Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda City?
EMRE ALTINOK
22/07/2015, 20:22
Selam forum, honda city 1.4 benzinli nasıl bi arabadır? Binen kullanan var mı? 2010-12 arası ithal edilenler.hani arkası mitsubişi atrage ye benzeyen.. görüşlerimizi yazalım.teşekkürler..
erenemre
22/07/2015, 21:35
güzel ama üretimden kalkmış bir model honda şuanda sadece crv ve civic getiriyor türkiye ye jazz bile kaldırıldı yerinizde olsam üretimi durmuş bir model almazdım.
güzel ama üretimden kalkmış bir model honda şuanda sadece crv ve civic getiriyor türkiye ye jazz bile kaldırıldı yerinizde olsam üretimi durmuş bir model almazdım.
Ufak bir düzeltme; Jazz kalkmadı, yenisi geliyor.
BURAKHAN
23/07/2015, 09:30
2011 model city 'i Şirket arabası olarak kullanıyorum araç 1.4 motor olduğu için çok hantal ve ağır turbo olmadığı için. ama geniş ve ferah bir araba. özel aracım 2012 model 1.3 punto inanki aradaki farkı çok rahat görüyorum hızlanma olsun frenleme olsun bana punto daha çok güven veriyor.
uzak dur arabada honda logosu var ama alakası yok saçma sapan bir araba bassan gitmiyor dur desen acaba durayım mı diyor.yakıtıda fazla geldi bana kiralık araçtı belkidde ondandır ama 1 gün zor katlandım.
makyajlı ve yenilenmiş kasası güzel ama eski kasası gerçekten çok kötü..