Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirde hız sabitleme kolu taktıracak kişi-usta arıyorum
izmirde 2012 linea 1.3 urbana hız sabitleyici sistemi takip çalıştırbilecek bir yer / usta / kişi arıyorum.
bilgisi olan yardım edebilir mi ?
aydın nazillide ali abi var taktıyor aktif ediyor bir güzel kullanıyorsun :) forumdaki ismi ali
ali e nasıl ulaşabilirim.
telefonumu ona verebilir misiniz
emintuac
29/08/2015, 01:14
izmirde 2012 linea 1.3 urbana hız sabitleyici sistemi takip çalıştırbilecek bir yer / usta / kişi arıyorum.
bilgisi olan yardım edebilir mi ?
izmirde cruise control yapan olmadığı anlaşılmıştır.
puntocular şanslı. puntoya olup da lineaya niye olmadığını anlayabilmiş de değilim. ( orjinal kol ile ...)
istanbulda cruise control takıp ve aktifleştiren bir yer var mı ve ne kadara mal oluyor.
Merhaba arkadaşlar Eskişehir için yardımcı olabilirim
izmirde cruise control yapan olmadığı anlaşılmıştır.
puntocular şanslı. puntoya olup da lineaya niye olmadığını anlayabilmiş de değilim. ( orjinal kol ile ...)
Orjinal kolla lineaya olmuyor, aslında oluyor ama kol için konnektör bulup pinlerin yerleri değişmesi gerek. Alfa koluyla yapanlar var .
aozmutlu
25/03/2016, 16:58
6 sanai de oto var biraz pahallı yapıyor ama adam uzman ve Türkiye de puntolarla yapan ilk kişi