Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracımdan kalanlar satılıktır.
Aracımı Aksesuarsız Sattım.
Grande Punto 2011 MOdel Aracımdan Söktürecegim.
Multimedya / Geri Görüş Kamerası ve Tv Anteni : 750 TL ( Pazarlıksız )
Hi-Fi Ses Sistemi (Baglantı Kablosu İle Birlikte) : 300 TL ( Pazarlıksız )
Yetkili Servisten Alınmış Orjinal Çelik Jant : 400 TL ( Pazarlıksız )
Kışlık Lastikler (4 Adet) : 300 TL ( Pazarlıksız )
Yetkili Servisten Alınmış Orjinal Kolçak : 200 TL ( Pazarlıksız )
3D Paspas : 70 TL ( Pazarlıksız )
Bagaj Havuzu : 50 TL ( Pazarlıksız )
Halı Paspas (Sıfır) : 30 TL ( Pazarlıksız )
Ürünler Birebir Grande Punto 2006 ve Sonrası İLe Uyumludur Bizzat Kendim Kullandım.
Her Bir Ürünün Resmini Yüklemem Çok Zaman Alır Diye Numaram 0507 641 58 58 e Whatsaptan İstediğiniz Ürünü Söylerseniz Resmini Atabilirim 04.07.2015 Cumartesi İtibariyle.. Birde Ankara içi Cumartesiye Kadar (Cumartesi Söktürcem) Bizzat Araç Üzerinde Görmek İsteyen Arkadaşlarada Yardımcı Olabilirim..
Aman Aman Aciliyeti Yok O Nedenle Pazarlık Yapmıyorum Arkadaşlar.
istanbulda olsaydınız keşke
3 d paspasların durumu nedir..
3 d paspasların durumu nedir..
3 Ay Temiz Kullanılmıştır.
sahincem2000
03/07/2015, 12:49
kolçak için 100 TL verebilirim. Düşünürseniz lütfen özelden yazın.
selamlar
Makaveli
03/07/2015, 13:17
İstanbuldayım. Kargo ile yollayabilir misiniz ?
Hi-Fi Ses Sistemi (Baglantı Kablosu İle Birlikte) : 300 TL
3D Paspas : 70 TL
Halı Paspas (Sıfır) : 30 TL
kolçak için 100 TL verebilirim. Düşünürseniz lütfen özelden yazın.
selamlar
Özel Mesaj Gönderildi İlginiz İçin Teşekkürler..
İstanbuldayım. Kargo ile yollayabilir misiniz ?
3D Paspas : 70 TL
Halı Paspas (Sıfır) : 30 TL
Özel MEsaj Gönderildi İlginiz İçin Teşekkürler.
Ürün Bir Üyemizin Kardeşine Satılmıştır. Kaporası Alındı Elden Teslim Edilecektir.
Mysteri0us
03/07/2015, 20:40
Ne kaldi elinizde ?
Jantlarin resmini atabilirmisin usta birde ebatlarini
3 Ay Temiz Kullanılmıştır.
50 tl ankaradan elden alabilirim..
uygunsa ortak bır nokta gelip alabilirim..3 d paspaslarınızı.
mesajınızı pm ile bekliyorum hayırlı satışlar.
50 tl ankaradan elden alabilirim..
uygunsa ortak bır nokta gelip alabilirim..3 d paspaslarınızı.
mesajınızı pm ile bekliyorum hayırlı satışlar.
3D PASPASLAR 70 TL HOCAM. Pazarlık İçin Kendinizi Yormayın.
Yazılan Fiyatlarda Oynama Olmayacaktır.
Jantlarin resmini atabilirmisin usta birde ebatlarini
0507 641 58 58 Bu Numaraya Whatsaptan Bir Msj Atarsanız Detayli Fotoları Gönderebilirim.
Ne kaldi elinizde ?
Hi-Fi Satıldı Sadece.
mehmetheleloy
06/07/2015, 16:13
Pazarlığı ben de sevmem.
Multimedya, geri görüş kamerası, tv antenine 600tl veririm,
olur da satamaz veya çok sıkışırsan bana pm atabilirsin.
İyi satışlar.
Pazarlığı ben de sevmem.
Multimedya, geri görüş kamerası, tv antenine 600tl veririm,
olur da satamaz veya çok sıkışırsan bana pm atabilirsin.
İyi satışlar.
