Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercekli far konusu çok uzadı, bu konuyu burada bitiriyorum! :)
PredatoR
17/11/2007, 23:30
https://img87.imageshack.us/img87/7453/fiatpunto07headlamphu21ik5.th.jpg (https://img87.imageshack.us/my.php?image=fiatpunto07headlamphu21ik5.jpg)
https://img210.imageshack.us/img210/197/fiatpunto07headlamphu21jn7.th.jpg (https://img210.imageshack.us/my.php?image=fiatpunto07headlamphu21jn7.jpg)
çok yakında SADECE TÜRKİYE'de.
Yorumları alalım ilk önce sonra açıklama yaparım :)
ağlamak istiyorum sayın seyirciler,
derya kuzuları bunlar,
yeme de yanında yat misali :)
yaz beni listeye :):):)
siyah çok güzel görünüyo hatta tartışmasını yaptıımız fara göre çok daha şık... :)
01 GrandePunto 909
17/11/2007, 23:53
:prop0000:Sonunda yapmışlarmı yaaa. Hele şükür. Siyah olanı çok güsel durur eminim siyah araçlarda fardaki abartı büyüklük kapatılmış olcak artık. Bence grandelerin görsel olarak tek kötü yanı abartı büyük farlardı şimdi 10 numara olacak.Fiyatını merak ettim ama.
PredatoR
17/11/2007, 23:54
fiyat konusu belli değil arkadaşlar. maalesef yüksek fiyat olabilir. ama bu sadece bir tahmin.
tempesty
18/11/2007, 00:05
yaw inanın muhalefet olsun diye söylemiyorum yani tamamen zevk meselesi ama ben hakkatende siyah olan farı hiç beğenmedim çok fazla karanlık olmuş hele ki arabanın üzerinde düşününce böyle kapkara bir far yani :( özelliklede siyah,kırmızı,orleans renklerine hiç gitmicektir emin olun.Alıcak olsam alttaki tercihim olurdu.
meşhuur listemizi başlatsak nasıl olur?
1- unik06 : (1 takım - siyah)
PredatoR
18/11/2007, 00:09
arkadaşlar gerçekten almak isteyenler buraya yazabilir ve bi liste oluşturabiliriz. Ürün 1 aya kadar gelir belki 40 gün emin değilim. ama burada bir liste oluştururuz ve ben ortalama bir rakam verebilirsem ilk alanlar ve ayrıca toptan alacağımız için iyi bir indirim alabiliriz.
Tempesty'e
Ben krom olan farın daha iyi olduğunu düşünüyorum ama ara sıra kafam siyaha gitmiyor değil. Kırmızı'ya siyah uyuyo mu uymuyo mu aklımda soru işareti. sizce egzotik kırmızı için hangisi arkadaşlar?
tempesty
18/11/2007, 00:12
Oruç kardeşim eminmisin :( bak bizim karanlık farlarımızın içinde en azından yan tarafında sinyal kısımlarımız bi renk zıtlığı yaratıyor oyuk daire kısmı desen yine öyle bence bizimkiler daha hoş duruyor ya bu farlar tamamen kapkara içinde 2 tane ufak top var far diye o kadar...bunlar simsiyah olucak bence bi daha düşün derim. heleki koyu renk veya kırmızı puntoya hiç yakışmaz bea :(
arkadaşlar gerçekten almak isteyenler buraya yazabilir ve bi liste oluşturabiliriz. Ürün 1 aya kadar gelir belki 40 gün emin değilim. ama burada bir liste oluştururuz ve ben ortalama bir rakam verebilirsem ilk alanlar ve ayrıca toptan alacağımız için iyi bir indirim alabiliriz.
