PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011 dizel dynamic evo, skydome, asistkit

ersobas
05/10/2015, 19:35
Merhaba arkadaşlar,
İlk sahibi olduğum aracımı satıyorum. İlgilenenler irtibata geçsin,

Arabanın artıları; kilometresi hep izmir Edremit (eş dolayısıyla) arasında ve Burhaniye Gömeç Arasında (iş dolayısıyla) yapıldı, Servisi hiç gecikmedi lastikleri takalı 15000 km oldu. Aracın tek şöförüyüm tüm kilometresini kendim yaptım.130000 bakımını yeni yaptırdım. Hiç bir zaman arabayı yormadım ve ekonomik kullandım. İçinde sigara hiç içilmedi.
-Ses Sitemini 4 kapı hoparlör(sony ve hertz), Usb aux sdcard girişi için cdchanger apartı, Violence amphi ve slimbass, karlık, Abarth Rüzgarlığı ve marspiyeli, krom cam çıtalarını, ön krom mat kaplama, iceride punto ayak dayamasını, karbon direk kaplamalarını yedek plastik paspaslarını, kendim taktırdım.
-2 numara cam filmi mevcut ama eskidi Yenilemek lazım. Tüm bakımlar dahil faturaları, kitapçığı, yedek anahtarı, 450 TL degerinde hiç kullanılmamış Orijinal 5. jant mevcut.
-Vergisi uygun, bakımları masrafsız parçaları kolay bulunmaktadır. Skydome ve asist kit paketleriyle de zenginleştirildi. Skydome şıklığı ve ferahlığı, Hız sabitleyici, otomatik kararan dikiz aynası konforu ve kullanım kolaylığını arttırmaktadır.
-Arabanın Eksileri, sigorta sorgulamasında 4 adet kaza çıkmakta, ilk ikisi önemli değil, kapı çiziği falan da 3. kaza Burhaniye içinde düşük hızda çarpa. Sol ön lastik ve çamurluk degişti kaputa boya bile değmedi çok şükür ama yetkili serviste alt mekanik aksamında bazı parçalar yine orijinali ile yenilenmiş oldu. Tampon sol ön/arka kapılar boyandı ve sol ön çamurluk değişti . 8500 Tl kaza bedeli çıktı, sitede bununla ilgili konu başlığı var. kaza fotoğrafları faturaları mevcut. Motorla alakalı herhangi bir parça değişmedi sadece yürüyen aksamında değişiklik oldu. Hava yastıkları falan açılmadı,hızlarımız yavaştı ama vuran araç büyüktü. 4. izmirden dönerken gece önümüze köpek fırladı, 360 tllik bir tampon sis tamiri ile kurtulduk çok şükür. Arabada Çalışmayan hiç bir parçası , hiç bir masrafı yoktur. Arabayı satma sebebim artık eşimin de kullanacağı otomatik vitesli dizel alacak olmam. Hayırlısı olsun.

Selamlar.

Telefon: 0554 225 5606

( ilan onay sürecinde hemen tıklarsanız açılmayabilir. )

Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic 2011 Model 36.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk- Pasif İlan - 227702052 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-dizel-skydome-asistkit-punto-227702052/detay/)

n0y4n
06/10/2015, 12:22
Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz? Normalde 8000 hasar kaydı olan araca pek bakılmaz ama kesin sıkıntıları vardır diye de siz dürüstçe ne varsa yazmışsınız. Sizin araç alınabilir bir araç gibi geldi :dj:

ersobas
06/10/2015, 16:01
Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz? Normalde 8000 hasar kaydı olan araca pek bakılmaz ama kesin sıkıntıları vardır diye de siz dürüstçe ne varsa yazmışsınız. Sizin araç alınabilir bir araç gibi geldi :dj:

teşekkürler yapılan bütün her şey var zaten faturalarda, fotolarıda mevcut bende yetkili serviste tamiri oldu, eksper kurbanı olduk biraz da ne yazık ki, 80000 binde kaza oldu ustune 55bin km yaptık bir sıkıntımız yok çok şükür ses dahi yok :) 35500 verebilirim, forumdan birine gitmesini isterim arabanın.

gorillaz
06/10/2015, 20:12
Hayırlı satışlar olsun inşallah