O Durumda Çeyizime Koyarım Teşekkürler Teklif İçin Hiç Beklemeyin 600 e.
3D PASPASLAR 70 TL HOCAM. Pazarlık İçin Kendinizi Yormayın.
Yazılan Fiyatlarda Oynama Olmayacaktır.
Yormam merak etmeyin.
Yanlış anlamayın sattığınız ürünler 2.el,0 fiyatına satmaya çalışyorsunuz.
Orjinal kolçak sordum yetkili serviste 200 tl aynı fiyata satıyorsunuz,3 d paspasların sıfırı 90 ile 110 arası siz 70 tl satıyorsunuz..
mehmetheleloy
06/07/2015, 17:04
O Durumda Çeyizime Koyarım Teşekkürler Teklif İçin Hiç Beklemeyin 600 e.
Oruç başına vurmuş müdür, hayırlı satışlar demek isterdim ama hiçbir şey satamazsın bu tavırla ;)
satan arkadaşımızda burnundan kıl aldırmıyor.
zaten yüksek fiyat istiyorsun. hadi olurda almak isteyenler için en azından konuşma tarzını düzgün kullanabilirsin... bu forumda bugüne kadar böyle satış yapan arkadaşımı görmedim. insanlarıda üzme çeyizine koy arkadaşım...
parola1818
06/07/2015, 21:23
Ürünlerin fiyatına birşey diyemem ama şu çeyiz olayları filan yanlış olmuş be hocam.
ikinci el ürün satışında pazarlık olmazsa olmazdır. sıfırını bu fiyata zorlasanız bulursunuz. duruma göre insanlar sıfır alacakları araçlar başında bile pazarlık ederken bu ters tavır ve saygısız üslupla kesinlikle bir şey satamazsınız Fatih bey,çeyizinize koyacaksanız da ilan açmanızın sebebi nedir? Mal sizin,fiyatlar da sizin belirleyeceğiniz şekilde olacak tabii ancak ikinci el ürünlere de sıfır fiyat istenmemeli diye düşünüyorum.
Orjinal Kolçak Fiyat Güncellendi : 130 TL
Ürünlerin Hiçbirine Sıfır Ürün Fiyatı Yazılmadı Hepsinin Faturası Mevcut. Kolçağa Yazılan Fiyat Hatalı Oldugu Goruldu ve Guncellendi. İlanda Pazarlıksız Yazıldı Çunku Ikılı Munakasa Yaşamak İstenilmedi. Israrla Urunlerın Yanına Pazarlıksız Yazdıysanız ve Sizden Israrla İndirim Bekleniyorsa Evet Gerekirse o Ürünler Satıştan Kalkar Satılmaz. Kimseye Saygısızlık Etmek Gibi Bir Niyetle Yazılmadı Hiçbir Söz.Yanlış Anlaşılan Bir Kelimem Olduysada Ozur Dilerim..
sahincem2000
08/07/2015, 09:45
Fatih bey ile kolçak için whatsapp dan konuştuk. Gayet saygılı iyi niyetli bir kardeşimiz. Amacı gerçekten yardımcı olmak. Forumda offline konusma ile canlı canlı konusmak bazen fark edebiliyor arkadaslar. Fiyat konusunda da birşey diyemem o onun taktiri.
Muratipek
08/07/2015, 10:18
evocu arkadaşım
halı paspası kargo yapabilirmisin karşı ödemeli
evocu arkadaşım
halı paspası kargo yapabilirmisin karşı ödemeli
Özel Mesaj Gönderildi.
Fatih bey ile kolçak için whatsapp dan konuştuk. Gayet saygılı iyi niyetli bir kardeşimiz. Amacı gerçekten yardımcı olmak. Forumda offline konusma ile canlı canlı konusmak bazen fark edebiliyor arkadaslar. Fiyat konusunda da birşey diyemem o onun taktiri.
Samimi Olan Herkese Bizde Samimi ve Yardımcı Olmuşuzdur. Teşekkürler Yorumunuz İçin.
Fiyat Konusunda Yüksek Diyen Arkadaşlar Bir Üründe Hata Yapılmış ve Düzeltilmiştir. Sifirlari Bu Fiyata Bulan Arkadaşlar Güle Güle Kullansınlar.
