Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vücut Geliştirme ve Fitness sporlarıyla ilgilenenler

Gurur
13/08/2015, 11:52
Merhaba ;

10 yıldır vücut geliştirme sporuyla ilgileniyorum. Başka amatör veya profesyonel arkadaşlar varsa, antrenman programları, beslenme, takviyeler ve ekipman ..vb konularında bilgi paylaşımı yapabiliriz.

Zafer92
13/08/2015, 14:37
Ben 6 yıl vücut geliştirme ve Bilek güreşi sporu ile ilgilendim.. Şuan yapmıyorum ama beslenmem aminoasit,protein ve karbonhidrat toz içeceği alıp kullanırdım. Günlük antremanım tam 5 saat sürerdi program yazmam saçma olur sana bırakmış birisi olarak..

Gurur
13/08/2015, 14:54
Ben 6 yıl vücut geliştirme ve Bilek güreşi sporu ile ilgilendim.. Şuan yapmıyorum ama beslenmem aminoasit,protein ve karbonhidrat toz içeceği alıp kullanırdım. Günlük antremanım tam 5 saat sürerdi program yazmam saçma olur sana bırakmış birisi olarak..

Uzaktan program yazmayı ben de pek doğru bulmuyorum.Bunu isteyen çok oluyor. Zira her program herkese göre değildir. Doktor kontrolü olmadan da besin takviyesi kullanmak zararlı olabilir.

Zafer92
13/08/2015, 15:09
Aynen öyle hocam sporunuzu bırakmamanızı tavsiye ederim lakin ben bıraktım 95 kilodan 60 kiloya düştüm ufak tefek sıkıntılar yüzünden. 3 ay önce geri dönmek istedim spora ama ortam beni pek sarmadı heyecan katmadı yani.. Kolay gelsin size...

ouzh34
13/08/2015, 20:20
ben yakın zamanda fitness a gitmeyi planlıyorum,göbek eritmek için :) aynı zamanda biraz kol ve karın yapmak istiyorum aslında,sonuçları paylaşırım :)