Tempesty'e
Ben krom olan farın daha iyi olduğunu düşünüyorum ama ara sıra kafam siyaha gitmiyor değil. Kırmızı'ya siyah uyuyo mu uymuyo mu aklımda soru işareti. sizce egzotik kırmızı için hangisi arkadaşlar?
egzotik kırmızı için beyaz olanı daha iyi uyacak gibi görünüyor.
gerçekten çok güzel ama çok pahalıdır bunlar beni aşar ....
vay müthiş ankaraya gelince bir el atayım:D:D:D
bende krom olanı beendim ya diğeri için bence aracın siyah camların siyah jantların siyah filan olması lazım kara şimşek gibi :D fiyat belli olsun listeye girmem an meselesidir..
yaklaşık bir fiyat tahmininde bulunabilseniz talep daha sağlıklı oluşur.
fiyatına göre bende almak isterim.
fiyatı uygun olursa bende alırım :D
twentynine
18/11/2007, 12:09
Arkadaşlar photoshplayıp bi görsek aslında photoshop yetenği iyi olan arkadaşlar bir kaç renk ile uygulama yapılsa (örn neworleans mvi için :D )
PredatoR
18/11/2007, 13:04
150-250 arasında olur diyorum. 200 benim tahminim.
200 civarı olursa hemen alalım :)
ben biraz daha yüksek olur diye düşünmüştüm. fiyatı dediğiniz seviyelerde olursa talebin çok olacağını düşünüyorum , dışardan kim getirtiyorsa çokcana getirtsin :)
Fiyat uyarsa bende alırım birtane.
İkisi de güzel bence.Ancak 200YTL lik fiyat bence çok iyimser:)
farlar cok hoş hangi siteden aldın resimleri??
PredatoR
18/11/2007, 17:59
farlar cok hoş hangi siteden aldın resimleri??
hiçbir siteden almadım. Farlar taiwan'da yapılma aşamasında şuan. buradan gönderttik farları onlarda yapıp resimlerini yolladılar. ufak rötuşlar olacak sanırım o yüzden daha bekleme aşamasında. dediğim gibi sadece TÜRKİYE'de olacak bu tasarım :)
doritoch
18/11/2007, 18:25
Sayın arkadaşlar biraz komik bir sorum olabilir mi?Far konusunda bilgim hemen hiç yok.Şimdi bunları alma endikasyonumuz ne olucak.Arabayı daha şık göstermesi mi,gece yolu daha iyi göstermesi mi?Cevap ikincisi ise aşağı yukarı xenona yakın maliyetler olucak,xenon kadar iyi görüntü olucak mı?Yani şu anki farlara göre ne farkı olucak,tşk...
Auto engineeR
18/11/2007, 18:41
eğer güzel we bilinçli şekilde tasarlanmışsa farlar, mercekli oldukları için xenon takıldığında çok daha werimli olacaktır. hem karşıdakinin gözünü daha az alacak,hem de yolu daha iyi görmenizi sağlayacaktır. bizim orninal farlarımıza xenon takılınca dağılma yapıyor we çok göz alıyor. mercekle bu sorun çözülmüş olacak.
Alpere katılıyorum , şu anki merceksiz hali ile xenon çok fazla dağıtıyor ve karşıdan gelenlerin gözünü alıyor. xenon kullanıyorum ama bu durumdan rahatsızım. uygun fiyata mercekli far olursa almak isterim.
(https://imageshack.us)
arkadaslar bu kadar yapabildim daha iyisini yapan vardır ama ben bu kdar yapabildim
[IMG]https://img142.imageshack.us/img142/8958/eeit6.jpg (https://imageshack.us)
Auto engineeR
18/11/2007, 23:21
eheh mehmet abi naptın sen yaw :)
eline sağlık..
twentynine
19/11/2007, 00:47
Bu Photoshoplarda benden olsun :D
https://img136.imageshack.us/img136/6816/fiatgrandepunto01abigfaga7.th.jpg (https://img136.imageshack.us/my.php?image=fiatgrandepunto01abigfaga7.jpg)
https://img134.imageshack.us/img134/1405/grandepuntofarxe7.th.jpg (https://img134.imageshack.us/my.php?image=grandepuntofarxe7.jpg)
https://img134.imageshack.us/img134/4453/fiatgrandepunto001farhc6.th.jpg (https://img134.imageshack.us/my.php?image=fiatgrandepunto001farhc6.jpg)
teşekkürler ufuk,
eline sağlık,
ben hala beğenmeye devam ediyorum siyah olanı :):):)
;););)
mehmetin arabası ama ben mehmet deilimi:)
ilk örnekler gelsin, bir kaç arabaya takılsın, işçilik ve malzeme kalitesi iyi, farlar kullanışlı ve takılma amacına uygun olursa bende almak isterim. tercihim siyah olur.