Muratipek
08/07/2015, 14:09
Özel Mesaj Gönderildi.
sende özel mesajına bakarmısın
emintuac
08/07/2015, 14:39
Merhaba bagaj havuzuna talibim bir resmini gönderebilirmisin.
adam satıyor ve pazarlıksız yazıyor, siz adama saygı göstermeyip daha düşük fiyatlar sunuyorsunuz sizinki saygısızlık olmuyor mu arkadaşlar, herkesin bir satış politikası vardır, ikinci el satıyor pazarlık yapmıyor, pahalıysa almazsınız olur biter, kimin saygısızlık yaptığını bence bir kez daha düşünün, hayırlı satışlar.
sende özel mesajına bakarmısın
İş Nedeniyle Gecikmeler Olabiliyor Kusura Bakmayın.
adam satıyor ve pazarlıksız yazıyor, siz adama saygı göstermeyip daha düşük fiyatlar sunuyorsunuz sizinki saygısızlık olmuyor mu arkadaşlar, herkesin bir satış politikası vardır, ikinci el satıyor pazarlık yapmıyor, pahalıysa almazsınız olur biter, kimin saygısızlık yaptığını bence bir kez daha düşünün, hayırlı satışlar.
Teşekkürler.
Halı Paspas (Sıfır) : 30 TL ( Pazarlıksız )
Ürün Murat İpek Beye Satılmıştır. P.Tesi Kargoya Verilecektir. Güle Güle Kullanın.
Merhaba bagaj havuzuna talibim bir resmini gönderebilirmisin.
Özel Mesaj Gönderildi.
erenemre
08/07/2015, 18:11
saçmalık o multimedya nın sıfırını 700 e montaj dahil takıyorlar fiyatlarınız resmen uçmuş hele kolçağa 130 tl istemişsiniz ben orjinal kolçağı sıfır 120 tl ye aldım dilerseniz yeride söyleyebilirim ayrıca kullanılmış bagaj havuzuda bir işe yaramaz
celenlee
08/07/2015, 20:23
saçmalık o multimedya nın sıfırını 700 e montaj dahil takıyorlar fiyatlarınız resmen uçmuş hele kolçağa 130 tl istemişsiniz ben orjinal kolçağı sıfır 120 tl ye aldım dilerseniz yeride söyleyebilirim ayrıca kullanılmış bagaj havuzuda bir işe yaramaz
Kolçağı, Multimedyayı bilmem de..
Kullanılmış bagaj havuzu neden işe yaramıyor :) ??
Ben kullandım sattım 3D paspaslarımı (Aldığım günkü gibilerdi satarken de!)
Ayak altındaki paspaslar bile o kadar iyiyken.
Bagajdaki 3D havuz neden işe yaramsın :sapsal:
Bana söylesene yerini,ihtiyacım var kolçağa gerçekten
Bana söylesene yerini,ihtiyacım var kolçağa gerçekten
+1
Özel mesaj attım ben de arkadaşa öğrenebilirsem çok iyi olur
Teşekkürler Güzel Yorumlarınız İçin D: Söylediğiniz Fiyatlara Ürünlerin Nerede Satıldıgını Açıklayında Kolçaksız Araba Kalmasın Forumumuzda...
Kolçağı, Multimedyayı bilmem de..
Kullanılmış bagaj havuzu neden işe yaramıyor :) ??
Ben kullandım sattım 3D paspaslarımı (Aldığım günkü gibilerdi satarken de!)
Ayak altındaki paspaslar bile o kadar iyiyken.
Bagajdaki 3D havuz neden işe yaramsın :sapsal:
Kendisinin Paspas ve Bagaj Havuzu Kullanım Tarzını Merak Ettim Açıkcası D:
Paspaslarda Bagaj Havuzuda Alındıgı Gunku Gibi Duruyo...
aracımı aksesuarsız sattım.
Grande punto 2011 model aracımdan söktürecegim.
Multimedya / geri görüş kamerası ve tv anteni : 750 tl ( pazarlıksız )
hi-fi ses sistemi (baglantı kablosu ile birlikte) : 300 tl ( satıldı )
yetkili servisten alınmış orjinal çelik jant : 400 tl ( pazarlıksız )
kışlık lastikler (4 adet) : 300 tl ( pazarlıksız )
yetkili servisten alınmış orjinal kolçak : 130 tl ( pazarlıksız )
3d paspas : 70 tl ( pazarlıksız )
bagaj havuzu : 50 tl ( pazarlıksız )
halı paspas (sıfır) : 30 tl ( satıldı )
ürünler birebir grande punto 2006 ve sonrası ile uyumludur bizzat kendim kullandım.
