Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.4 16v 95hp Starjet Fun

EnzoRosso
04/09/2015, 15:01
Izuz44XF4w0

burcinkarabacak
04/09/2015, 17:58
çok tatlı bi ses geliyor :) Maşallah. Sırrı nedir

Saygılar

feyzullah
04/09/2015, 19:41
Bugün ekolden çıkarken görmüştüm aracınızı. Maşallahı var Kazasız belasız keyifli sürüşler. Pasta cila boya işlerini nerede yaptırdı Edirne'de acaba diye dikkatimi çekmişti aracınız.

EnzoRosso
05/09/2015, 09:57
çok tatlı bi ses geliyor :) Maşallah. Sırrı nedir

Saygılar

burcinkarabacak teşekkür ederim işin sırrı egzozda tabikide :siritma::siritma::siritma:

Bugün ekolden çıkarken görmüştüm aracınızı. Maşallahı var Kazasız belasız keyifli sürüşler. Pasta cila boya işlerini nerede yaptırdı Edirne'de acaba diye dikkatimi çekmişti aracınız.

feyzullah teşekkürler.. ekolde çalışıyorum oralarda görmeniz normal..Aracımı kendim cilalıyorum boya kesinlikle yok :) ...

burcinkarabacak
05/09/2015, 10:25
burcinkarabacak teşekkür ederim işin sırrı egzozda tabikide :siritma::siritma::siritma:

Yani hangi marka manasında demistim hocam dizelde alamayız sanırım bu sesi

Saygilar

EnzoRosso
05/09/2015, 10:47
Yani hangi marka manasında demistim hocam dizelde alamayız sanırım bu sesi

Saygilar

Egzoz Marketten aldım kumandalı egzoz ismi cismi yazmıyor araca özel diyerek'ten aldım 6-7 aydır kullanıyorum gayette memnunum..İsteğe göre ister son susturucu ya ister orta susturucu ya takılıyor..Benim orta susturucu ya takılı.Dizellerede takılıyor sanırsam..
Egzoz Market (https://www.egzozmarket.com/VANALI-EGZOZ-FIAT-videolari,DP-22.html) bi göz at istesen tabi düşünürsen..