bir soru? mercekli olduğuna göre direksiyonun döndüğü yönde farlar da dönecek mi? bunu da yapabilirse sanırım bütün servislerle aksesuar olarak satmak üzere anlaşırsın. türkiyede 11.000 grande punto olduğu düşünülürse bu işi organize eden arkadaş ticareten başarılı bir iş yapmış demektir. :)
Auto engineeR
19/11/2007, 09:26
her mercekli far direksiyonun döndüğü yere dönmez. %99 ihtimal bu gelecek farlar da dönmeyecek. sadece yükseklik ayarı olur.
her mercekli far direksiyonun döndüğü yere dönmez. %99 ihtimal bu gelecek farlar da dönmeyecek. sadece yükseklik ayarı olur.
elbette biliyorum ama olursa tam süper olur.
bence asıl önemli olan ürün kalitesi su alan, buhar yapan, estetik olmayan ya da işe yaramayan bişeyi bırakın para vermeyi ücretsiz olsa da aracıma takmam açıkcası. umarım iyi bir şey gelir.
grandem olsa alırdım:D:D:D
dün sonkez yıkattım bi lastik yaktım ahhh ahhhhh
PredatoR
19/11/2007, 20:06
farlar dönmeyecektir arkadaşlar o kadarda değil :) bir de krom olan için montaj alsak arkadaşlardan ona bakalım:) özellikle kırmızı renk için merak ediyorum krom ve siyah olanı.
siyah olan laciverte yakışmamış bu arada. beyazda mükemmel duruyor ama.
tempesty
19/11/2007, 20:44
farlar dönmeyecektir arkadaşlar o kadarda değil :) bir de krom olan için montaj alsak arkadaşlardan ona bakalım:) özellikle kırmızı renk için merak ediyorum krom ve siyah olanı.
siyah olan laciverte yakışmamış bu arada. beyazda mükemmel duruyor ama.
Tamamen katılıyorum arkadaşlar hakkaten yakışmıyor bence bir daha düşünün :( :shutup20: :hammer00: ama beyaz gp de süper olmuş..:thumbs_up2:
siyahlar koyu renkli araçlarda tek kelime il iğrenç olmuş , beyaza yaıkışmış gerçekten
tempesty
19/11/2007, 22:05
sonunda zevk sahibi biri daha çıktı allaha şükür :)
Halook!!!
20/11/2007, 13:19
Egzotik kırmızıya da hem siyah olanı hemde krom olanı bi fatoşlasanız onu da görsek mesela :D
offspring54
21/11/2007, 00:35
farlar geldiği zaman banada haber verin arkadaşlar almak tam istediğim gibi hemen alırım
açık renk arabalarda siyah,diğerlerinde krom güzel gider sanırım.
beyaza siyah süper olmuş,diğerlerini beğenmedim...
arkadaşlar siyahtan bende istiyorum listeye 2. isim olarak ekleyebilirsiniz bence benim araba kara yılan gibi olacak siyah farla bende onu istiyorum :D:D:D:D
biran önce gelmesini istiyorum valla görünce heycanlandım nezamandır bekliyorum yafff
walla bizde sefayla ozelden arkadasla konustuk.bir siyah bir beyaz siparis verdik.ama kimse kusura bakmasın taktıgım ampuller 100 ytl iken 1cift mercekli far 200-250 ytl imkansız olamaz!!! minimum 1000ytl fiyat veriyorum.zaten emrede bilir: 1yıldır kendimizi mercekli far için hazırlıyoruz..
walla bizde sefayla ozelden arkadasla konustuk.bir siyah bir beyaz siparis verdik.ama kimse kusura bakmasın taktıgım ampuller 100 ytl iken 1cift mercekli far 200-250 ytl imkansız olamaz!!! minimum 1000ytl fiyat veriyorum.zaten emrede bilir: 1yıldır kendimizi mercekli far için hazırlıyoruz..
sen naaptın be abi :)
tayvan malı bunlar yaw, sonuçta avrupa malı süper kaliteli birşey olmıycak büyük ihtimalle..
200 olmasın da 400 olsun..ama 1000 olmaz diye düşünüyorum.
sen naaptın be abi :)
tayvan malı bunlar yaw, sonuçta avrupa malı süper kaliteli birşey olmıycak büyük ihtimalle..
