PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum için bir fikrim var



teo53
02/10/2015, 13:54
Herkese merhaba uzun zamandır aklımda bulunan bir fikir var sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir şablon oluştursak büyük bir şablon ama orada başlıklarımız olsa örneğin Yakıt tüketimi fazla hemen altında dallar ayırsak


Yakıt Tüketimi
Yağ Bakımı Enjektör Temizliği Hava Şartları Kullanım Alışkanlığı

Araç silkeleme yapıyor

Baskı Balata Enjektör Temizliği Mazot Pompası Şanzıman

tabi bu dalları tamamen ben şuan sallamasyon yaptım dizel ve benzin&Lpg için ayrı bir şablonda oluşturulabilir. Bunu oluşturup konuyuda sabitleyebilirsek eğer forumumuzda güzel bir bilgi kaynağı olmuş olabilir. Hatta birde bakım tablosu çıkaralım kendimize sanayide bakıma gidenler için Fiatın kendi sitesinde olandan hiçbir halt anlamıyorum ben . Bu sadece bir fikir tabi :) Örnek bir şablon aşağıya koydum

gorillaz
02/10/2015, 14:06
+1
Tepetaklak için de uygulanırsa kusursuz olur.

Castell
02/10/2015, 14:32
Teknik yardım bölümünde onbinlerce arıza var hangi birini gruplayacaksın.....

Teknik Yardım - Fiat Punto | Grande Punto | Punto Evo | Bravo | Fiat Türkiye Forumu (https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/)

teo53
02/10/2015, 21:21
Teknik yardım bölümünde onbinlerce arıza var hangi birini gruplayacaksın.....

Teknik Yardım - Fiat Punto | Grande Punto | Punto Evo | Bravo | Fiat Türkiye Forumu (https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/)

Güzel bir şekilde analiz edilip başlıklar altında toplanabilir. Motor Aksamı ile alakalı sorunlar elektrik aksamı ile alakalı sorunlar İç Donanım ile alakalı sorunlar gibi yapılamayacak şeyler değil sonuçta fazla yakıt tüketiminin he rtürlü çıktığı kapı Enjektör yağ bakımı ve baskı balata. Foruma yakıt tüketimi sorunu için cevap aramaya gelen forum kullanıcısı kısa yoldan cevaba ulaşabilir. Sonuçta açılan konularda sırasıyla soruluyor Araç kaç KM'de ? Baskı Balata Değişti mi ? En son yakıtı nereden aldınız ? Herkes birşey soruyor yaklaşık 10 cevaptan sonra sonuça gidiliyor :) Bu hem forumda ki yoğunluğunu azalatacaktır hem bilgi kirliliğini. Dediğim gibi sadece bir fikirdi benimkisi olur yada olmaz bilemem :))

hakancinpolat
05/10/2015, 20:47
Ya beyler ben kullanmaya basladim ama her dakika uye girisi istiyor nasil duzelecek bu iskence ?

haruncoban
06/10/2015, 01:47
Sitenin mobil sürümü olsa süper olacak cepten bağlanmak zor oluyor