Orijinalini görmek için tıklayınız : Farlarım Çok Az Aydınlatıyor
Arkadaşlar merhaba, 2007 mjet grande punto aracım var,aracımda elektrikçinin taktığı en dandiğinden 10 liralık ampuller var ve ben aydınlatmasından hiç ama hiç memnun değilim, internetten sipariş verebileceğim ve benim işimi görecek ampuller varmıdır?
Çakma xenon istemiyorum, sarı güçlü bir ışık olursa yeterli benim için.
osram breaker unlimited plus öneririm
açık sarı halojen ampul
Bu ampulu 1 yılı aşkın süredir kendim kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim hem kullanışlılık hemde görsellik olarak on numara yağmur kar sis vs kötü koşullarda bile çok güzel aydınlatıyor alıpda pişman olursanız paranızı ben vercem :)
Photon H4 Xtreme Yellow 2700K Far Ampulü - 44.92 TL + KDV (https://www.aksoytuning.com/photon-h4-xtreme-yellow-2700k-far-ampulu-urun24052.html)
piyasa çin mallarıyla doldu mesela yıllar önce vosvosuma 4 tane bosch buji almıştım tabi çin malı mecburen daha kutusundan çıkarıp taktığımızda 2 si bozuk çıkmıştı daha sonra bi arkadaş vasıtasıyla almanyadan orjinal vakumlu ambalajda bosch buji getirtip uzun zaman bu bujileri kullanmıştım
diceksiniz ne anlatıyo bu adam :D demem o ki mesela geçenlerde narvanın orjinal alman malı olan ampulünü buldum usta uzun zaman patlamıyo dedi alırken şans tabi birazda bakalım ne kadar gidecek
halilimo
07/09/2015, 23:15
10 tl lik ampullerden Philips H4 XTREME VISION UZUN/KISA % 100 Daha Fazla Işık Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/philips-h4-xtreme-vision-uzun-kisa-100-daha-fazla-isik-85b12342xv-pm-otm85b12342xv). Bunlara gectim meger yolu gormeden gidiyormusum tavsiye ederim cok iyiler
10 tl lik ampullerden Philips H4 XTREME VISION UZUN/KISA % 100 Daha Fazla Işık Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/philips-h4-xtreme-vision-uzun-kisa-100-daha-fazla-isik-85b12342xv-pm-otm85b12342xv). Bunlara gectim meger yolu gormeden gidiyormusum tavsiye ederim cok iyiler
Herkese teşekkürler arkadaşlar, sanırım philips alacağım, peki ampuller geldikten sonra bunu kendimiz takabiliriz sanırım değil mi?
halilimo
08/09/2015, 09:41
Herkese teşekkürler arkadaşlar, sanırım philips alacağım, peki ampuller geldikten sonra bunu kendimiz takabiliriz sanırım değil mi?
Takabilirsiniz ampüllerin cam kısmını elinizle tutmamayı dıkkat edin
Bu ampulu 1 yılı aşkın süredir kendim kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim hem kullanışlılık hemde görsellik olarak on numara yağmur kar sis vs kötü koşullarda bile çok güzel aydınlatıyor alıpda pişman olursanız paranızı ben vercem :)
Photon H4 Xtreme Yellow 2700K Far Ampulü - 44.92 TL + KDV (https://www.aksoytuning.com/photon-h4-xtreme-yellow-2700k-far-ampulu-urun24052.html)
Dostum philipsten vazgeçtim senin tavsiyen üzerine bu ürünü sipariş edicem umarım memnun kalırım.
Konuyu bulmuşken sorayım ampul değişimi sonrası tekrar ayar ister değil mi?
iki kere ampul değiştim,ayara lhtlyacim olmadi
iki kere ampul değiştim,ayara lhtlyacim olmadi
Söküp takmak kolay mı hocam becerebilir miyiz?
sağ far kolay da sol taraf biraz dar bölge,ampulü tutan yay gibi parçayı tam kilitlemedigimden ampul kesmişti,sonra elektrikciye taktirdim
ya bişi sorcam peki arıza ısıgı yaktırmaz dımı bazen arıza ışıgı yakar dıyolar ama benım aracım evo 2011 sıkıntı yaratmaz heralde
halojen ampuller arıza yakmaz
Dostum philipsten vazgeçtim senin tavsiyen üzerine bu ürünü sipariş edicem umarım memnun kalırım.
Philips extream vision da kullandım ben yağmurlu havalarda çok canım sıkıldı
ya bişi sorcam peki arıza ısıgı yaktırmaz dımı bazen arıza ışıgı yakar dıyolar ama benım aracım evo 2011 sıkıntı yaratmaz heralde
Benim bahsettiğim ampul orjinal fabrika değerlerinde bir ampul maddiyattan başka bir zararı yok arıza ışı vs yakmıyor
iyi aydınlatan markalı ampullerin aslında watt değerinin kutularının üzerinde yazandan daha yüksek değerde olduğu bu nedenle far tesisatı röle ve sigortaya ekstra yük bindirdiğinden bahsetmiş philips osram gibi kalitenin dibine vurmuş firmalar böyle bi hataya düşer mi gerçekten şüpheye düştüm açıkcası
2 dir osram breaker kullanıyorum,artı sis lambalarına da taktım breaker,şu anlık bişey yok,bilinen marka ve modellerde böyle bir durum olmayacağını düşünüyorum.
