, 18:51
Geçmiş olsun.
amoleddarkness
26/10/2015, 19:16
geçmiş olsun aracı görünce içim cız etti..
FF Car Clean
26/10/2015, 23:42
geçmış olsun..
elınızdekı parçaların fotosunu yollayabılırmısınız..
Brembo0129
26/10/2015, 23:51
Geçmiş olsun, Allah korumuş.
çok geçmiş olsun allah korumuş
puntolog
27/10/2015, 08:07
vallahi içim yandı allah kolaylık versin allah bidaha göstermesin inşallah
Boya bile yok derken olaya bak, ama çok şükür kemerimi tuşuna bastim çiktim fiat teneke diyenlere kapak olsun eşim ve bende siyrik dahi yok.. Araç pert kasko 19 verdi itiraz ettim sizce ne eder
BU ARADA ARACIMDA KAZA SIRASINDA OLMAYAN FİAT DAMGALI FİTİLE GEÇEN ORJİNAL RÜZGARLIKLAR SATILIKTIR İHTİYACI OLAN MSJ ATABİLİR AYRICA FIRLAMIŞ AMA KIRILMAMIŞ :) ÇİZİKSİZ İÇ AYNA VE KIRMIZI DİKİŞLİ YIPRANMAMIŞ DERİ VİTES TOPUZU SATILIKTIR
çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Çok geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsınız .
çok geçmiş olsun.Ucuz atlatmışsınız.
haruncoban
27/10/2015, 12:27
çok geçmiş olsun. Allah bidaha kimseye göstermesin
Geçmiş olsun, allah bidaha göstermesin
gezgings
27/10/2015, 15:09
Geçmiş olsun. Önemli olan size bişey olmamış Allah korumuş...
kartal3520
27/10/2015, 16:05
Geçmiş olsun.Allah korumuş.
suhaakin
27/10/2015, 16:54
geçmiş olsun. cana gelmesin.
Çok geçmiş olsun... ALLAH korumuş sizi... ALLAH kimseye kaza bela göstermesin.
gorillaz
27/10/2015, 18:03
Valla Allah korumuş. Cok cok gecmis olsun.
aydin2534
28/10/2015, 01:01
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Benimde kırmızı puntom vardı boyasız hasarsız bende kaza yaptım benim aracımda pert oldu ben sebebinin nazar olduğunu düşünüyorum kırmızı puntolar çok dikkat çekiyor bence
herkese çok teşekkür ederim inş. hiç kimse kaza bela ceza durumunda kalmaz ama sağlık olsun o olduktan sonra gerisi kolay
fotobelit
28/10/2015, 10:02
Çok geçmiş olsun..Sıkıntı olmazsa,nasıl oldu kaza paylaşmak istermisin?
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Benimde kırmızı puntom vardı boyasız hasarsız bende kaza yaptım benim aracımda pert oldu ben sebebinin nazar olduğunu düşünüyorum kırmızı puntolar çok dikkat çekiyor bence
aynen katılıyorum 3 gün önce cilası boya koruması atılmıştı o gün lastik taktırmaya götürdüm adamlar hayran kaldılar sonuç lastiklerle 200 km yapamadan güm
fotobelit
28/10/2015, 10:06
aynen katılıyorum 3 gün önce cilası boya koruması atılmıştı o gün lastik taktırmaya götürdüm adamlar hayran kaldılar sonuç lastiklerle 200 km yapamadan güm
Göz kesinlikle var malesef,bunu kimse inkar edemez..Bende geçenlerde matkap ile çalışıyorum,bu güne kadar tık etmeyen markalı matkabı gören arkadaş sadece'Ne güzelmiş matkap''demesi yetti..Daha sözü yeni bitti ki;matkap elimde kaldi..
Çok geçmiş olsun..Sıkıntı olmazsa,nasıl oldu kaza paylaşmak istermisin?
kaza ısparta yolunda kamyon sıkıştırması sonucunda aracı bankete düşürdüm yol kenarındaki kayaya çarpmamla araba savrulup direğe vurdum aracın kadranı 103 te takılı kalmış hızlıda değildim ama yine direk için çok süratli bir hız sonuç olarak arabanın iç mekanında hiçbir şekilde zorlama yok ama tavandan kasma yapmış yani 120 olsa hızım akordiyon gibi kıvrılırdı
fotobelit
28/10/2015, 10:09
kaza ısparta yolunda kamyon sıkıştırması sonucunda aracı bankete düşürdüm yol kenarındaki kayaya çarpmamla araba savrulup direğe vurdum aracın kadranı 103 te takılı kalmış hızlıda değildim ama yine direk için çok süratli bir hız sonuç olarak arabanın iç mekanında hiçbir şekilde zorlama yok ama tavandan kasma yapmış yani 120 olsa hızım akordiyon gibi kıvrılırdı
Tekrar geçmiş olsun..Çok ucuz atlatmışsınız..
çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun matkap için :)
Çok geçmiş olsun gerçekten büyük kaza verilmiş sadakanız varmış.
kitanotr
28/10/2015, 14:51
o hıza göre çok iyi kurtarmışsınız. malum çarpışma testleri bile 50km/h civarında yapılıyor. sizinki de bi nevi onun gibi olmuş kafadan kayaya vurmak.
evren iskent
28/10/2015, 14:55
Gecmis olsun. Yüce Allah daha büyüklerinden korusun. Mala gelen bir sekilde geri geliyor. Can sagligi en onemlisi. Bu acidan bakinca uzucu ama sonucu itibari ile hafif atlatilmis bir kaza.
Saygilarimla.
SM-N910C cihazımdan gönderildi
çok teşekkür ederim tekrardan
abi çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun
jantları alsaydın aslında iyi olurmuş hurdaya gitmesin
feyzullah
29/10/2015, 22:25
Çok geçmiş olsun
AykutCelebi
29/10/2015, 22:35
Çok geçmiş olsun. Allah hepimizi korusun. Bende ehliyet alma arifesindeyim, böyle sahneleri görünce insan bir kötü oluyor. Kesinlikle nazara gelme konusunda katılıyorum. Ben aracı mı yeni aldım fakat gözler aracın üzerinde iş yerinde olsun, oturduğum semtte olsun....
ASerifoglu
30/10/2015, 08:52
Allah daha beterinden saklasın.
Çok geçmiş olsun. Çoluk çocuğu bir sevindirin bi ufak ;)
mustafayalcin
30/10/2015, 09:09
Çok Geçmiş Olsun Kardeşim, Allah Beterinden Korusun İnşaallah.
cavalier79
30/10/2015, 09:55
Çok Çok Geçmiş olsun,
Allaha şükür sizi de eşinizi de koruyarak araç üzerine düşeni gerçekten yapmış.
bi direğe çarpmakla araba pert olmuş resmen direk ayakta eğilmemiş bile... gerçekten bindiğimiz arabalar tehlikeli güvensiz
ugurturkeli92
31/10/2015, 02:08
Allah korumuş bu kazaya rağmen geçmiş olsun
Sent my iPhone using
burcinkarabacak
31/10/2015, 10:57
Allah korumuş hocam:( çok geçmiş olsun
SM-N920C cihazımdan gönderildi
bi direğe çarpmakla araba pert olmuş resmen direk ayakta eğilmemiş bile... gerçekten bindiğimiz arabalar tehlikeli güvensiz
yanılıyosunuz
araba arabalığını yapmış bence gayet güvenli puntolar
varpalavas
31/10/2015, 20:52
Hocam araba daha ne yapsın? Kendi bu haldeyken sahibini sağ salim dışarı çıkarabiliyorsa yapacağı daha başka ne var ki? Arkadaşların dediği gibi çarpışma testleri bile 50 km/h'de yapılıyor. Büyük geçmiş olsun bu arada..
Geçmiş olsun arkadaşım. Allah sevdiklerinize Bağışlamış.
fizik kurallarını bilmediğiniz ortada direğe vuran bir direğe bir de düz duvara vuran iki araç hangisi daha fazla hasar alır tabii kide direk neden alan kuçüldükçe etki tepki yasasındaki verdiği kuvvet katlarca büyük bütün kuvvet direğin etrafında bir karış alanda toplanır yani aracı resmen keser neden teller inceldikçe daha fazla kesikin olur ya da bir bıçağın kesme prensibi elinde kör bir bıçak var bilersen keskinleşir çünkü bilersen ağzını inceltirsin o direğe istersen o hızda volvo ilede gir bakalım hasar almaz diyene deneyelim derim direk neden sağlam kaldı sorusuna toprağa gömülü sabit ve şekil itibari ile biri bütün bir parça biri komplike bağlantılı yine fizik
herkese teşekkür ederim tekrardan, konuya açıklık getiriyim aracın kadranı 102 103 öyle (tam dikkatli bakamadım) takılı kaldı yani 103 çarpma hızı olarak çok şiddetli bir değer ve vurduğum direk basit değil resimlere dikkatli bakarsanız 3 ayaklı 6 metreden daha yüksek ve puntonun yaklaşık 2 katı olduğunu görebilirsiniz hatta hatta direklerin kalınlığını tampona bakarak anlayabilirsiniz herşeyden önemlisi vurduğum şey ÇELİK ( hoş şans koskoca konya ovasında gittim direği buldum oda ayrı ya bahtsız bedevi misali ) sonuca bağlıyım aracı fiat ve ford yetkili serviste incelediklerinde hepsinin yaptığı yorum bu araba ne sağlammış oldu ilk resimde arabanın önünde içe bükülmüş bir demir var emin olun onu eğmeniz için balyoz kullanmanız gerekir ve hep merak ediyordum bu araba niye 1290 kilo diye oda servisteki adamın dediğine göre tek kapıların arka kapıların olduğu yerde çelik barlar varmış aracın tavanında bükülme var fakat asla kafeste ezilme yok ve çelik barlardan biri kırık bu arada araç katalog aracı yani braşürlerdeki aracın aynısı dolasıyla ekstra güvenlik paketi vardı sanırım bunlarında büyük bir etkisi oldu
tekrardan geçmiş olsun. bizim arabalarımız sağlam ya kim ne derse desin tamam bi mercedes volvo değil ama sağlam. ben 6 takla atmış punto gördüm adam yanında oturmuş sigara içiyordu :) tabi bu Allah ne verdiyse basın bişey olmaz anlamına gelmiyor kaza bu 50km ie giderken bile kaza yapıp can verilebiliyor.