200 olmasın da 400 olsun..ama 1000 olmaz diye düşünüyorum.
dogru kardesim sende haklısın :D
dogru kardesim sende haklısın :D
yaw,
diğer taraftan olay tamamen psikolojik :rofl:
kendimi, bunun fiyatının düşük geleceğine inandırmak istiyorum :evet::evet::evet:
alamayacak kadar yüksek gelirse, çok kötü olur :thumbdown::yucky000:
mavipunto
22/11/2007, 12:51
ee kesn tarih yokmu fiyat yokmu çok önemli konu bu ne zaman takıcaz arabamıza:D
yaw,
diğer taraftan olay tamamen psikolojik :rofl:
kendimi, bunun fiyatının düşük geleceğine inandırmak istiyorum :evet::evet::evet:
alamayacak kadar yüksek gelirse, çok kötü olur :thumbdown::yucky000:
bende isterim en ucuz fiyattan almak ama bana biraz zor gibi geliyor konusulan fiyat. inşallah ucuz olurda isteyen herkes aracına takar..gelsin artık cok sabırsızlanıyorum :w00t2000:
Punto_Can
22/11/2007, 22:29
bende krom olanından istiyorum arkadaşlar. 3. sıraya da beni yazın. fiyatlar belli olunca kesin bir fiyat verirseniz çok daha güzel olur. ama en azından 250-300 arası almayacağı kesin. ama 1000 ytl de olmaz heralde :D ben bu farlara maksimum 400, taş çatlasın 500 ytl verebilirim :D güzel haberlerinizi bekliyoruz arkadaşlar...
xtremetrx
22/11/2007, 22:36
bende alırım krom olanını ama fiyat çok önemli tabiii
gp_tuning
23/11/2007, 02:15
wala gercektende fıyat cok onemlı eger konusulan ıyatlarda ıse benı de yzın sıyah olandan ıstıyorum.bırde bısy sorayım bunların ampullerı deısık oldugu ıcın xenon bunlara h7 mı takılacak bızım sımdı kullandklarımız tek ampul oldugu ıcın h4 ama bunların sınyal ıle beraber 3 tane war yanılmıyorsam h7 kullanılması lazım yanı hem kısa hem uzun ıcın 2 adet xenon alınması lazım yanı toplam 1000 ytl masraf kesın olacak
Punto_Can
24/11/2007, 00:51
benim gp de zaten şu an h4 xenon var, bu ampulleri yeni farlarımda kullanamıcak mıyım???
cankaraca
24/11/2007, 19:32
evet beyler bağlantıda olduğum bir tanıdık firmayla görüştüm onlarda bu farlardan varmış isteyen varsa en geç 2 haftada getirtebiliriz saygılarımla...
Arkadaşlar bende xenon için mercekli far bekleyenlerden biriyim. Ama taiwan malı bi farın istegimi karşılayacağını düşünmüyorum. Bir cok firma uzak doguda üretimni yaptırıyor kendi ürünlerinin fakat bu fiatın tasarladığı birşey diil mutlaka problemler olacaktır. Tabi ürünü görmeden kötülemek de haksızlık olur. Ummamakla birlikte kullanışlı bi ürün olmasını dilerim. Fiyat konusuna gelince alternatifsiz bir ürün 800 ytl civarı olacağını düşünüyorum. Mercekli farı bekleyen bi çok insan var alıcısı da olacaktır bu fiyata. Benim için 500 ytl ve üzeri pahalıdır mercekli far için. Fakat alıcak olsam krom olanı tercih ederdim siyah olan bizim arabalar için abartılı. Umarım alacak olan arkadaşlar memnun kalırlar ve yaptırıp ithal eden arkadaşlar da hüsrana uğramazlar.
Halook!!!
24/11/2007, 21:09
Arkadaşlar egzotik kırmızı için krom ve siyah farı fatoşlayacak bir arkadaş yok mu yahu?
cankaraca
25/11/2007, 11:53
beyler farlar 600 ytl isteyen varsa bana burdan ulaşın...
gp_tuning
26/11/2007, 01:17
xenon kac ıstıyor bunlar h4 mu h7 mı?¿
Punto_Can
26/11/2007, 02:04
beyler farlar 600 ytl isteyen varsa bana burdan ulaşın...
adaşım ben istiyorum ama detaylı bi şekilde anlatırsan sevinirim. son durum nedir, nerede taktırabiliriz, kargo ücreti falan naıl olacak,600 ytl nin içine herşey dahil midir, herhangi bir araçta test edildimive ne gibi bir sonuç çıktı vs...
