PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kapı fitili/lastiği değişimi

sipahi
07/06/2015, 18:04
Bende şöyle bir sorun var. Sağ arka kapının yukarıdan başlayıp menteşe tarafında kalan şey adından emin olmadığım için fitil/lastik diyorum. İşte o parça kapıdan ayrılmış bi kere ve onun üstüne 1-2 kere kapı kapatınca kapıda durmuyor artık atıyor kendini. İnternette baktım parça olarak bulamadım punto ya. Bunlar için öneriniz nedir? Tek bulabilir miyim yoksa set alıp tüm kapıları mı değiştirmek lazım? Ve tabi ki nereden bulabilirim?

Not : Tam anlatamadıysam en geç yarın fotoğraf eklerim.

Not 2: Kapı üzerindekini diyorum arkadaşlar

sipahi
07/06/2015, 18:39
İnternette bulduğum fotoğrafla göstereyim yerihttps://images.-cdn.com/15/06/07/586f5d9ab35547bbcde3041703ac4268.jpg

cemdogu
07/06/2015, 19:30
kapı fitili doğrusunuz.ancak bunun dipleri aşındıysa ancak değişimle kurtarır.ve malesef ki ya parçacılarda, ya da serviste bulunur bunlar.

sipahi
07/06/2015, 22:13
kapı fitili doğrusunuz.ancak bunun dipleri aşındıysa ancak değişimle kurtarır.ve malesef ki ya parçacılarda, ya da serviste bulunur bunlar.

Bulunur diyorsanız yine iyi çünkü internette hiçbi yerde bulamadım. Servise ya da kendi parçacıma sorucam bu durumda. Teşekkür ederim.

Peki fiyatları ne durumda bilen var mı? Başka modeller için 125 gibi fiyatlar var bi kapı için. Çok gibi geldi.

serkandikici
24/06/2015, 09:35
Emre bey fitillerin fiyatları oldukça pahalı maalesef ancak şöyle bir durum var punto yerine linea corsa vb araçların fiyatlarını da öğrenmek gerekiyor. İyi usta uyduruyor yerine.. Ama uğraşacak adam bulmak o kadar zor ki izmir de ustalar biraz kolay iş çabuk para moduna girdiler uğraştırıcı ama getirisi az işlere kimse bulaşmıyor :)