PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 2011 önden kazalı punto

Sarac2929
01/08/2015, 14:07
aracın ön taraf hasarlı arka tarafta sorun yok 05348929829

pdr42
14/08/2015, 02:05
bu sekildemi satıyorsunuz

edll
14/08/2015, 12:20
Satılmış bile.

makko58
14/08/2015, 12:43
bu arabayı bu halde satın alıp yürür hale getirene ben birşey demiyorum bence her ne kadar milli servet dahi olsa ağır hasarlı araçların sadece sağlam parçalarının kullanılması gerekir .

edll
14/08/2015, 12:50
bu arabayı bu halde satın alıp yürür hale getirene ben birşey demiyorum bence her ne kadar milli servet dahi olsa ağır hasarlı araçların sadece sağlam parçalarının kullanılması gerekir .

Birinin canını illaki yakacaklar. Bunlara tekrar ruhsat verilmesi hata.

acemi
14/08/2015, 13:49
pek kazalı gibi durmuyor, önce mutfak tüpü patlamış gibi :D

messi78
14/08/2015, 13:55
"Pert kayıtlı yürür aksamı sağlam sadece kaput ve tampon değişmiş muayyer bir araçtır" Açıklamasıyla malum sitede satışa sunulacaktır muhtemelen.

arenas
14/08/2015, 15:21
"Pert kayıtlı yürür aksamı sağlam sadece kaput ve tampon değişmiş muayyer bir araçtır" Açıklamasıyla malum sitede satışa sunulacaktır muhtemelen.

Hocam sizinki bile çok dürüstçe bi ilan olurdu.bence;
Çıtır hasarlı,keyfiyeten temizlik boyası atılmış,sigortadan para almak için hasarı şişirilmiş gibi ikna edici sıfatlarla satılırdı[emoji3]

sezerism
14/08/2015, 16:49
Merhaba
Benim kendi Fikrim Bence kazalı araçları birileri satın alıp tamir ederek ama dar gelirli ama araba satın almak için para biriktiren kişilerin paralarını kasbediyorlar hemde bu araların hiç trafiğe çıkmaması gerekirken bu olaylar yapılıyor.....Ufak tefek kazaları kastetmiyorum tabiki....

SinanTR
15/08/2015, 00:59
çok çok daha ağır kazalılarını gördüm valla peynirekmek gibi satıyolar hemde

ben kendi puntomu alırken belkide piyasanın bir iki bin lira üstünde verdim sırf kazasız temiz düzgün bi araç olsun diye sonuçta ailemi bindiricem ama insanlar bu arabalara para verip alırken üzülüyorum kimisi ağır hasarlı araçların ucuz oluşundan tercih ediyolar kimiside bilmeden alıyo

taylantay
16/08/2015, 14:36
neyi var canım.garaja girerken bayan sürücü saga sola sürtmüş biraz.kaputada asit dokulmus.kasgoda para almak ıcın servısle anlasıp 3 parcayı degıstırmıs.olay bu.

mertvural90
16/08/2015, 14:44
arkadaşlar satılmaz gözüyle bakmayın bu tür araçlar kapış kapış satılıyor. Alan razı veren de razı bir durum. Satacak olan elden çıkarmaya bakar, alacak olan da düşük maliyet ile tekrar yapıp kar yapmaya bakar maalesef.

fluminense
16/08/2015, 15:25
Bu araba alınmaz satılmaz demeyin.Bu tür araçları hiç tramer kaydı oluşturmadan sessiz sedasız köşe bir tamirhanede toplayıp satan yerler var burada.Misal geçen bir arkadaş bravosuyla 10 takla attı.araçta kasko var ama arkadaş alkollü olduğundan aracı orjinal çıkma parçalarla topladılar.Netten araştırdı adanada siyah bravoya ait ön göğüs-airbag- tampon-kaput-kapı-çamurluk ayna ne varsa minibüse doldurdu getirdi.şu anda 10 takla atmış ama boyasız bir bravoya biniyor.
Bu araçta güzelce toplanır ve piyasa değerinin 500 lira altına '' düğün yapıcam,kredi kartı borcum var'' gibi yalanlarla acı ama gerçek bir garibana satılır..

ethemyigit
16/08/2015, 22:29
emın olun bu aracın duzgun toplanmıs halı piyasada gezen bınlerce temız sahın broadway vs misali arabadan bin kat daha güvenlidir
en azından yasam alanı kafesı vs dıreklerı saglam

ykaya1983
16/08/2015, 22:42
Valla puntonun önden kazalı halini bir ara yakından incelemiştim.Araçta gerçekten güçlü bir şasi ve ön koruma demiri var.Aracın metal aksamlarının saç kalınlığı iyi.

feyzullah
16/08/2015, 23:11
Bu araba alınmaz satılmaz demeyin.Bu tür araçları hiç tramer kaydı oluşturmadan sessiz sedasız köşe bir tamirhanede toplayıp satan yerler var burada.Misal geçen bir arkadaş bravosuyla 10 takla attı.araçta kasko var ama arkadaş alkollü olduğundan aracı orjinal çıkma parçalarla topladılar.Netten araştırdı adanada siyah bravoya ait ön göğüs-airbag- tampon-kaput-kapı-çamurluk ayna ne varsa minibüse doldurdu getirdi.şu anda 10 takla atmış ama boyasız bir bravoya biniyor.
Bu araçta güzelce toplanır ve piyasa değerinin 500 lira altına '' düğün yapıcam,kredi kartı borcum var'' gibi yalanlarla acı ama gerçek bir garibana satılır..

Adana bu işlerin merkezidir. Pert arabayı hiç kaza yapmamış gibi gösterirler kimsenin de ruhu duymaz. Toplama endüstrisi oldukça fazla gelişmiştir Adana'da.

cemdogu
17/08/2015, 04:34
Açıkçası, dürüst satıcılar olsa memlekette satılmasına piyasada gezmesine karşı değilim.Herkes aracındaki hasarını dürüstçe söylese, kasko ve sigorta kayıtları daha detaylı ve fotoğraflı tutulsa keşke.İkinci el alırken aman noluyor demezdik böylece.Bu arabaya sağlam motor, sıfır ön koruma demiri, iyi alt takım yapıldıktan sonra eskisi gibi binlebilir.Riskli mi, evet riskli ancak düşük bütçesi olunca insan bu arabayı tercih ediyorsa ona söz söyleyemeyiz.Ne çakallar var, araç kusursuz diyor, iyi bir usta olmazsa boya olduğunu bile anlayamıyorsunuz araçta.Hatta orjinal mikron kalınlığında boya yapan yerler türedi, sahtekarlara kapıyı açmış yerler.Haram para kazanıyor hepsi, dürüst satıcı kalmadı gibi birşey.