PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil 2011 Bravo Yedek Parça-Ön Tampon-Ön Farlar-Kaput

cihansahin
08/09/2015, 12:58
Arkadaşımın aracı 2011 Manuel Dynamic Plus bugün sabah saatlerinde kamyonete arkadan vurmuş. Kaskosu 15 gün önce bitmiş. Aracı baya hasar almış. Değişecek parçalarla ilgili desteklerinizi bekliyorum. Kendisi İstanbul- Avcılarda ikamet ediyor. Bildiğiniz tavsiye edebilceğiniz yedek parçacı çıkmacı var ise paylaşırmısınız. Bu parçaların tamamını orjinalmi almalı şu parça yan sanayi olsa diyebileceğiniz bir parça varmı?
Değişecek parçalar.
Ön Kaput-Kaput Kilidi Muhafaza Plastiği-Sağ ve Sol Far-Ön Tampon

engincantan33
08/09/2015, 17:17
sattıgım bravo ıle sahıbı kaza yaptı ve on tampon sag camurluk adana dan orjınal cıkma yaptı bence gayet guzel oldu.servıs fıyatlarına gore 5 te 1 malıyete geldı tavsıyem cıkma parca bulmanızdır

cihansahin
09/09/2015, 15:24
sattıgım bravo ıle sahıbı kaza yaptı ve on tampon sag camurluk adana dan orjınal cıkma yaptı bence gayet guzel oldu.servıs fıyatlarına gore 5 te 1 malıyete geldı tavsıyem cıkma parca bulmanızdır

Abi İstanbul'da bakmadığımız sormadığımız yer kalmadı. Ön Tampon ve Ön Panel çıkma orjinal bulduk.Diğer parçalar için. Yarın sabaha karşı yada cuma sabah Ankara'ya gideceğiz. Ankara'da buluruz gibi geliyor inş.
2011 Bravo Makyajlı Far Sağ-Sol / Motor Kaputu / Ön Panjur Üst / Ön Panel Üst Kaput Kilidi Muhafazası.

engincantan33
09/09/2015, 21:45
Abi İstanbul'da bakmadığımız sormadığımız yer kalmadı. Ön Tampon ve Ön Panel çıkma orjinal bulduk.Diğer parçalar için. Yarın sabaha karşı yada cuma sabah Ankara'ya gideceğiz. Ankara'da buluruz gibi geliyor inş.
2011 Bravo Makyajlı Far Sağ-Sol / Motor Kaputu / Ön Panjur Üst / Ön Panel Üst Kaput Kilidi Muhafazası.

kardesım kolay gelsın ostim ankara da bulunur dıye dusunuyorum zaten orda bulunmazsa baska yerde bulunması ımkansız gıbı hayırlısı olur umarım