önce detaylı olarak sen ve diğer yetkili arkadaşlar ayrıntılı bir açıklama yapsın,ondan sonra kesin kararımızı söyleyeyim. her durum biz kullanıcıları tatmin edici nitelikte olursa 600 ytl için biraz dişimi sıkabilirim. ama dediğim gibi önce detaylı bir açıklama bekliyorum...
cadencepunto
26/11/2007, 03:09
gerçekten güzel ama siyah fazla güzel olmamış beyaz 10 numara bana kalırsa gp orjinal farda harika bir tasarım
biri alsında taktırsın görelim , beğenirsek bizde alırız :D
bu arada mercekli far olunca çamurlu havalarda sıkıntı yaratmaz inşallah. malum bizde far yıkama yok .
mavipunto
26/11/2007, 22:33
alican arkadaşa katılıyorum açıklama yapılsın karımızı verelim nerdeyse orayada gelirz geliriz problem değil
misafir3
26/11/2007, 23:10
sabredın arkadaşlar sabredın daha ucuza gelıcek ne acelenın varkıne pıyasa bıraz daha canlansın..
mavipunto
27/11/2007, 15:43
hadi arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyoruz cevabınızı:D
Sadece tek fara uyguladım. Fazla özenmedim, ama idare eder sanırım :) Bu arada araçların tekini forumdaki garajtan yürüttüm sanırım :P
https://aycu37.webshots.com/image/35916/2003330792265600276_rs.jpg
https://aycu10.webshots.com/image/33089/2004728550972374255_rs.jpg
terminatorun gözlerine benzemişler, bizim farlar bunlardan daha güzel yakışıyor arabamıza arkadaşlar
gp_tuning
28/11/2007, 02:20
bencede ama sıyah bence daha farklı gozukur
Punto_Can
28/11/2007, 02:20
bence bu yeni farların asıl gösterişi gece belli olur. çünkü dikkat ettiğim kadarıyla bu farların park lambaları angel gibi tasarlanmış ve de karanlık havalarda bu özellik arabamıza çok daha estetik ve çekici bir görünüm kazandıracaktır.
***Yetkili birinden ayrıntılı bilgi istiyoruz...
mavipunto
28/11/2007, 17:57
anlamadığım bir şey var konu açılıyo haber bekliyoruz diyoruz alıcaz diyoruz ses seda yok eğer cevap verilmiyicekse konu neden açıldı
Tempesty'e
anlamadığım bir şey var konu açılıyo haber bekliyoruz diyoruz alıcaz diyoruz ses seda yok eğer cevap verilmiyicekse konu neden açıldı
konuyu açan arkadaşın,
ilk sayfadaki bu mesajı daha dikkatli okusaydın,
böyle bir serzenişte bulunmazdın diye düşünüyorum.
haa,
sen cankaraca adlı arkadaşın mesajına istinaden yazıyorsan o ayrı mesele :)
benimde anlayamadıgım bi konu var.konuyu acan arkadasla ilgilenen arkadas farklı galiba.sahsen benim aklım epey karıstı.sefa kardesime katılıyorum.sizde bize hak verin sabırsızlıkla bekliyoruz farları..
benimde anlayamadıgım bi konu var.konuyu acan arkadasla ilgilenen arkadas farklı galiba.sahsen benim aklım epey karıstı.sefa kardesime katılıyorum.sizde bize hak verin sabırsızlıkla bekliyoruz farları..
hayır,
çok kuvvetle muhtemel,
cankaraca nickli arkadaş başka kanallardan temin edebileceğini söylüyor.
balığı açan arkadaşın belirttiği farları yaptırtan ankara kartaş.
