Orijinalini görmek için tıklayınız : Vites telim koptu
ozkancavus5916
07/06/2015, 20:27
Arkadaslar dun vites telim koptu . 2ay oncesinde ozel servis soylemisti .yetkili servis olcagini tahmin etmiyorum dedi . 700tl cifti orjinali 200-300tl arasi yan sanayisi arac 3le kalkiyo evin onune getirebildim geri vitese gecmiyo . 3-4-5e geciyo . Arkadasim sadece vites ayiraci olan var onu al takalim dedi parcwyi alip takicam kismetse
kitanotr
07/06/2015, 20:43
ustanız uğraşırsa eğer; linea' nınkiler bize uyuyordu sanırım. benimkine ustam takmştı 3 yıl kadar once. puntoya göre çok daha ucuzdu o zamanlar. bir tek telin boyu mu uzundu, yoksa kafa kısmı mı biraz farklıydı neydi ama bir şekilde takmışlardı.
ozkancavus5916
07/06/2015, 21:33
95tl ye istanbulda satan bir parcaci var yarin orayi aricam
Hocam selamlar benimde 2008 puntom var ve ayni şekilde sorun olacak sanırım. 600 tl demislerdi bana degistirmemistim, ucuza halledebilirseniz nerde yaptirdiginizi ozelden veya burdan yazabilirmisiniz.tesekkurler.
Geçen yıl sormuştum vites telini.500 istediler çiftine ve yan sanayisi olmadığını söylediler,2011 grande için..
ozkancavus5916
07/06/2015, 22:02
Ben bu hafta kismetse yaptiricam yazarim .parcacida sordum 700tl orjinali cifti serviste iscilik dahil 1000tl de .ben yan sanayi takicam bu aralar durumum yok
Koparsa yolda kalirsiniz 1-2ve geri vites calismiyo .evime yakindi 3uncu vitesle getirdim .lineanin parcasi uzun geliyo diye bakalim
Arkadasimin oto elektrikci dukkani var mars sarz falan degistiriyo .daha once 3tane puntosu vardibyarin yine bir punto alicak (degisik renklerde ) daha once iki aracina degistirdi al sen parcayi degistiricem iscilik almicam dedi
benim araç bazen geri vitese zor geçiyor mandalı çekiyorum vites yolunu bulamıyor zorlayarak geçiriyorum, boştan 1e atmada sıkıntı yok 1den 2 te bazen ses yapıyor yada viteste tıkırtı hissediyorum 2den 3 ede sürtme gibi bi his veriyor bu sorun sizinki gibi sonuçlanır mı ?
ozkancavus5916
08/06/2015, 07:25
Benim 1-2-5vites gecisleri sertti
ozkancavus5916
15/06/2015, 20:02
Carsamba gunu verdigim araci bugun alabildim . Vites telimin ikisi degisti 330#376 tl toplam 700tl 380tlye vites kolu degisti sanziman yagim komple degisti.iscilik dahil 1300tl falan tutmustu nakit verdigim icin 1100tl odedim.fiyat olarak cok uygun ama halic otoda timucin diye bir servis danismani var onun sayesinde servusten sogudum .oznur hanim cana yakindi bu sefer o elektrigi alamadim .klimani icerde n hava cikis yerini kismislar parcayida arabada biraknislar yyolda farkettim geri dondum .bizde kirilmamistirdir siz kirmissinizdir dediler .adamlar icerde calisirken galiba klimayi acmislar araci teslim aldigimda kontagi cevirdigimde yaniyodu .canim sikildi .
feyzullah
15/06/2015, 20:12
Carsamba gunu verdigim araci bugun alabildim . Vites telimin ikisi degisti 330#376 tl toplam 700tl 380tlye vites kolu degisti sanziman yagim komple degisti.iscilik dahil 1300tl falan tutmustu nakit verdigim icin 1100tl odedim.fiyat olarak cok uygun ama halic otoda timucin diye bir servis danismani var onun sayesinde servusten sogudum .oznur hanim cana yakindi bu sefer o elektrigi alamadim .klimani icerde n hava cikis yerini kismislar parcayida arabada biraknislar yyolda farkettim geri dondum .bizde kirilmamistirdir siz kirmissinizdir dediler .adamlar icerde calisirken galiba klimayi acmislar araci teslim aldigimda kontagi cevirdigimde yaniyodu .canim sikildi .
Geçmiş olsun. Servisin tutumunu gerçekten çok çirkin buldum. Müşteri memnuniyeti ilkesiyle kesinlikle örtüşmeyen bir tavır. Oldum olası servislere sıcak bakamadım.
ozkancavus5916
15/06/2015, 20:44
Sanki iftira atiyomusum yalan soyluyomusum gibi davrandilar .parcayi kirmislar ve koymuslar kullandigimaarabayimi bilmicem yolda farkettim dondum .moralim cok bozuldu
feyzullah
15/06/2015, 20:49
Sanki iftira atiyomusum yalan soyluyomusum gibi davrandilar .parcayi kirmislar ve koymuslar kullandigimaarabayimi bilmicem yolda farkettim dondum .moralim cok bozuldu
Geçmiş olsun. Canınızı sıkmaya değmez. Bir daha uğramamak ve elden geldiğince sorunu her platformda dile getirmek lazım.
ozkancavus5916
15/06/2015, 21:04
Bundan sonra pek ugramaya niyetim yok .corluda ozel opel servisine goturucem arabayi
Geçmiş olsun,bu tip durumlar gerçekten çok can sıkıcı.
Vites geçişleri ne durumda şimdi,vites kolunu niye değiştirdiler?onunla da mı alakası varmış vitesin sert geçmesinin?
ozkancavus5916
15/06/2015, 22:39
Vites gecisleri cok super kendisi geciyo daha iterken.vites kolunda sanrim sorun vardi deneme yanilma yontemi ile halledilmis oldu .ilk once vites halati degisti olmadi
feyzullah
15/06/2015, 23:53
Vites gecisleri cok super kendisi geciyo daha iterken.vites kolunda sanrim sorun vardi deneme yanilma yontemi ile halledilmis oldu .ilk once vites halati degisti olmadi
En azından vites geçişteki sorunların giderilmiş olması güzel birşey
ozkancavus5916
16/06/2015, 07:24
Orasi dogru ama aracin parcasina zarar verilmesi ve iftira atiyomusum gibi davranilmasi benim moralimi bozdu