Orijinalini görmek için tıklayınız : Direksiyon temizliği
Fiat punto aracım 10 aylik fakat direksiyon simidi üzerinde beyaz tozlardan oluşan lekeler var.El ve avuç içinin sürtunmesinden kaynaklanan ölü deride olabilir.Temizlemeye çalışıyorum fakat bildiğimiz temizlik malzemeleriyle çıkaramıyorum. Direksiyon simidi tırtıklı oldugu için aralardaki kiri temizleyemiyorum.. Ne tavsiye edersiniz? Sizlerde de aynı problem var mi? Bu sorunla karşılaşan ve çözüm önerileri olan varmı?
direksiyonunuz deri mi? yoksa yumuşak plastik mi?
Deri ise deri temizleyici ve besleyici ürünleri kullanmanız gerek.
Eğer yumuşak plastik ise Atas Vinet isimli ürün, genel temizlik ürünüdür ve fiyatı oldukça uygundur.Litre fiyatına bakın, cidden ucuz ve çok fazla oranlarda sulandırılabilir.Hafif kirler için 1/10 sulandırılabilir.Ağır kirler için ise yarı yarıya atas vinet muhtemelen işinizi çözecektir.
Direksiyonum Yumuşak plastik...Çok teşekkür ederim..
pasali3418
30/11/2015, 16:27
aynı sorun bendede var,ıslak mendil ile siliyorum gayet güzel temizliyor ama ilerisi ıcın sıkıntı olur mu konusu açılmısken sorayım,formda basına gelen oldu mu ??
bnmde sürekli tuttuğum yerlerde dökülmeler başladı bunu nasıl engelleyebılırız acaba?
Fiat punto aracım 10 aylik fakat direksiyon simidi üzerinde beyaz tozlardan oluşan lekeler var.El ve avuç içinin sürtunmesinden kaynaklanan ölü deride olabilir.Temizlemeye çalışıyorum fakat bildiğimiz temizlik malzemeleriyle çıkaramıyorum. Direksiyon simidi tırtıklı oldugu için aralardaki kiri temizleyemiyorum.. Ne tavsiye edersiniz? Sizlerde de aynı problem var mi? Bu sorunla karşılaşan ve çözüm önerileri olan varmı?
Arap sabunu dışında temizleyici kullanmayın !
bnmde sürekli tuttuğum yerlerde dökülmeler başladı bunu nasıl engelleyebılırız acaba?
Çaresi pek yok.Eldeki ter asidi yapıyor.Direksiyonu deri kaplatırsanız rahat edersiniz !