Orijinalini görmek için tıklayınız : Guard marka cam filmi
Arkadaşlar titanyum grisi aracıma cam filmi düşünüyorum. Etrafta sordum bir çok yer guard marka cam filmi takıyor fiyatları da uygun. Nasıldır kullanan oldu mu? Kore malı 1. kalite çizilmez film yazıyor guard için ama bilemedim.
Genelde llumar, 3m veya solarguard öneriliyor ama bunları uygulayan yer bulamadım eskişehirde. Sorduğumda çok yüksek fiyatlar verdiler bu filmlere. Birçoğu guard kullandığını söyledi.
Şimdi guard mı ? Yoksa meşhur solargard mı marka? Buna bi emin olalım.
Eğer solargard ise iyi bir cam filmidir ve çizilmezliği doğrudur.Yalnız ne marka taktırırsanız taktırın 2-3 sene içerisinde çizikler göreceksiniz.5 senedir 3m kullanan arkadaşlarımda da bunlar mevcut, piyasa cam filmi taktırıp 3 ayda aynı çiziklere kavuşanlar da mevcut.
Solargard iyidir, ama dediğim gibi ortalama 2 sene ömrü vardır her cam filminin.Zaten 2 senenin sonunda çıkartmazsanız, yenilemede çok uzun sürer işçiliği.altındaki yapışkanı korkunç hale geliyor çünkü.
Solarguard değil baktım logosu ve yazı stili farklı sadece GUARD yazıyor.
İki senede değişmesi gerektiğini bilmiyordum şimdi biraz soğudum film olayından.
Teşekkürler cem