Orijinalini görmek için tıklayınız : Orjinal ön balata almak istiyorum hangi site üzerinden alabilirim ?
sinanuzun
09/07/2015, 12:41
3 hafta önce pazar günü araç "balataları kontrol et" uyarısı verdi. Pazar günü olması sebebiyle açık bir dükkan bulup balataları değiştirdim. Hi Q marka bir balata takıldı araca. Şimdi sürekli ses yapıyor (kenarları törpülendi) servis bakımında değişeyim dedim ön balatalar için 250 Tl istediler fren sesi canımı sıkıyor. Balataları orjinalleriyle değiştirmek istiyorum ama birkaç siteye baktım orjinal olduğu yazan bir kaç farklı fiyattan oluşan balata seçeneği gözüküyor acaba orjinalinde kalite farkı oluyor mu ?
orijinal balata ile diğer balata arasında fark var .ama orijinal e yakın kalitede de markalar da var gibi
suhaakin
09/07/2015, 13:28
orjinal balata hangisi? Nereden temin edebiliriz. Ben de değiştirmek istiyorum. Benim balatalardan da ses geliyor.
Ben dünkü bakımda orjinal opar marka(balatayı üreten esas firma "kale" ustam fiyat ve kalite olarak en mantıklı seçeneğin bu olduğunu söyledi) taktırdım diskleri de bosch marka olanlardan aldım
Balataları 50 yada 55 tl gibi bir rakama aldım.Şimdilik ses falan yok gayet memnunum
90 lıkların disk ve balataları 75 liklerden hem farklı hemde daha pahalı bu arada
sinanuzun
09/07/2015, 14:07
Bende ilk bir kaç gün ses yapmadı ama şimdi ses çok.