Çok çok geçmiş olsun.Allah korumuş.
Hocam çok geçmiş olsun , Allah beterinden saklasın
1 senedir giremiyordum konu hortlayacak ama çok teşekkür ederim son yazanlara ve herkese
punto1414
01/03/2017, 16:10
şimdi gördüm resimleri dehşete kapıldım:( ALLAH kimseye kaza bela vermesin.Tekrardan geçmiş olsun
şimdi gördüm resimleri dehşete kapıldım:( ALLAH kimseye kaza bela vermesin.Tekrardan geçmiş olsun
Amin inş. çok teşekkür ederim
Ezeldenberi
01/03/2017, 17:53
Yiğit bey, tekrardan çok geçmiş olsun. Rabbim hepimizi her türlü kazadan beladan korusun. Ayrıca ilk mesajınızda belirttiginiz gibi Punto' lar gerçekten sağlam araçlar ve zamanında Euro Ncap'tan aldığı 5yıldızı gerçekten hakediyor.
Yiğit bey, tekrardan çok geçmiş olsun. Rabbim hepimizi her türlü kazadan beladan korusun. Ayrıca ilk mesajınızda belirttiginiz gibi Punto' lar gerçekten sağlam araçlar ve zamanında Euro Ncap'tan aldığı 5yıldızı gerçekten hakediyor.
çok teşekkür ederim zafer bey.. kesinlikle katılıyorum belki ön takım ve donanın kalitesi zayıf olabilir belki ama ciddi sağlam bir araç araç kontrolden çıktığında 130 km hız civarındaydı hiç fren izi yok fakat savrulma falan derken yavaşlamıştır biraz ama yinede rahat 90 100 km bir hızla direğe çarpmışımdır ve o hızda çarpıpta sıyrık dahi almadan çıkmam önce Allah sonra punto sayesinde birde emniyet kemeri gerçekten hayat kurtarır şekil a
çok teşekkür ederim zafer bey.. kesinlikle katılıyorum belki ön takım ve donanın kalitesi zayıf olabilir belki ama ciddi sağlam bir araç araç kontrolden çıktığında 130 km hız civarındaydı hiç fren izi yok fakat savrulma falan derken yavaşlamıştır biraz ama yinede rahat 90 100 km bir hızla direğe çarpmışımdır ve o hızda çarpıpta sıyrık dahi almadan çıkmam önce Allah sonra punto sayesinde birde emniyet kemeri gerçekten hayat kurtarır şekil a
Geçmiş olsun tekrardan ne yaptınız bu kadar zamandan sonra? yeni araç?
serdal06
03/03/2017, 07:15
Cok gecmiş olsun
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçmiş olsun tekrardan ne yaptınız bu kadar zamandan sonra? yeni araç?
C sınıfına geçeyim dedim bravo sport style cam tavan düşük km ararken aramaktan sıkıldım, megane 3 aldım sıfır. kaza yaptıktan 3 gün sonra aldım, şu zamana kadar maşallahı var ne ön takım ne başka bişey ....puntoda ufak ufak çok arıza çıkıyordu ama çok sevdiğim için batmıyordu... ama yol tutuş, frenleme ve sürüş zevki, sürerken arabaya duyduğun güven, derken puntonun yanından geçemez ki biri B bir C sınıfı
Cok gecmiş olsun
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çok saolun Allah kimseye kaza bela vermesi
comanchee
03/03/2017, 14:40
geçmiş olsun kardeşim allah sevdiklerine bağışlamış
geçmiş olsun kardeşim allah sevdiklerine bağışlamış
eyvallah abi çok saol..
mustafa28
03/03/2017, 18:27
Çok geçmiş olsun Allah'a şükür eşinizle yara almadan çıkmışsınız aracın içinden.
Allah tekrarını göstermesin.
ayberkce
04/03/2017, 01:41
çok geçmiş olsun allah korumuş
çok geçmiş olsun Allah kaza bela vermesin
herkese tekrardan çok teşekkür ederim
uzunsamsun81
09/03/2017, 10:50
Nazar değmiş güzelim araca. Çok geçmiş olsun.
SM-G530F cihazımdan gönderildi
hocam çok geçmiş olsun..
Allah tekrar kaza bela vermesin..
Jantlarınız çok güzelmiş nedir markası?
İçim titredi ya... Allah korumuş canınıza zarar gelebilirdi. Dikkatli olmanız dileğiyle.