Her bir ürünün resmini yüklemem çok zaman alır diye numaram 0507 641 58 58 e whatsaptan istediğiniz ürünü söylerseniz resmini atabilirim..
Aman aman aciliyeti yok o nedenle pazarlık yapmıyorum arkadaşlar.
günceldir.
[QUOTE=EVOCU;968662]Aracımı Aksesuarsız Sattım.
Grande Punto 2011 MOdel Aracımdan Söktürecegim.
Multimedya / Geri Görüş Kamerası ve Tv Anteni : 750 TL ( Adapazarından Vedat ULAŞ Beye Satıldı. )
Hi-Fi Ses Sistemi (Baglantı Kablosu İle Birlikte) : 300 TL ( Ankaradan Ayhan KOCAMAN Beye Satıldı. )
Yetkili Servisten Alınmış Orjinal Çelik Jant : 400 TL ( Pazarlıksız )
Kışlık Lastikler (4 Adet) : 300 TL ( Pazarlıksız )
Yetkili Servisten Alınmış Orjinal Kolçak : 130 TL ( Pazarlıksız )
3D Paspas : 70 TL ( Çankırıdan osmanemirfb Nickli Arkadaşa Ayrıldı. )
Bagaj Havuzu : 50 TL ( Çankırıdan osmanemirfb Nickli Arkadaşa Ayrıldı.)
Halı Paspas (Sıfır) : 30 TL ( İstanbuldan Murat İPEK Beye Satıldı. )
Ürünler Birebir Grande Punto 2006 ve Sonrası İLe Uyumludur Her Bir Ürünün Tüm Ayrıntılı Fotoğrafları Mevcuttur. Ürünler Çok Temizdir Alan Arkadaşlara Sorabilirsiniz.
Her Bir Ürünün Resmini Yüklemem Çok Zaman Alır Diye Numaram 0507 641 58 58 e Whatsaptan İstediğiniz Ürünü Söylerseniz Resmini Atabilirim.
QUOTE]
Kalan ÜRÜNLER GÜNCELDİR..
valla bende istiyorum adresi varsa istanbulda orjinal kolçağı o fiyata takan hemen adresini verin bu hafta hemen taktırayım çünkü nette bile sadece montaj hariç 210 liraya görmüştüm yan sanayi 80 liraya zibil gibi ama orjinal gibi olmuyo
valla bende istiyorum adresi varsa istanbulda orjinal kolçağı o fiyata takan hemen adresini verin bu hafta hemen taktırayım çünkü nette bile sadece montaj hariç 210 liraya görmüştüm yan sanayi 80 liraya zibil gibi ama orjinal gibi olmuyo
Arkadaş Vericek 15 Gündür Adres Kolçaksız Punto Kalmıcak İnşallah.. D:
[quote=evocu;968662]aracımı aksesuarsız sattım.
Grande punto 2011 model aracımdan söktürecegim.
Multimedya / geri görüş kamerası ve tv anteni : 750 tl ( adapazarından vedat ulaş beye satıldı. )
hi-fi ses sistemi (baglantı kablosu ile birlikte) : 300 tl ( ankaradan ayhan kocaman beye satıldı. )
yetkili servisten alınmış orjinal çelik jant : 400 tl ( pazarlıksız )
kışlık lastikler lassa 1 sezon kullanıldı (4 adet) : 300 tl ( pazarlıksız )
yetkili servisten alınmış orjinal kolçak : 130 tl ( istanbuldan hemşerim olduğunu öğrendiğim seastar1905 nickli hüseyin gündoğdu beye satıldı. )
3d paspas : 70 tl ( çankırıdan osmanemirfb nickli arkadaşa satıldı. )
bagaj havuzu : 50 tl ( çankırıdan osmanemirfb nickli arkadaşa satıldı.)
halı paspas (sıfır) : 30 tl ( istanbuldan murat ipek beye satıldı. )
ürünler birebir grande punto 2006 ve sonrası ile uyumludur her bir ürünün tüm ayrıntılı fotoğrafları mevcuttur. ürünler çok temizdir alan arkadaşlara sorabilirsiniz.
Her bir ürünün resmini yüklemem çok zaman alır diye numaram 0507 641 58 58 e whatsaptan istediğiniz ürünü söylerseniz resmini atabilirim.
