Orijinalini görmek için tıklayınız : Car audıo ve aux merak ettiğim
serdalKYZ
19/08/2015, 14:49
cihazı biraz önce sipariş ettim car audıo içinde aux kablosuda varmış acaba telefonu bağladığım zaman aux kablosu ile araç hoparlöründen görüşme yapabiliyor muyuz
Yapabilirsiniz,ancak telefon size yakın olmalı ,çünkü mikrofon olarak telefonu kullanacaksınız.mesela ben car audio yu kullanırken,telefonu havalandırma kanallarına sabitlemiştim,o mesafe yeterliydi karşımdakinin beni duyması için.
car audio cihazına bağlanan bi bluetooth aparatı olduğunu okumuştum sanki kataloğunda ama yanlışmı hatırlıyorum tabi varsa bile nerden nasıl temin edicez orası muamma
aliexpresste ve eBay de Yatour aux USB bluetooth dongle diye aratirsaniz mevcut.ben bi ara düşündüm fakat toplamda 100$ gibi bi maliyeti ve gumruge takılma riski olduğundan Vazgeçtim
serdalKYZ
21/08/2015, 15:39
bırşey merak ettım BU CIHAZDA HER USB CALIŞMIYOR OKUMUYOR MESELA KINSTON 16 GB TAKTIM CALMADI ACABA MICRO SD KARTLARDA DA BOYLE SECIYOR MU HEPSİNİ CALISTIRIYOR MU