Orijinalini görmek için tıklayınız : herkes grande puntosunu satıyor??
Auto engineeR
15/11/2007, 21:36
arkadaşlar son zamanlarda sitemizde iyice arttı satılık ilanları..
önce parçalar satılmaya başlanıyor sonra birdenbire arabanın da satılığa çıktığını görüyoruz..
bu kadar çok rastlanması normal gelmedi bana. sıkıntı mı war arabalarla ilgili,memnuniyetsizlik mi.. eğer ben arabamı satacak olsam aylar öncesinden düşüncelerimi dile getirirdim.. bakıyorum çoğu kişiden ses seda yok ani kararlarla arabalar satılıyor
alperylm
15/11/2007, 22:20
son derece memnun oldugum aracımı yine bir fiat ailesinin aracını (bravo 1.9 gelirse gelmezse alfa 159 1.9 yada yeni scudo alıp full modifiye) almak amacıyla satıyorum öğrenci olmayıp ekstra kendi bütçem olsa ve musait olsa puntomu satmadan bir araç alırdım bu benim ikinci aracım palio sporting ve grande punto araçları tanıdıkça farklı beklentilerimiz oluyor bir sorundan ziyade neden daha iyisi olmasın...
Auto engineeR
15/11/2007, 22:26
anladım hayırlısı alper.. tabi ki daha iyisi neden olmasın ama herkesin nedeni bu ya da maddiyat değildir diye düşünüyorum
Ben de bugün internette surf yaparken arabamı satmaya karar verdim arkadaşlar. Maserati GranTurismo düşünüyorum.Bakalım hayırlısı :bye20000:
alperylm
15/11/2007, 23:08
yakıtından son derece memnunum aslında ama bizim okuldaki 8 puntodan 5 i aracını satmayı düşünüyor nedeni eurodiesel ve bakımlar onun yerine benzinli bir araç alıp lpg bile düşünenini duydum, bir de servislerde arkadaşların canlarını sıkmışlar... bu arada her ailede bütçenin ilerleyişi ve kişiye düşen ekonomik sorumluluklar farklıdır
Gp alımı fazla olduğu sürece 2. el satışı da fazla olacaktır bence.Nedeni ise aracın Tr de tutması.Tabi istisnai durumlar da vardır...
bence ilerdie değer kaybedecek korkusu...mesela biz onun için sattık...
ince5757
16/11/2007, 09:30
Piyasada fazla varki ikinci el pazarında fazla görünmeye başladı.İnsanların bütceleri bilinmez özellikle kredi ile araba alanların baya bir kısmı ödeme konusunda sıkıntıya düşüyorlar.Piyasada okadar çok ikinci el varki bu durum normal.Değer kaybetme olayı kaçınılmaz bir durum ben 32 milyarlık puntoyu 1 yaşında 20 milyara aldım artık sıfır araba almak akıl karı değil.
tempesty
16/11/2007, 13:17
Benim neden sattığımı biliyorun Alper :D bir eve 2 araba fazla artık :)
ben de kredi yönünden zorlanıyorum ama inadına satmayacam. Allah büyük
ben doblo premio alacağım için satıyorum arabamdan çok memnunum dobloyu mecburiyetten alıyoruz dedem diyaliz hastası puntoyla olmuyo kötüleştiği zaman arkada uzanamıyo:(
kaaneroglu_15
16/11/2007, 18:51
benimde şuan satılık biliyosunuz.ama güzel teklif gelirse satmayı düşünüyorum.satma nedenimse daha büyük bi sınıf araç almak için.mesela 2000 model 3.20 ler var.fiyatlarıda çok uygun.biraz daha oturaklı.hayırlısı inşallah.ama puntomu yinede çok seviyorum.