PredatoR
29/11/2007, 00:35
merhaba arkadaşlar. uzun bir süredir foruma bakamadım ve yazamadım kusura bakmayın.
dediğim gibi daha kesin birşey yok ne tarih ne de fiyat açısından. daha ürünün son hali bile şeklini almadı. mesela çok siyah dediğinz farlara biraz daha krom yerler eklenebilir yani biraz daha değiştirilecek. ürünler taiwanda yapılıor ve tamamen ankara fiat Kartaştan yetkilileri tarafından çıkan bir fikirdir talep ve istekler üzerine. diğer arkadaş nereden bu farları temin ediyor bilmiyorum belki benzeri, belki aynısı. şunu da söyleyim, diğer arkadaşa ne iftira atıyorum ne de birşeyler ima ediyorum. belki kartaş bu projeyi bi yerlerden aldı ve bana bizim tasarımımız dedi.
Punto_Can
30/11/2007, 02:21
ister kartaş bu projeyi bir yerden almş olsun,ister ahmet veya mehmetin fikri olsun ben bu farları istiyorum kardeşim :D
sonunda zevk sahibi biri daha çıktı allaha şükür :)
Bora abi, Zevkler ve Renkler Tartışılmaz :)
Punto_Can
08/12/2007, 03:02
güncel...
arkadaşlar nooldu bizim farlar yaa :(
gp_tuning
14/12/2007, 20:49
arkadaslar farlar gume gıttı galıba ok bellı bı sekıl cızılmıs demekkı war bole bısy beklıyoruz barı soleyın bunlar h4 mu yoksa h7 mı xenon alacam wala bılmıyorum ne alacagımı h4 ıse sımdıden alıp kullanayım ama 7 ıse sonrada alabılırım
passenger84
23/12/2007, 00:02
bence 350den asagı olmaz olursa bende düşünebilirm:)
tabi gelirse
yucelakar
24/12/2007, 01:30
haber yokmu ???????????????????
PredatoR
24/12/2007, 14:01
haber hala yok. Kartaş biraz yavaş çalışıyor bu konuda. bakalım bekliyoruz hala.
devilstar_
26/12/2007, 13:45
ben size söyliyim 450 den aşağı olursa ben kolumu keserim daha orjinal farın bi tanesi 270 ytl gerisini siz düşünün
bahcelili_ali
26/12/2007, 15:59
bu mercekli far yapımını türkiyede de yapan firmalar varmış geçen bi passat farı aldık 130ytl hemde ateş ediodu. o yeri bulup gptr olarak ürettirebiliriz
Halook!!!
26/12/2007, 16:49
Ateş eden far nasıl oluyor abi ya? :D
çakar far olayıdır sanırım... cidden artık su cıksında alalım...
not: bu farları satan arkadas warsa benle ırtıbata gecebılır. 1 takım alabılırım.
bahcelili_ali
26/12/2007, 23:06
Ateş eden far nasıl oluyor abi ya? :D
la haluk sen bu ankara sözlerini nasıl bilmen:D:D:D:D:D:D
çakar far olayıdır sanırım... cidden artık su cıksında alalım...
yok kardeş çakar değil:D:D:D:D:D:D
koptum valla okurken ateş etmiyor bence adu ket yapıyor allah canınzı almasın:D:D:D:D
bahcelili_ali
27/12/2007, 00:33
koptum valla okurken ateş etmiyor bence adu ket yapıyor allah canınzı almasın:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D walla bende koptum abi hatta bi rivayete göre ooorrryuket çektiği de görülebiliomuş:group000:
Halook!!!
27/12/2007, 00:52
Ali abi kusura bakma cahilliğime ver işte.Valla Ankaralı olmama rağmen nasıl bilemedim kendime de kızıyorum şimdi.Sen özelden yaz en iyisi abi bana bunun ne olduğunu...
bence kafada 350 olur yınede verırımmm
İtalya satış fiyatı 350 euro
Punto_Can
11/01/2008, 22:31
İtalya satış fiyatı 350 euro
bu fiyat da günümüzde 595-600 ytl civarında birşey yapıyor. bence şuy an için pahalı, tabii birde buna kargo ücreti,işçilik vs de eklenecek. bence biraz daha beklemekte fayda var, sanki hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor :no000000:
ya orda 290 euro ahmet. buraya gelsın nası degısıor fıyat ınanamazın .) kargo ve gumruk... hanı bırı taylanddan getırıyordu ? nooldu olmadı sanırım ? ben yazın ıns. maca gıdebılırsem taylanda kamptan kacıp gp farı arıcam tayland sokaklarında .)))
