Orijinalini görmek için tıklayınız : TR'nin EN! Temiz Tjet Sport'unu gönderdik..
Serinin Sonu 2010 model Tjet sport 37.550 kmde satışını verdik Yeni sahibine hayırlı olsun diyelim.
https://i.hizliresim.com/zApYBY.jpg
Artik seni aramizda gormicez galiba sevindim buna :)
Artik seni aramizda gormicez galiba sevindim buna :)
Uşşt..
Kadir00906
05/06/2015, 09:17
Hayırlı olsun, şimdi diğer sorular gelmeden ben bi açılış yapayım :) fiyatı açıklamanda bir sakınca yoksa , ne kadara verdin aracı acaba?
Hayırlı olsun, şimdi diğer sorular gelmeden ben bi açılış yapayım :) fiyatı açıklamanda bir sakınca yoksa , ne kadara verdin aracı acaba?
33.750 ye verdik yakışıklıyı.
ermanadakale
05/06/2015, 11:02
hayırlısı alanada satanada gerçekten ülkemizde değerini bulamayan araçlardan.
hayırlısı alanada satanada gerçekten ülkemizde değerini bulamayan araçlardan.
Teşekkürler. Biz kıyamadık oynamaya alan kişi direk yaktı sigarayı içinde kendiside yazılım işi ile uğraşıyormuş zaten direk basıcak yazılımı :D
Kadir00906
05/06/2015, 15:10
Teşekkürler. Biz kıyamadık oynamaya alan kişi direk yaktı sigarayı içinde kendiside yazılım işi ile uğraşıyormuş zaten direk basıcak yazılımı :D
:D zor be. Hayırlısı ama bence değerinde gitmiş Allah kaza bela vermesin alana.
byadrenalin
05/06/2015, 20:11
Bence değerinden çok fazlasına gitmiş :) Hayırlı olsun. Gerçekten güzel araçtı :)
37.500 kmde 2010 model seri sonu cam tavan takeoff hatasız boyasız kazasız bir araç için normaldir diye düşünüyorum. tabi düşüncenize saygım var :)
byadrenalin
05/06/2015, 22:02
Tek kapı ve Grande kasa olması ? :) Fiyat tartışmaya gerek yok tabi. Alan memnun satan memnun. Bize hayırlı olsun demek düşer :) Şimdi ne araç düşünüyorsun :)
Tek kapı ve Grande kasa olması ? :) Fiyat tartışmaya gerek yok tabi. Alan memnun satan memnun. Bize hayırlı olsun demek düşer :) Şimdi ne araç düşünüyorsun :)
Grande hala birçok kişi için daha yakışıklı bir kasa :) tabi zevkler renkler meselesi sonuçta sport araç tek kapı :) her neyse dediğin gibi alanda memnun bende memnunum Allah kaza bela vermesin.
Aklımdaki araç daha yavaş dizel :) marka olarakta toyota auris makyajlı kasa düşünüyorum :)
Kadir00906
06/06/2015, 10:56
37.500 kmde 2010 model seri sonu cam tavan takeoff hatasız boyasız kazasız bir araç için normaldir diye düşünüyorum. tabi düşüncenize saygım var :)
Demek istediğim yani bu kadar düşük km li yüksek modelli temiz bir araba ölü bir fiyata gitmemiş, yanlış anlaşılmasın :)
byadrenalin
06/06/2015, 15:48
Benzinlisi olan diesel 'e geçmeye çalışıyor. Dieseli olan da benzinliye (bkz: ben) :) Hayırlı diyelim :)
HaYachTs
12/06/2015, 20:39
Grande hala birçok kişi için daha yakışıklı bir kasa :) tabi zevkler renkler meselesi sonuçta sport araç tek kapı :) her neyse dediğin gibi alanda memnun bende memnunum Allah kaza bela vermesin.
Aklımdaki araç daha yavaş dizel :) marka olarakta toyota auris makyajlı kasa düşünüyorum :)
Sana dizel otomatik bravo verelim,60.000 km'de:) ne yapacaksın auris Japon arabasını Eren ;))
Ya alman ya japon ya ikiside araba :)
HaYachTs
13/06/2015, 00:15
Ya alman ya japon ya ikiside araba :)
Hayırlısı olsun kardeşim, Allah gönlüne göre versin:)
HaYachTs
06/08/2015, 09:10
Senin araba yine satışta Eren :)
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2010 Model 34.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 218124575 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-2010-grande-punto-t-jet-skydome-boyasiz-218124575/detay)
valla nadir parçalardan çok uygun bile vermişsin muadili çok az ben 35 den aşşağı istemezdim.. hayırlı olsun eren ;)
valla nadir parçalardan çok uygun bile vermişsin muadili çok az ben 35 den aşşağı istemezdim.. hayırlı olsun eren ;)
Eyw abi. 35 görmezdi eminim verdiğim fiyat bence iyiydi. artık hayırlısı olsun diyelim :)