Bence bunların esprisi kullanılan malzeme ve açı..dikkat ederseniz aydınlatmaya 2-3 metre ilerden başlıyor bu farlar,aracın tam önü karanlıkta kalıyor.başlangıçta açıyla 2-3 mt kazanım olunca ,ışığın bittiği yerde 10-15 mt ekstra aydınlatma sağlamış oluyor.ayrıca bu osramlarla far ayarı yaptırıp muayeneye girdiğimde,hafif kusurla geçtim.açıları normal fara göre farklı bence.
Ama memnunum çifti 10 liralık ampullere göre baya iyi aydınlatıyor.
Arkadaşlar ampullerim dün geldi akşam eve döner dönmez hemen kaputu açıp kendim takabilirmiyim diye uğraşmaya başladım(daha önce hiç değiştirmemiştim) çalışılan bölgenin dar olması sebebi ile söküp takmak biraz zor oluyor ama sonuç itibariyle herkesin yapabileceği bir işlem, bundan sonra farlarım patladığında elektrikçiye gitmem alır ampullerimi kendim takarım.
Ampullerin kalitesine gelecek olursak ben mevcutlar gibi bir ışık beklerken bunların ışığı daha böyle turuncumsu bir şekilde oluştu ama bunu kötü algılamayın hem görsellik olarak hemde aydınlatma olarak ben çok memnun kaldım diyebilirim. Değiştirecek olan arkadaşlara da tavsiye ederim. Kesinlikle 5-10 TL lik ampullere bel bağlamayın.
Arkadaşlar ampullerim dün geldi akşam eve döner dönmez hemen kaputu açıp kendim takabilirmiyim diye uğraşmaya başladım(daha önce hiç değiştirmemiştim) çalışılan bölgenin dar olması sebebi ile söküp takmak biraz zor oluyor ama sonuç itibariyle herkesin yapabileceği bir işlem, bundan sonra farlarım patladığında elektrikçiye gitmem alır ampullerimi kendim takarım.
Ampullerin kalitesine gelecek olursak ben mevcutlar gibi bir ışık beklerken bunların ışığı daha böyle turuncumsu bir şekilde oluştu ama bunu kötü algılamayın hem görsellik olarak hemde aydınlatma olarak ben çok memnun kaldım diyebilirim. Değiştirecek olan arkadaşlara da tavsiye ederim. Kesinlikle 5-10 TL lik ampullere bel bağlamayın.
Hayırlı olsun,uygun bi zamanda hem görünüşünün hem de görüşün fotosunu çekip paylaşabilir misiniz?
Hayırlı olsun,uygun bi zamanda hem görünüşünün hem de görüşün fotosunu çekip paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler, müsait bir zamanda fotoğrafları çekerim ve eklerim buraya.
O ampulleri birde sisli veya yağmurlu havalarda test edin aradaki farka inanamayacaksınız :) hayırlı uğurlu olsun
Konuyu bulmuşken sorayım ampul değişimi sonrası tekrar ayar ister değil mi?
Ampül değişimi sonrası herhangi ayar istemez, ama usta ampülü takarken yuvasını ayarlarını oynadıysa kastırdıysa o zaman ayar isteyebilir............
Sarı normal ampüller arıza yaktırmaz xenon belki yaktırabilir yada led far takarsanız yaktırabilir................
General elektirik ultra mega light alin onnumara
Bende arabanın far ampullerinden memnun degildim. Osram bilux ampullerin yerine philips x-treme vision +%130u (3700k) çok umutla almıştım. Fakat öyle fazla bir etkisini göremedim. keşke diamond alsaymissim da en azından beyaz yanardi. Görüşü daha nasil iyileştirebiliriz ki.far ayarı da tamam. Xenon icin mercek lazım kesip bictirmek lazım. Osram da nb de pek farklı olmaz galiba. Gece arabayla yola cikasim gelmiyor.
halilimo
01/11/2015, 21:09
Ayni ampulu kullaniyorum philips gayet iyi andinlatiyor sadece kisalarda gosterdigi mesafe kisa uzunlari acinca heryer aydinlik oluyor
Uzunla sürekli gidilmez ki :) puntolarin far tasarımı ile ilgili ciddi sıkıntıları var. Daha önce parabolik camlı aracimda çok daha iyiydi görüntü. formda bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim. Yoksa Osram silverstar dan daha kaliteli bir lamba kullanmadım hayatım boyunca. Sürekli gece yolculuğu yapmak zorunda kalmam da ayrı bir dert. Izmir yalova yapıyorum. En kötü her haftasonu bursa ve hepsi karanlık ki bursa yolu virajlı sayılır hiç hos olmuyor çok dağılıyor ışık.