Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön cam degişimi
Arkadaslar herkese iyi aksamalr. gecenlerde yolculuk esnasında ön camıma kucuk bi tas gelmesi sonucu ön camım catladı. catlak gittikce büyüyür. ön cam olarak internette cok fazla yazı var acaba bana maliyeti ne olur.saygılar
Orjinal var, oraglass var, olimpia var, şişecam üretimi fiat'ın orjinal camları var...Birçok alternatif var önünüzde.
Orjinal cam'da diretmeyin derim.Türk malı camların orjinalden daha kaliteli olduğu bile söylenir.Eğer kaskonuz varsa senede 1 kere ücretsiz cam değiştirme hizmetiniz vardır bunu bilin.Yoksa orjinal ön camın maliyeti 200 ila 250 TL arasında tutacaktır.Türk malı camlar ise 150 liradan 220TLye kadar opsiyonlu.
Uygulanan işçilik açısından, bilindik ve her şehirde bayiisi olan büyük cam firmalarına gitmeniz tavsiye edilir.
Cem bey sagolun. bi arkadsımla konustum su an. 250 tl gibi bi fiyat aldım kalite bi cam dediler. artık gidip hafta sonu yüzyüze görüşcem. kafamda orjinal var ama olmadı olimpia düsünüyorum bakalım artık duruma göre karar vercem :S
Cem bey sagolun. bi arkadsımla konustum su an. 250 tl gibi bi fiyat aldım kalite bi cam dediler. artık gidip hafta sonu yüzyüze görüşcem. kafamda orjinal var ama olmadı olimpia düsünüyorum bakalım artık duruma göre karar vercem :S
öncelikle geçmiş olsun. Daha önce benımde camım çatladı daha dogurusu patlattılar bende çok araştırdım orjinal olmayan Şişecam hariç diğer camlarda kullanıcılar cok buyuk sorunlar yasıyor özellikle kışın saçma sapan buğulanmalardan tutun yağmurlu havalarda yaşanan suyun lekelerine kadar bir çok makale okudum. Kaskonuz var ise ücretsiz 1 kere (hasarsızlık bozulmadan ) orjinal cam ile değişim yapıyorlar. Ben maslakta Ugurlu glassa orjinal cam değişimi yaptırtdım gayette memnunum şuanda iyice araştırın derim :)
öncelikle geçmiş olsun. Daha önce benımde camım çatladı daha dogurusu patlattılar bende çok araştırdım orjinal olmayan Şişecam hariç diğer camlarda kullanıcılar cok buyuk sorunlar yasıyor özellikle kışın saçma sapan buğulanmalardan tutun yağmurlu havalarda yaşanan suyun lekelerine kadar bir çok makale okudum. Kaskonuz var ise ücretsiz 1 kere (hasarsızlık bozulmadan ) orjinal cam ile değişim yapıyorlar. Ben maslakta Ugurlu glassa orjinal cam değişimi yaptırtdım (1100TL işçilik dahilmiş kaskom olmasaydı ) gayette memnunum şuanda iyice araştırın derim :)
ozkancavus5916
07/10/2015, 08:11
benimde 1-2 ay önce aynı şekilde çatladı . camı cizdirdim . çizdirdiğim halde hafif yürümeye basladı . orjinal cama çorluda 350 tl fiyat çektiler suan bir sıkıntı yok benim için kullanıyorum .
ozkancavus5916
07/10/2015, 08:12
benim orjinal camım bir bugulanıyordu kışın önünü görmenin imkanı yoktu .
benim orjinal camım bir bugulanıyordu kışın önünü görmenin imkanı yoktu .
amonyakla silersen camın buğulanması ciddi oranda düşer .otobüscü amcalardan öğrendim bende :melek:
bugun arabamın camını ithal bi cam markasıyla degişim yaptım. piyasada cok fazla cam türü var cogu da kalitesiz ve vizeden gecmiyor. konya da zafer otocam dan degiştirdim konyalı arkadslar bilir.
feyzullah
11/10/2015, 16:15
bugun arabamın camını ithal bi cam markasıyla degişim yaptım. piyasada cok fazla cam türü var cogu da kalitesiz ve vizeden gecmiyor. konya da zafer otocam dan degiştirdim konyalı arkadslar bilir.
Hayırlı olsun. Maliyeti ne kadar oldu.
Camin markasi ve fiyati nedir acaba?