Orijinalini görmek için tıklayınız : Jant alma arefesi
hbaspinar
16/10/2015, 23:44
Sizce bu alacagim jant kirmizi puntoma gider mi ? Niyeti bozdum yarin alacagim siz degerli arkadaslarinda bi fikrini aak isterim..
böyle ince kollu jantlar alma bence bu fifteen 52 beyaz da çok güzel duruyor ama kırmızı da nasıl olur bilmiyorum
Kadir00906
17/10/2015, 15:28
Dostum eğer tercihin ince kollu ise, ince ve sık kollu olanlardan al (örn:t-jet jantı gibi) ama fark etmez diyorsan fifteen52 öneririm, kendi aracımda da onu kullanıyorum..
https://i.hizliresim.com/rRR4Jm.jpg
https://i.hizliresim.com/7PPJDN.jpg
hbaspinar
17/10/2015, 19:18
Dostum eğer tercihin ince kollu ise, ince ve sık kollu olanlardan al (örn:t-jet jantı gibi) ama fark etmez diyorsan fifteen52 öneririm, kendi aracımda da onu kullanıyorum..
https://i.hizliresim.com/rRR4Jm.jpg
https://i.hizliresim.com/7PPJDN.jpg
Senin araci biliyorum zaten wallahi aldim jantlari taktim bence cok guzel okdu bide jant sifira yakin lastiklere sifir sayolir 750 liraya bulunca aldim simdi pek gistermiyor hafta ici arabayi dusurunce resim atarim.
bende bu tarz bi jant bakıyodum gerçekten hoş tabi zevk meselesi buna alternatif bide BBS Lemans modeli vardı çıkma ama temiz kararsızlardayım belkide vazgeçicem bilemiyorum
ama bulduğun jantlar güzelmiş
hbaspinar
19/10/2015, 22:23
bende bu tarz bi jant bakıyodum gerçekten hoş tabi zevk meselesi buna alternatif bide BBS Lemans modeli vardı çıkma ama temiz kararsızlardayım belkide vazgeçicem bilemiyorum
ama bulduğun jantlar güzelmiş
BBS Lemansta guzel bi jant bence cikma temiz bulirsaniz alin derim. Resmi ekledim fakat bi 2 cm daha duaurucem jantlar tam gostersin diye..
cihankarakas
20/10/2015, 15:20
güzel olmuş yakışmış araca iyi günlerde kullanın
gorillaz
20/10/2015, 16:08
Maşallah. Güzel durmuş hocam.
hbaspinar
20/10/2015, 19:45
Tsk.ler arkadaslar..
BBS Lemans ı saniye kaçırdım alamadım malesef
buarada neydi bu jantın markası modeli falan cidden çok harika olmuş yakışmış güle güle kullan bu resimde araç düşükmü?
hbaspinar
21/10/2015, 19:01
BBS Lemans ı saniye kaçırdım alamadım malesef
buarada neydi bu jantın markası modeli falan cidden çok harika olmuş yakışmış güle güle kullan bu resimde araç düşükmü?
Markasi enkei fakat model olarak bilmiyorum. Evet onceden teneke jantlar varken dusurmustum bi 5 6 cm kadar. Simdi biraz daha istiyor dusmeyi tam sekil durmasi icin 😎😎😀
hbaspinar
22/10/2015, 22:28
çap kaç peki 16 mı 17 mi
17 inc. Lastiklerimde 205/40/17
pasali3418
23/10/2015, 09:22
bence 10 numara olmuş hocam,yüksekliğide iyi çokta basma gayet iyi konforda önemli.bende 1,3 active var bazen diyorum 17 cant lastık yapıp bide basıyım dıyorum gecmıste kötu tecrübelerim oldu,aklıma gelınce vazgeciyorum ama böle görüncede dayanamıyorum =))
Kadir00906
23/10/2015, 15:55
BBS Lemansta guzel bi jant bence cikma temiz bulirsaniz alin derim. Resmi ekledim fakat bi 2 cm daha duaurucem jantlar tam gostersin diye..
