Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağ ayna Alt Kapak
Merhaba arkadaşlar aracımın sağ ayna alt kapağı düşmüş. Aracım PUNTO EVO. internette araştırdım bu sitede https://unluoto.com.tr/urunler/3118/sag-ayna-alt-kapak-yan-sanayi-fiat-grande-punto-linea bunu buldum. gpunto yazıyor evo ya uyumlumu,,, Ya da başka bulabılecegım bır sıte varsa iletirseniz sevınırım.
Benimkide düşmüştü. Serviste hatırladığım kadarıyla 10 tl ye takmışlardı.
araç kaskolu mini onarımdan bedava alabilirmiyiz acaba :)
Benimkide düşmüştü. Serviste hatırladığım kadarıyla 10 tl ye takmışlardı.
Mini onarıma girmez diye düşünüyorum. Ayıca mini onarımı bu tür gereksiz şeyler için kullanmamak lazım. Çünkü mini onarımdan faydalanınca kasko şirketini 1 yıl değiştiremiyorsun. Daha ucuz teklif verenlere geçemezsiniz.
Mini onarıma girmez diye düşünüyorum. Ayıca mini onarımı bu tür gereksiz şeyler için kullanmamak lazım. Çünkü mini onarımdan faydalanınca kasko şirketini 1 yıl değiştiremiyorsun. Daha ucuz teklif verenlere geçemezsiniz.
anladım çok teşekkür ederim.
geçen ay hurdacının el arabası çarpıp düşürmüştü benimkini de servisin yakınında işim düştüğünde 15 liraya yaptırmıştım. benimde bildiğim kadarıyla mini onarım adından da anlaşılacağı üzere onarımdır, parça teminini kapsamaz diye düşünüyorum.
Ben daha yeni değiştirdim serviste 25 TL ye. Aceleye geldi biraz. İnternetten 15 TL civarı getirtebilirsin.
cumartesi servisten aldım parçayı 13,99 tl.. herkes farklı fiyattan almış bunun bir standartı yok mu?
kartal3520
08/09/2015, 23:27
Benim ayna altından düşen 3. kapak. 75 TL den sonra servise sinirlendim dedim bu ne ya.En sonunda silikonla yapıştırdılar şimdilik sıkıntı yok.Düşme sebebi aracı yıkatmakmış.Dedikleri mantıklı, ama FIAT bu küçük ayrıntıyı düşünmeliydi bence.