Orijinalini görmek için tıklayınız : G.Punto 1.3 Mjet 74bin km, değişen boyanan yok memurdan :)
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Active 2008 Model 30.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 222798054 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurdan-boyasiz-dusuk-km-servis-bakimli-1.3-multijet-222798054/detay/)
arabayı malum sitede ilana koydum. oldukça detay vermeye çalıştım orada ama yazamadığım da bir sürü şey vardır.
Ankarada yaşıyoruz eşim ve benm memleketler uzak olduğu için km genelde uzun yolda yapıldı. işe zaten kurum servisiyle gidip geliyorum ankarada anca haftasonları biniyoruz. gerçekten tanıdığa gidecek araç.
6 senedir biniyorum ama daha büyük bir araba almam gerekiyor sanki 3 aya kalmaz aile genişliyor :)
sorularınız varsa buradan da yanıtlamaya çalışırım.
byadrenalin
04/09/2015, 17:18
Hayırlı satışlar. Yanlış anlamayın ama fiyat aşırı abartı olmuş :)
burcinkarabacak
04/09/2015, 17:37
fiyatı güncelledim.
Mesaj attım hocam
Saygılar
Hayırlı satışlar. Yanlış anlamayın ama fiyat aşırı abartı olmuş :)
amacım tartışmak değil kızmayın bana
bence düşük km dizel araç fiyat normal satılırmı bilmem ama müşterisi çıkar eminim hayırlı satışlar
lithium_
04/09/2015, 23:16
99-2000 model pololar 20-21 olmus..fiyat gayet normal. Hayirli satislar.
gorillaz
05/09/2015, 02:09
Normal. Gönlünüze gore inşallah. Hayırlı satışlar olsun
Yanlış anlaşılacak bir durum yok herkesin görüşüne saygılar :)
2005 model kibrit kutusu kadar 100 küsür bin km de benzinli corsaya 25bin lira istiyorlar. Bence puntoya haksızlık yapıyoruz.
Bu arada güncel olmasına rağmen linkte 30750 gözüküyor. 29500 olarak yeniledim ilanı.
byadrenalin
05/09/2015, 23:47
Corsa nın o kadar para etmeyeceğini de biliyoruz tabi ki. Taş çatlasın 1.3 Corsaya boyasız 23 boyalı 21 verilir :)
Mesaj attım hocam
Saygılar
Cevap verildi bu arada.
Saygılar bizden :)
erenemre
06/09/2015, 15:24
hayırlı satışlar bence fiyat gayet normal şuan piyasa uçuk sakın araçlarınızı ucuza vermeyin 15 yaşında gaz tenekesi yumurta kasa accent lere bile 12 bin tl istiyorlar henüz 7 yaşında multijet gibi bir motora sahip ve düşük km li araca elbette 25 bine verecek değilsiniz bence minimum 28 den aşağı vermeyin
Temiz araç, inşallah değerini bilecek birine gider, hayırlı satışlar..
hayırlı satışlar bence fiyat gayet normal şuan piyasa uçuk sakın araçlarınızı ucuza vermeyin 15 yaşında gaz tenekesi yumurta kasa accent lere bile 12 bin tl istiyorlar henüz 7 yaşında multijet gibi bir motora sahip ve düşük km li araca elbette 25 bine verecek değilsiniz bence minimum 28 den aşağı vermeyin
haklısınız ben de öyle düşünüyorum. üstelik 28'e satsam üstüne 28 daha koymadan modelli c sınıfı düzgün bir araba alamıyorum bile. teşekkürler.
Temiz araç, inşallah değerini bilecek birine gider, hayırlı satışlar..
teşekkürler, ben özverili kullandım alacak olan da öyle kullanır inş.
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Active 2008 Model 29.100 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 222798054 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurdan-boyasiz-dusuk-km-servis-bakimli-1.3-multijet-222798054/detay/)
ilan güncel. egea'dan dolayı çok acele etmiyordum ama beğendiğim bir iki araç çıktı satılırsa onlara pazarlık edecem.
benimkiyle takas düşünseniz ederinde üstüne para verirdim ala siz başka bakıyrsunuz :(
Fiyat iyi daha fazla kendi kendimizin malını karalayıp kötülemeyelim. Daha eski daha donanımsız araçlar o paraya gidiyor.
Hayırlı satışlar...
albay_alpay
01/10/2015, 22:09
hayırlı satışlar fiyat çok makul...
benimkiyle takas düşünseniz ederinde üstüne para verirdim ala siz başka bakıyrsunuz :(
üstad sedan ve büyük bir araba peşindeyim. egea, octavia, corolla filan gibi. olmasa canınız sağolsun.
Fiyat iyi daha fazla kendi kendimizin malını karalayıp kötülemeyelim. Daha eski daha donanımsız araçlar o paraya gidiyor.
Hayırlı satışlar...
katılıyorum o yüzden çok acele edip aracı öldürmek istemiyorum. zaten binicisi gelip gördükten sonra almadan gitmez. benim yazdığımdan fazla fiyata boyalı ve 100 bin km+ araçlar satılıyor nette.
hayırlı satışlar fiyat çok makul...
teşekkür ederim. inş ihtiyacı olan titiz binecek biri alır.
ilan ve fiyat güncel. 28.700 tl.
eros06060
15/10/2015, 17:38
hayırlı satışlar param olsada ben alsaaaaamm diye bağırasım geldi :)))
hayırlı satışlar param olsada ben alsaaaaamm diye bağırasım geldi :)))
daha iyisi nasip olur inş. :)
halilimo
15/10/2015, 20:28
Hocam jantlar ne marka hortlasmis gibi oldu ama kusura bakmayin
Hocam jantlar ne marka hortlasmis gibi oldu ama kusura bakmayin
hocam tipi fun jantı olarak geçiyor galiba.
kışlık lastikleri alırken goodyear bayisinden takım olarak almıştım hepsini bir arada. üretiminin yapıldığı firmayı soruyorsanız onu bilemiyorum.
yeni forum hayırlı olsun :)
araç satıldı, konu kapandı. saygılar.
yeni forum hayırlı olsun :)
araç satıldı, konu kapandı. saygılar.
Hayırlı olsun..Kaça verdiniz aracı?Gerçekten temiz araçtı..Evo Bakmasam kendime düşündüğüm bir araçtı kendime.
güzel bir arkadaş geldi 27500'e verdim daha önce 28'e vermediğim halde. hatta ondan 3 gün önce gelen birine 28500'den aşağı vermem demiştim. nasip olunca oluyor demek ki :)
bende önceden beri baktığım bir focus vardı onunla anlaştım yeni kasa makyajlı dizel pazartesi onu alacam nasipse.