Orijinalini görmek için tıklayınız : 172.000 km bakım
Merhaba arkadaşlar aracım 172.000 e geldi 162 binde en son yağını suyunu değiştirmiştim kartaşta 170 bin gibi trigerine bakalım dediler fakat artık kendi servisime götürücem malüm pek memnun kalmadım açıkcası kartaştan herneyse şimdi trigeri her ne olursa olsun değiştirsem mi birde 170 binde kontrol edilmesi gereken başka neler var? Amortisörleri 160 binde değiştirmiştim başka aklınıza gelen varsa benimle paylaşır mısınız? Araç dizel otomatik 2011 evo herkese iyi forumlar
Merhaba arkadaşlar aracım 172.000 e geldi 162 binde en son yağını suyunu değiştirmiştim kartaşta 170 bin gibi trigerine bakalım dediler fakat artık kendi servisime götürücem malüm pek memnun kalmadım açıkcası kartaştan herneyse şimdi trigeri her ne olursa olsun değiştirsem mi birde 170 binde kontrol edilmesi gereken başka neler var? Amortisörleri 160 binde değiştirmiştim başka aklınıza gelen varsa benimle paylaşır mısınız? Araç dizel otomatik 2011 evo herkese iyi forumlar
Fren Hidroiliği şanzıman yağ kontrolü motor ve şanzıman kulakları kontrol Direksiyon kayışı kontrol arka kampana temizliği hatırladıklarım bunlar :)
şanzımanın baskı balatasının ömrü ne kadardır? Ne aralıkta kontrol ettirmeli onuda?
şanzımanın baskı balatasının ömrü ne kadardır? Ne aralıkta kontrol ettirmeli onuda?
Açıkcası bu tamamen kullanıma bağlıdır baskı balata 30 bindede bitiren var 90 bindede bitiren var :) Ortalama dersek 80 binde bir baktırmakta fayda var baskı balataya zaten o belli eder kendisini kaçırma yapmaya başlar araç biraz daha fazla yakmaya başlar :)
kaçırması yok tüketimde makül şu anda o zaman bi problem yok
ozkancavus5916
09/09/2015, 08:51
sanzıman yagı ve fren hidroliği 180.000 bakımında yapman gereken triger zinciri ,devirdaim ,antifiriz yenileme ,carbon clean duruma göre motor takozu degişimi . mazot pompanı kontrol ettir yaglar ve filtreler . triger degişimde mutlaka devir daimini degiştir . özel serviste 1000 tl falan tutar . ben 1500 tl vermiştim 2 sene önce orjinal kol dayama yukardaki yazdıklarım haricinde diskler,ön arka fren balataları rot-balansta vardı
ozkancavus5916
09/09/2015, 08:54
180.000 bakımnı 1.5 ay önce yetkili serviste yaptırmıştım . kayışlar ,sanzıman yagı hidrolik yagı ,baskı balata ,motor iç temizleyici yag ve filtreler