Orijinalini görmek için tıklayınız : Puntomu satıp i20 aldım
araçtaki city arızası korkusu ve göğüdeki çatlak ile servisin ilgisizliği sonucu arabamı satıp hyundai i20 aldım bu araç ile ilgili yorumu olan varmı arkadaşlar gene dizel aldım
Allah hayırlı uğurlu etsin kaza bela vermesin.
eyvallah kardeşim punto bnm ilk arabamdı çokda memnundum aslında ama bu fiatın politikası iyi olsa sıfır araç alırdım o derece iyidi de soğutuyo kendisinden
i20 güzel araba bende satacak olsam almak isterim.
feyzullah
09/07/2015, 01:20
Hayırlı olsun yeni aracınız.
arabadan pek anlamam zaten 4 aylık şoförüm ama vites geçişleri kolay geldi birde 4. vitesde 120 yapıyo araç ben 90 la giderken bnmki 5 e at diyordu resmen (punto)
arabadan pek anlamam zaten 4 aylık şoförüm ama vites geçişleri kolay geldi birde 4. Vitesde 120 yapıyo araç ben 90 la giderken bnmki 5 e at diyordu resmen (punto)
bu aralar bende dusunmuyor değilim i20 sıfır dusunuyorum kaç motor aldın bılgı verırmısın 0 mı aldın hayırlı olsun bu arada
1.4 dizel aldım 2011 model 96 binde araç deneyimim oldukça yazarım ama forumu bi forum punto etmez o kesin
Kadir00906
09/07/2015, 10:26
Hayırlı olsun yeni aracınız, kazasız belasız sürüşler
Cok cok sagolun 500l alana kadar fiata bakmicamm ama bu fiat politikasini degistirse punto cogu arabadan iyi