PredatoR
12/01/2008, 01:10
Kartaş'a bu hafta içinde sordum taş çatlasa 350 ytl olur dedi. Taiwandan bi parti mal gelmiş ama ufak bir yerde uyumsuzluk oldugu için geri gönderilmiş. 3-4 haftayı bulur dedi yenilerinin gelmesi maalesef...
gp_tuning
13/01/2008, 18:55
hadı bakalım hayırlısı ıns merakla beklıyoruz...
Punto_Can
14/01/2008, 03:58
O zaman desenize bizim farlar en geç Mart ayında GP'lerimizde boy gösterecek :) Taş çatlasa 350 ytl diyolarsa bence fiyatlar çok çok uygun. Gelir gelmez taktırırım walla...
breakerman
10/02/2008, 10:21
Tayvan'a da giden geri gelmiyor mübarek :) Ne oldu hayırlı haberler var mı..?
PredatoR
10/02/2008, 14:12
Tayvan'a da giden geri gelmiyor mübarek :) Ne oldu hayırlı haberler var mı..?
Yurt dışındaydım 1 aydır. 2 gün önce geldim Türkiye'ye. Ankara Kartaş'a uğradığımda soracağım ne olup olmadığını ve yazacağım.
Punto_Can
10/02/2008, 21:58
Tamam fatih bizde merakla bekliyoruz güzel haberlerini. geçen gün ben bi arıza için gitmiştim kartaş'a ordan bi kaç ustaya sordum bilginiz var mı ne oldu ne bitti fln diye, geçenlerde bi gp ye takıp denediklerini ama bazı eksikliklerin olduğunu söylediler. ne kadar doğru bilmiorum. benim tahminlerime göre yaz aylarına mercekli farlarımızla girecekmişiz gibi geliyor :)
valla yaza dogru gelecek sanırım ama simdi istiyorsan...
https://forum.grandepuntotr.com/gorsel-modifikasyon/6509-mercekli-far-isteyenler-buyrun-siparis-verme-zamani.html linkline bakabilirsin
Punto_Can
12/02/2008, 00:51
Biliyorum,bu konuyuda takip etmiştim ama bunun yerine yaza kadar beklemeyi daha uygun görüyorum. Yanlış anlaşılmasın tamamen DUYGUSAL :D
Aklıma şu takıldı. Mercekli far taktırınca, bizim araçlarda far yıkama olmadığı için yağmur-çamurda durum ne olacak peki?
Ülkemizin tozlu-topraklı ve yağmur yağdığı zaman çamur içinde kalan yollarında o ufacık merceğin önü çamurla kaplanacaktır 1-2 km gidince. 2 dakikada bir durup farları silecek halimiz olmayacağına göre?
Punto_Can
12/02/2008, 17:56
:D :D :D mercekli far taktığımız zaman yine merceğin önünde farın kendi camı olacaktır. aksi halde senin dediğin gibi düşünürsek şu an da bu tip problemler yaşamamız gerekir...
Şu anda böyle problemler yaşamıyoruz, çünkü ışık tüm far çanağının içine dağılıyor. Ama mercekli olunca, ışık ufak bir bölümden dışarı çıkacak. Orası çamurla kaplanınca nasıl olur görmek lazım.
Kaldı ki, çamurla kaplanmış ön far plastiği, ışığı yayarak veren normal halojen veya bu farlara takılan xenon kitleri bile zorluyor.
abicim şimdi şöyle bi durum war. merceklide olsa o ışık öyle küçük bi yerden yayılmıo. emin ol, en az senn o büyük farlar kadar geniş bi alandan yayılıo ve kesinlikle mercekli olduundan dolayı bi eksisi olmuo
Arkdaslar diğer mercekli far topicinde Türkiyede oldugundan bahsettiler..Hatta Cankaraca Kendi arkdasının sattığını da söyledi..Türkiyede satışı yapılan yerleri bilen varsa burda paylasabilirmi?Bizde ona göre Yurtdısından tanıdkları beklemek zorunda kalmayalım eger buralarda varsa..
breakerman
28/02/2008, 15:42
Var mı yeni haber?