Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2012 punto 1.4 benzinli - evo dynamic multiai 105

mehmetheleloy
11/06/2015, 10:44
Arkadaşlar merhaba,

Hiç aklımda olmayan bir araç alarak aranıza 2 gün önce katıldım. Şimdilik memnunum.

Bu aracın eksileri, artıları nelerdir?

Aracı sürerken ne yapmayalım, ne yapmamalıyım?
Araç dolu ama bir aux çıkışı yok, bu eksiği nasıl gideririz?

Bana bu araç hakkında ipucu verebilir misiniz?

not:
bakımlarını şurada yaptır, vitesi şöyle at, şu devirde kullan, şu benzini kullan vs gibi önerilerini bekliyorum.

fawori
11/06/2015, 11:07
Hosgeldiniz keyifli forumlar bendede evo multiair 2011 var donanim ayni aux yok ancak teybin arlasindan bir aparat ile kablo baglaniyor 3.5 mm. Jack ile ben ona birde jabra bloutooth cihazi taktim kablosuz olarak teybe baglaniyorum kablo ayni zamanda tel gorusmesinimkani veriyor ses sistemi uzerinden forumumuzda kemaloto var orada kablo satiliyor aux aparatiyla alin takin kargoyla gelir ankara da satici cunku.
Araci anlatmaya gelirsek suspansiyonu sert bir yapiya sahip ancak sinif olarak b hepsi ayni bu konuda genel itibari ile b sinia en iyi araclar lpg yoksa brc tavsiyemdir ben cok memnunum yakiti net %40 dusurdu

mehmetheleloy
11/06/2015, 11:26
Hosgeldiniz keyifli forumlar bendede evo multiair 2011 var donanim ayni aux yok ancak teybin arlasindan bir aparat ile kablo baglaniyor 3.5 mm. Jack ile ben ona birde jabra bloutooth cihazi taktim kablosuz olarak teybe baglaniyorum kablo ayni zamanda tel gorusmesinimkani veriyor ses sistemi uzerinden forumumuzda kemaloto var orada kablo satiliyor aux aparatiyla alin takin kargoyla gelir ankara da satici cunku.
Araci anlatmaya gelirsek suspansiyonu sert bir yapiya sahip ancak sinif olarak b hepsi ayni bu konuda genel itibari ile b sinia en iyi araclar lpg yoksa brc tavsiyemdir ben cok memnunum yakiti net %40 dusurdu

Hocam teşekkürler, kemaloto ile iletişime geçeceğim.
Yılda 10.000km bile yapacağımı sanmıyorum, o nedenle tüp taktırmayı düşünmüyorum. Kefiy alayım araçtan :)

feyzullah
11/06/2015, 11:31
Hayırlı olsun aracınız keyifli forumlar.

arpadan
11/06/2015, 12:21
hayırlı olsun ben de 20 gündür 1.4 benzinli 2007 kullanıyorum . şimdiden 600 km ypatım üstelik haftanın 5 günü çalışıyorum.
benim arabada yok ama forumdan gördüğüm kadarıyla city arzıası ve göğüs çatlağı kronikmiş.
ben aracı hep 2000-3000 devir arası kullanıyorum. bu benim kendi tecrübem, daha iyi bilenler olursa tavsiyelerini alırım.
tüp konusunda da okuduklarıma göre genel görüşüm çok sene binersin tüp parasını amorti edip kara bile geçersin ama motor arızaları bi başlar aldığın parayı fazlasıyla geri verirsin. o yüzden ben de taktırmayı düşünmüyorum.

mehmetheleloy
11/06/2015, 12:59
hayırlı olsun ben de 20 gündür 1.4 benzinli 2007 kullanıyorum . şimdiden 600 km ypatım üstelik haftanın 5 günü çalışıyorum.
benim arabada yok ama forumdan gördüğüm kadarıyla city arzıası ve göğüs çatlağı kronikmiş.
ben aracı hep 2000-3000 devir arası kullanıyorum. bu benim kendi tecrübem, daha iyi bilenler olursa tavsiyelerini alırım.
tüp konusunda da okuduklarıma göre genel görüşüm çok sene binersin tüp parasını amorti edip kara bile geçersin ama motor arızaları bi başlar aldığın parayı fazlasıyla geri verirsin. o yüzden ben de taktırmayı düşünmüyorum.

Yılda 30-40.000km yaparsam, lpg mantıklı olabilir ama bu sefer de motorda sıkıntı çıkacak. Eski dönemden biliyorum.

Keyif insanıyım, az kullanırım ama arabadan keyif almak isterim.

City arızası dediğin start-stop mu oluyor?

fawori
12/06/2015, 03:10
city ve gögüs çatlağı evo ve putolarda pek yok grande punto kasalarda görülür ki servislerde ücretsiz değiştirenler var ki yine sizin kasada pek sorun olmaz değişim lpg konusunda bende öyle diyordum ancak uzman bir yere iyi bir kit taktırın sıfır sorun ben 1 yıldır lpgli binerim ne arıza ışığı yaktı nede tekledi motor starstop ayrı birşey city direksiyon ile ilgili startstop konsoldan tuş ile iptal edilebiliyor ayrıca city tuşuna basarsanız direksiyon iyice yumuşar kumandadan camları açkapa yaparsın sürekli basıcan düğmeye başka soruların varsa bilgi verebilirim

fawori
12/06/2015, 03:13

sizde hoşgeldiniz foruma ben haftada 5 gün kullanıcak olsam yarın lpg takarım fire motor piyasadaki en uyumlu motor desek yeridir lpg'ye işçiliğ iyi yere taktırın hiçbir sıkıntısı olmaz city ve göğüslik malesef grandelerde olabiliyor şans işi ama servislerde de değişim oluyor

fawori
12/06/2015, 03:16
devir aralığı 2200 27000 en iyi devir 3000 civarı atın yağ olarak mobi1 bizim forumda favori bende kullandım mükemmel iyi yakıt olarak shell bp opet

Kadir00906
12/06/2015, 11:23
Hayırlı olsun yeni aracınız, kazasız belasız sürüşler dilerim.