Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Amfi acmiyor acil yardim

emrecrmn53
22/09/2015, 08:54
Arkadaslar aracimda yuklu bi tesisat var fakat suan 2 tane ses bir adet bas amfisi var teybi actigimda ses amfileri aciyor bas amfisi acilip hemen kapaniyor bunun nedenini bilen bi arkadasimiz varmidir cok tesekkr ederm acil yardiminizi bekliyorm bu arada bicok kez teybi acip kapadigimda belki sansa acabiliyor amfiyi kapasitorden alindi artisi acaba o yuzden olabilirmi ?

https://i.hizliresim.com/YlXza6.jpg

yavuzselim
22/09/2015, 11:05
ses çıkışları yanmış olabilir oyüzden korumaya alıyodur dicem ama teybi açıp kapadığımda bazen düzeliyor demişsin. amfi kabloları zayıf olabilir. şasi kablosu sağlam takılmamış olabilir. bence tekrardan bağlantılarını bir gözden geçir derim.

emrecrmn53
22/09/2015, 18:05
Denicem tesekkr ederim

SinanTR
22/09/2015, 21:50
çıkışlarda arıza veya kısa devre varsa yapar amfiyi boşa alıp denemek lazım

cihankarakas
28/09/2015, 21:13
Çok farklı sebebi olabilir ses çıkışları şase bağlantısı remote gibi v.s v.s yapamaz iseniz bi ara benim dükkâna uğrayın bakalım elimizden geldiği kadarı ile yardımcı olabilirim

bossman449
28/09/2015, 21:48
dostum amfiye bağlı olan hoparlörü yani subbass ı amfiden sök sonra teybi kapatıp 10-15 sn. sonra aç dene amfi açılırsa subbass kısadevre olmuştur yani bozulmuştur ya bobin sarılacak yada subbass değişecek amfi yine açılmazsa çıkış mosfet transistörleri yanmıştır tamir ettireceksin geçmiş olsun.