Hayırlı olsun, hoş durmuş jantlar, aracı kaç cm düşürdün ? Yay mı taktın yoksa pres işlemi mi yaptırdın?
Take Off Candır. geçen gün kırmızı tek kapı bir t-jette de görmüştüm yakışıklı duruyordu..
32260
hbaspinar
25/10/2015, 11:38
bence 10 numara olmuş hocam,yüksekliğide iyi çokta basma gayet iyi konforda önemli.bende 1,3 active var bazen diyorum 17 cant lastık yapıp bide basıyım dıyorum gecmıste kötu tecrübelerim oldu,aklıma gelınce vazgeciyorum ama böle görüncede dayanamıyorum =))
Yap yap bos ver eskiyi
hbaspinar
25/10/2015, 11:42
Hayırlı olsun, hoş durmuş jantlar, aracı kaç cm düşürdün ? Yay mı taktın yoksa pres işlemi mi yaptırdın?
Tsk. Ederim.Teneke jantlarla bi 5 6 cm civari dusurmustum bi 1 bucuk cm daha dusurmeyi planliyorum Ya spor helezon almadim cunki 5cm yay alsam 4 cm dusuruyo oda yetmiyor mecburen spor yayiya kestirmek gerekiyor hic bos yere 300 400 lira masraf etmeyeyim diye orjinal yaylarini kestirdim Cunki suspansiyon ayni sertlesecegi icin gerek duymadim muayene zamani orj. Cikma yay int.te 100 lira alir yukseltirim diye dusunuyorum
ya hocam kusura bakma biraz parça parça sordum ama yanlış anlamadıysam jantları ikinci el aldınız sanırım jant lastik ikisini takımmı aldın maliyeti ne oldu sabah akşam jant bakıyorum bulamadım düzgün bişey bide kararsız kaldım kış giriyo yazımı beklesem diyorum ben ikinci el arıyorum temiz uygun bi takım ama güzel bişeyde düşmüyo sen nası düşürdün şansılısın teşekkürler
hbaspinar
25/10/2015, 23:47
Jant lastik takim halinde 750 liraya aldim jantlar sifira yakin bi trk yerinde cizik var lastiklerde %80 wallahi bende uzun zamandir bakiyordum Mersinde ikamet ediyorum int.te buldum adanada ertesi gunu gidip aldim kacirmayayim diye sonucta lastik parasina takim halinde aldim. Acele etmeyin sizde bulursunuz. Sifir fiyatlar cok yuksek 1600 tl den aciyorlar agizlarini..
istanbuldayım bikaç ilana gidip baktım çok yıpranmıştı jantlar vazgeçtim en son bbs lemans düştü uygundu ama offsetli çok yakar diye vazgeçtim düzgün bişey hakikaten yok sıfır zor zaten bide bu tüvtürk 8 bijonlu jantları muayenede bırakıyo o sebepte biraz etkili oldu şuan standart kapaklar var aracı mayısta aldım üstündeki lastikleri yeni takmış eski sahibi bide onlara kıyamıyorum yok yere ya kenarda bekletip çöp olacak yada yok parasına lastikçiye bırakıcam ne yapaağımı bilmiyorum
hbaspinar
26/10/2015, 19:17
istanbuldayım bikaç ilana gidip baktım çok yıpranmıştı jantlar vazgeçtim en son bbs lemans düştü uygundu ama offsetli çok yakar diye vazgeçtim düzgün bişey hakikaten yok sıfır zor zaten bide bu tüvtürk 8 bijonlu jantları muayenede bırakıyo o sebepte biraz etkili oldu şuan standart kapaklar var aracı mayısta aldım üstündeki lastikleri yeni takmış eski sahibi bide onlara kıyamıyorum yok yere ya kenarda bekletip çöp olacak yada yok parasına lastikçiye bırakıcam ne yapaağımı bilmiyorum
içinizden geleni yapın 7.5 ofset degerınden buyuk ofsette almayı hem cok cırkın bir göruntu olur hemde aracı ındıremezsınız..