Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam Filmi

tombalak
16/11/2007, 19:43
arkadaşlar henüz aracımın resimini upload etmedm elimde fotolar mevcut ama beğenmiyorum yenilerini çekicem aracımda henü hiç bir değişiklik yok ama sormak istediğim bir şey yok bu yaz aracıma 3m marka cam filmi çektirdim we ceza yemek istemiyorum yada vize kontrolünde filmlerimin söktürülmesini. sorum şu olacak; cam filmlerinin ruhsata işlenmesi müümkünmüdür ? eğer mümkün ise ne kadar tutar?

Halook!!!
16/11/2007, 23:13
Bende Ziebartta yaptırdım cam filmlerimi.Bi sürü para veriyoruz sonuçta.Çıkarılmasını bende istemiyorum.Ruhsata işleme konusunu bilemem ama ceza yememek ve filmlerin sökülmemesi için doktor raporu olayına girebilirim şahsen.Bildiğim kadarıyla elinizde göz doktorundan bu konuyla ilgili bi rapor oldumu birşey diyemiyo polisler.

MACHINE
19/11/2007, 17:17
Evet araç üzerinde sonradan yaptığın değişiklikleri ruhsata işletmelisin.Aksi durumda devamlı ceza yemeyi göze alacaksın.Sanırım fiyatı 150- 200 civarı diye biliyorum ama tam fiyatı sormak lazım.

SteinGP
19/11/2007, 17:29
bu konuyu bilen biri bizi aydınlatırsa çok sevinirim..eğer işletiliyorsa ruhsata çok sevinicem..

baycep
20/11/2007, 01:16
ruhsata işlemiyorlar arkadaşlar ...