Quote]
kalan ürünler günceldir..
jant ve lastik günceldir.
seastar1905
20/07/2015, 17:36
[quote=evocu;969898]
Hayırlı olsun hemşerim:)
[quote=evocu;969898]
ÖZel mesaj atıldı.
emintuac
20/07/2015, 21:56
Jant ve lastik resmi atarmısınız
Jant resimlerini gönderebilir misiniz
Arkadaş Vericek 15 Gündür Adres Kolçaksız Punto Kalmıcak İnşallah.. D:
valla bende bekliyorum ama gelen giden yok ümraniye os-ka fiat yetkili servisi 800 lira kolçağa fiyat çekti kapıdan nası çıkacağımı şaşırdım...
gorillaz
24/07/2015, 10:00
valla bende bekliyorum ama gelen giden yok ümraniye os-ka fiat yetkili servisi 800 lira kolçağa fiyat çekti kapıdan nası çıkacağımı şaşırdım...
Kolcagi altindan yapmislar heralde. 800 lira okudum dedim yanlış yazdiniz diye bi daha okudum sonra tebessum ettim :)
Kolcagi altindan yapmislar heralde. 800 lira okudum dedim yanlış yazdiniz diye bi daha okudum sonra tebessum ettim :)
ciddiyim 800 lira dedi oha dedim bugün kozyatağı fiat armayı aradım 260tl+35tl işçilik dediler yani ümraniye os-ka nası buna 800 küsür fiyat diyebiliyor anlamadım şaka gibi bide adam işçiliğin dahil olmadığını söyledi
bana kozyatağı arma daha bi aklı başında geldi yarın bide çekmeköy ary den fiyat alıcam ona göre en kısa zamanda siparişi verip montajını yaptırıcam kolçağı...
Jant ve lastik resmi atarmısınız
Resimler İçin 0507 641 58 58 Nolu Telefona Bir Msj Atarsanız Whatsaptan Size Ulaştırablirim Resimleri. Fakat Jantlar Ayrıldı Ayın 1 ine Kadar Bir Arkadaşa.. Lastikler Duruyor.
Jant resimlerini gönderebilir misiniz
0507 641 58 58 Nolu Telefona Whatsaptan Ulaşmanız Halinde Gönderebilirim Fakat Jantları Bir Arkadaşa Ayırdım Ayın 1 ine Kadar Biginize..
JANT LASTİK GÜNCEL ARKADAŞLAR.
Resimler İçin 0 507 641 58 58 Numaralı Telefondan Ulaşabilirsiniz.
JANT : 400 TL
KIŞLIK LASTİKLER : 300 TL
Her İkisini Alana 600 TL.
mehmetheleloy
09/09/2015, 15:37
Multimedia sistemi duruyor mu?
Bir de 2012 evo'ya uyumlu mudur?
bagaj havuzu duruyor ise cuma günü görüşüp alabilirim başka talibi yoksa
JANT LASTİK GÜNCEL ARKADAŞLAR.
Resimler İçin 0 507 641 58 58 Numaralı Telefondan Ulaşabilirsiniz.
JANT : 400 TL
KIŞLIK LASTİKLER : 300 TL
Her İkisini Alana 600 TL.
iyi günler jant ve lastiklerin fotoğraflarını atabilir misin .birde bu jantlar 4*100 mu oluyor. Teşekkürler.
Betler sadece lastik ve jant duruyor, diğer ürünler satılmıştır...Fotoğraf isteyenler yukarıdaki numaradan ulaşırsa sevinirim..iyi günler..
Jant lastik güncel diger urunler satıldı. Detaylı fotograf ısteyen arkadaslar 507 641 58 58 numaradan ulassınlar whatsapptan atayım fotoları
jantlar 15 ınc orjınal yetkılı servısten alınma
lastikler yıne yetkılı servısten alınma lassa snowice
burcinkarabacak
05/10/2015, 16:06
Jant lastik güncel diger urunler satıldı. Detaylı fotograf ısteyen arkadaslar 507 641 58 58 numaradan ulassınlar whatsapptan atayım fotoları
jantlar 15 ınc orjınal yetkılı servısten alınma
lastikler yıne yetkılı servısten alınma lassa snowice
kışlıklar sanırım snoways ? fiyat olarak ne istiyorsunuz hocam bende ankara'dayım bakıp alabilirim
saygılar
Evet Lastikler Lassa Snoways Takım Olarak 300 TL İstiyorum.