PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ---aciillll---aracımın arka lambaları hakkında

semser
24/06/2015, 14:02
arkadaşlar merhaba ,

2 hafta önce 2015 model fiat punto 1.4 77 hp easy popstar aldım ve aracımın arka lambaları eski punto farından ve etrafımda nekadar punto varsa 2012 den sonrakiler arka lambaları ledli lambalardan lütfen bileniniz varmı benim aracımdamı bir sıkıntı var yardımcı olurmusunuz

Kadir00906
24/06/2015, 14:39
easy modellerinde grande punto eski stopları var diye biliyorum, yani yanlış takılmış diye gelmesin aklınıza, daha öncede bu olayı yaşayan bir arkadaş vardı.

alivepro
24/06/2015, 15:05
Boşver eski olsun, ledli olanlar başa bela bendeki ledli muayeneye soktum aracı sol arka park yanmıyor deyip ağır kusurdan geçirmedi halbuki yanıyordu ancak git gel oluyordu devamlı neyse... bende yaptırmaya gittim söktüm arka farı bide ne göreyim stoplar led yani normal ampul değil işin dahada vahimi led ler değişmiyor komple far olarak 390 tl ye satılıyor şimdi ne yapacam onu düşünüyorum.

ecuadorm
24/06/2015, 18:21
Boşver eski olsun, ledli olanlar başa bela bendeki ledli muayeneye soktum aracı sol arka park yanmıyor deyip ağır kusurdan geçirmedi halbuki yanıyordu ancak git gel oluyordu devamlı neyse... bende yaptırmaya gittim söktüm arka farı bide ne göreyim stoplar led yani normal ampul değil işin dahada vahimi led ler değişmiyor komple far olarak 390 tl ye satılıyor şimdi ne yapacam onu düşünüyorum.
Çıkma olarak bulabilirsiniz. Cifti 150-200 civari.

semser
24/06/2015, 23:00
Arkadaßlar cok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin artik kafamda soru isareti kalmadı sayenizde

byadrenalin
24/06/2015, 23:12
İyi bir elektronikci ledli stop u tamir edebilir. Sökün götürün elektronikciye lehimlerle değiştirsin ledlerini.